Orangutanger, storby og eksotiske Bali

Indonesien - Bali, Sumatra

 • Mødet med Sumatras orangutanger
 • ”Betor” tur til små landsbyer
 • Storbystemning i Singapore
 • Balis smukke natur og skønne strande

Tag hele familien med til storbyjungle, regnskov, orangutanger og skønne strande i storbyen Singapore, på Sumatra og eksotiske Bali

Unik rejse for store og små som starter med et par dage I en af Østens flotteste storbyer, Singapore som byder på masser at seværdigheder og aktiviteter for både børn og voksne.
Fra storbyjunglen flyver I til Sumatras regnskov hvor I vil stifte bekendtskab med landes enestående natur, komme helt tæt på den truede Sumatra Orangutang, have mulighed for at besøge små landsbyer og bade i floden lige uden for jeres lodge.

I forlader Sumatras regnskov og flyver til Gudernes Ø, Bali hvor den står på nogle skønne afslappende dage ved hotellet swimmingpool eller på stranden i Sanur. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Bali, Sumatra

13 nætter / 16 dage

fra kr. 15.830

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali Sumatra

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Bali Sumatra

Rejser til Sumatra

Er du eventyrlysten med en smag for vild og utæmmet natur? Så skal Sumatra måske være målet for din næste rejse.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Singapore - 2 nætter

Copthorne Kings Hotel Orchard Hotel Singapore
Billigste hotelmulighed
Se kort

Copthorne Kings Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Hotellets 314 lyse og elegant indrettede værelser findes i fire kategorier og er veludstyret med aircondition, kabel-tv, Wi-Fi, skrivebord og kaffe/te faciliteter. 
Gæster kan tage en dukkert i den udendørs pool, træne i hotellets fitnesscenter eller på minigolfbanen. For ekstra forkælelse og afslapning er der jacuzzi og dampbad. Når sulten melder sig, serverer restauranten bl.a. kinesiske retter, og loungen byder på drikkevarer og af og til levende musik. Hotellet tilbyder gratis parkering.
Læs mere her
Copthorne Kings Hotel Orchard Hotel Singapore Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Orchard Hotel Singapore

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Det er et flot hotel centralt beliggende i Singapore på en af de mest kendte og livlige shopping-gader og 10 minutters gang fra MRT-stationen Orchard. Changi internationale lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra. 
Hotellets 656 moderne værelser er hyggeligt indrettet med varme farver og har alle faciliteter såsom, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel-tv, minibar, vand og gratis avis. 
Gæster kan nyde en dukkert i hotellets store, udendørs pool og træne i fitnesscentret. Tag en kaffe i caféen, og når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge imellem. Du kan også vælge at få maden bragt til dit værelse. Om aftenen åbnes hotellets natklub. Der tilbydes gratis parkering og personalet er behjælpelig med tøjvask.
Læs mere her
Orchard Hotel Singapore Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Grand Copthorne Waterfront

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Med en placering i hjertet af byen, lige ved Singapore-floden og tæt på shopping, restauranter og den legendariske Zouk Club, er det flotte Grand Copthorne et fremragende udgangspunkt for et ophold i Singapore. Changi internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Grand Copthorne byder på 574 smagfuldt indrettede og komfortable værelser med gulv-til-loft-vinduer og udsigt til floden eller byen. Vil I selv kokkerere, er det muligt i en af de små studios, der har fuldt udstyret køkken og egen balkon. Alle værelser har fladskærms-tv med internationale kabelkanaler, Wi-Fi, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

Gæster kan tage en dukkert i hotellets udendørs pool, spille på de to udendørs tennisbaner og træne i fitnesscentret. Der er mulighed for at nyde en velgørende behandling i spa’en, og i de tre restauranter serveres en bred vifte af lækre kinesiske og vestlige retter.  Der tilbydes desuden tøjvask og -rens.


Læs mere her

Sumatra - 2 nætter

Overnatning på Eco Lodge - Bukit Lawang

Overnatning på Eco Lodge - Bukit Lawang

Beliggenhed: Indonesien, Sumatra

Det siger næsten sig selv, at stedet her midt inde på øen i udkanten af den store regnskov ikke frembyder den høje hotelstandard. 

Hotellet er et såkaldt Eco Lodge, bestående at en række mindre bygninger, og er bevidst drevet efter miljøvenlige principper. Derfor er her meget begrænset med varmt vand – hvis der da er noget!

Værelserne er hyggeligt og enkelt indrettet, hvor hver seng er forsynet med myggenet. Vi har valgt dette hotel på baggrund af dets beliggenhed som en af de bedste i Bukit Lawang, og vi er af den overbevisning, at den manglende komfort klart opvejes af beliggenheden. 

Stedet har sin egen lille restaurant med et varieret menukort og god mad som kan nydes fra restaurantens terrasse med udsigt over floden. På den anden side af floden findes der også flere små lokale restauranter.

