Singapore
  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Rejser til Singapore

your singapore seeklogo Singapore byder på spændende oplevelser for alle og er mere end et 'stopover'. Rejser du til Singapore møder du en pulserende storbystat, som er et kulturelt kaleidoskop med autentiske beboelseskvarterer, høje kontorbygninger, religiøse monumenter og velduftende madboder.
Se alle rejser til Singapore

Singapore er omgivet af frodig regnskov, smukke strande samt grønne parker og byder på spændende smagsoplevelser fra hele verden. En rejse til Singapore er indbegrebet af kulturel mangfoldighed og byen, hvor fortid og nutid mødes. Hos Profil Rejser vil vi med glæde sammensætte din rejse til Singapore lige efter dine ønsker og drømme. 

Når du har brug for et par dage til at klare omstillingen fra den vestlige verden til den mystiske og dragende asiatiske, er der intet bedre sted end Singapore. Her kan du gå shoppingamok i enorme indkøbscentre blandt skyskrabere i glas og stål, pleje din smagssans med kulinariske underværker og gå på opdagelse i de mange forskellige bydele.


Rundt i farverige Singapore

I Chinatown præger kinesiske tegn gadebilledet, og i Little India dufter det lifligt fra boderne med jasmin-blomster, friske krydderier og karrypulver. Og om aftenen vrimler Boat Quay og Clarke Quay langs floden med gadekunstnere og levende musik, og de mange restauranter serverer vidunderlig seafood og andre delikatesser. 

Multikulturel cuisine 