Læs mere her

Sanur - 9 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. På vores rejser har vi valgt at inkludere værelser med balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel Griya Santrian
Se kort

Respati Beach Hotel

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Respati Beach Hotel Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian The Pavilions
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Puri Santrian The Pavilions Alila Seminyak
Se kort

The Pavilions

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske og rolige omgivelser. Villaerne er beliggende centralt i Sanur tilbagetrukket fra hovedgaden og med ca. 5 minutters gang til nærmeste strand. 

Alle villaer har butlerservice der bl.a. inkludere, at morgenmaden laves og serveres i villaerne. Desuden findes her et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, restaurant, café- og bar, lille fitnesscenter og eget spa. 

Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-2 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. 

Alle er smagfuldt indrettede med aircondition, minibar, lille køkken, satellit-tv, dvd- og cd afspiller, telefon, safetyboks samt privat solterrasse med solsenge. 

Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Garden Villaerne ligger ved den fælles swimmingpool, mens Pool Villaerne har egen privat swimmingpool. 

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her
The Pavilions Alila Seminyak
Se kort

Alila Seminyak

Beliggenhed: Indonesien, Seminyak

Alila Seminyak ligger ved stranden og er tegnet af prisvindende arkitekter, der æstetisk og smukt har skabt et moderne hotel med grønne områder i perfekt harmoni med beliggenheden ved havet. 

Hotellet består af tre bygninger. Hovedbygningen ligger lidt tilbagetrukket fra Seminyak by, men med under fem minutters gang har du et stort udvalg af en masse gode restauranter, hyggelige og trendy caféer og moderne butikker. De to øvrige bygninger ligger tættere på byen og med et par minutters gang til hovedbygningen.

Dette skønne resort byder på fire swimmingpools og børnepool. Ved alle poolområder findes der liggestole og parasoller. Fra det åbne køkken, så du kan følge med i selve tilberedningen af maden, serveres kreative, kulinariske og velsmagende asiatiske og vestlige retter. Fra restauranten er der udsigt over stranden og havet.

Der er børneklub for de mindste med mange aktiviteter, og forældrene kan nyde en afslappende spa-behandling, låne en cykel eller tage en time med fitness eller yoga.

De 240 elegant indrettede værelser og suiter varierer i størrelse fra 46 m2 til den store penthouse på 811 m2 med egen pool. Alle værelser indeholder bl.a. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Singapore
Dag 2 - 4
Singapore
Dag 4 - 6
Bukit Lawang
Dag 6 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - København

Dag 1 - 2

København - Singapore

Dag 1 Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Singapore.

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Læs mere

Dag 2 - 4

Singapore

Dag 2 Ankomst til Singapore og tid på egen hånd (M)

Tidligt om morgenen ankommer I til miniputstaten Singapore, og efter indrejseformaliteterne er der transport til hotellet, som er centralt beliggende, kun 15 minutters gang fra Boat Quay og Clarke Quay. Her er en hyggelig stemning med masser af restauranter, caféer og barer. Med lidt god vilje kan det sammenlignes med Nyhavn i København, blot større og med noget billigere mad og drikke.

Singapore er en kulturel smeltedigel, og trods den kraftige vækst har man mange steder formået at bevare tidligere tiders asiatiske charme. Byen er meget andet end et finansielt og handelsmæssigt centrum. Her er mange spændende museer, nationalparker og forlystelsesområder. På mindre end 50 år er byen gået fra at være en lille, søvnig kolonihavn i det britiske kolonirige til en moderne global landsby, og på mindre end 200 år er byen vokset fra 150 indbyggere i en lille landsby til lidt over 4 mio. indbyggere i en moderne metropol.

Efter check in, er de næste to dage til oplevelser op eventyr på egen hånd. Vi gør opmærksom på, at tjek in ikke kan garanteres før tidligst kl. 14:00, så benyt evt. tiden med en orienterende byrundtur.

Dag 3 Oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad på hotellet er formiddagen til fri disposition og oplevelser på egen hånd. 

Tag fx en tur i byens fantastiske Botaniske Have, gå en tur gennem China Town, tag på en lille sejltur på Singapore River, tag på shopping på Orchard Road, gå en tur gennem China Town, nyd en god middag ved Merlion med udsigt til Sentosa og byens nye vartegn, hotellet Marina Bay Sands, besøg byens fantastisk Zoo og fuglepark, eller tag en tur til Sentosa Island som byder på Seaworld, Universal Studios, små sandstrande, segway ture og meget meget mere.


Læs mere

Dag 4 - 6

Bukit Lawang

Dag 4 Ankomst til Sumatra og transport til lodgen (M)

I forlader storbyjunglen til fordel for en mere grøn og frodig af slagsen – nemlig Sumatras tætte regnskov i den nordlige del øen.

Efter en kort flyvetur lander I, i Sumatras største by Medan og efter indrejseformaliteterne møder I jeres lokalguide for de næste par dage. Herefter sættes krusen mod den tætte regnskoven, for at en af få de oplevelser der er så unikke for Sumatra. I kører gennem spredte bysamfund, passerer store vandrige floder, kommer gennem store plantageområder, hvor det er oliepalmen, der præger landskabet. Lidt efter lidt bliver den utroligt artsrige regnskov, som Sumatra i høj grad består af, dog mere og mere dominerende. 

Gunung Leuser Natur Reserve, der ligger omkring 83 km vest for Medan, er et område på størrelse med Jylland i det indre Sumatra. Her findes et af verdens mest spændende naturreservater, Bohorok Centre. Her har Verdens Naturfonden og andre organisationer oprettet et center, hvor orangutangunger, der ulovligt har været holdt i fangenskab, oplæres til at kunne klare sig i naturen igen. Orangutangen er stærkt truet af udryddelse, især fordi dens naturlige levesteder forsvinder som en konsekvens af tømmerhugst og et ekspanderende landbrug. Orangutangcentret ligger i udkanten af en enorm jungle, der strækker sig nordpå langt ind i Aceh-provinsen. 

I dette vidunderlige område, der også kaldes Bukit Lawang, skal I bo to nætter på et hotel lige ud til junglen og en flod. 

Det siger næsten sig selv, at stedet her midt inde på øen i udkanten af den store regnskov ikke frembyder den høje hotelstandard. Hotellet er et såkaldt Eco Lodge, bestående at en række mindre bygninger, og er bevidst drevet efter miljøvenlige principper. Derfor er her meget begrænset med varmt vand – hvis der da er noget! Værelserne er hyggeligt og enkelt indrettet, hvor hver seng er forsynet med myggenet. Vi har valgt dette hotel på baggrund af dets beliggenhed som en af de bedste i Bukit Lawang, og vi er af den overbevisning, at den manglende komfort klart opvejes af beliggenheden. Stedet har sin egen lille restaurant med et varieret menukort og god mad som kan nydes fra restaurantens terrasse med udsigt over floden. På den anden side af floden findes der også flere små lokale restauranter.

Efter check in på lodgen er eftermiddagen til oplevelser på egen hånd. Kryds evt. floden og gå en tur gennem landsbyen. Ligeledes vil der være mulighed for at arrangere en lille ekstra vandretur i regnskoven.

Dag 5 Orangutanger, regnskovsoplevelser, vandretur og mulighed for "Betor tur" (M)

Dagens, og turens helt store oplevelse er at komme tæt på Sumatras orangutanger, så efter morgenmaden skal I på en vandretur i regnskoven. Jeres naturguide vil fortælle om regnskovens flora og fauna mens der holdes udkig efter de kære menneskeaber. Det er et uforglemmeligt syn, at se de kære dyr langsomt, og pludseligt, dukke frem af junglen. Særlig betagende er det, hvis der også ankommer en morgenfrisk hun med sine små unger om halsen. Der er store chancer for at se orangutanger, for hver dag holdes der øje med hvor de opholder sig i området, og hvor de bevæger sig hen, men da det er vilde dyr, som lever i det fri, gives der ingen garanti. Vandreturen tager ca. 3 timer og er ikke for gangbesværede, men alle – voksne som større børn – der er i alm. fysisk form kan deltage. 

Tilbage på lodgen er resten af dagen en kærkommen lejlighed til at opleve de fantastiske naturscener på egne vandreture – eller med naturguide – i området, at bade i den kølige flod, eller bare nyde en kølig drink og slappe af på hotellet med lydene af de mange tropiske dyr og floden som lydtæppe i baggrunden.

Det kan også anbefales at tage på en ”Betor tur”. En ”Betor” er en knallert med en slags sidevogn med plads til to. Så sæt jer til rette og tag på en tur rundt i området hvor I vil få mulighed for at møde lokalbefolkningen, se nogle at de små lokale produktionsvirksomheder der bl.a. producerer sukker, tofu og gummi, besøge et forsøgshavecenter, gå en tur i rismarkerne osv.  


Læs mere

Dag 6 - 14

Sanur

Dag 6 Ankomst til Bali og transport til hotellet (M)

I tager afsked med regnskoven og sætter kursen mod lufthavnen i Medan. Herfra flyver I til Bali. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs.

Bali kaldes også ”Gudernes Ø”, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. Naturen på Bali er umådelig frodig. På hver en bakke eller bjergside ses terrasser beplantet med ris, palmer, bambus og regnskov. De mægtige bjerge er stadig aktive vulkaner, der nærer og gøder jorden, og det tropiske klima sørger for masser af vand. Smukt er det ord, der bedst beskriver sceneriet på Bali.

Ved ankomst til Bali møder I vores lokale repræsentant som vil sørge for at køre jer til hotellet i Sanur. Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur.

Dag 7-14 Eventyr på egen hånd og mulighed for ekstra udflugter (M)

Oven på en begivenhedsrig rejse med mange spændende og nye indtryk, er de sidste dage af ferien på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange spa eller tag en tur til den mere livlige by Kuta. Nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, eller tag med på en af de ekstraudflugter som tilbydes. Mulighederne er mange og for enhver smag og pengepung.

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - København

Dag 15 Hjemrejse (M)

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

I lander i Københavns Lufthavn, og med sindet – og kufferten – fuld af minder kan I se tilbage på en begivenhedsrig rejse til Singapore, Sumatra og Bali.Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.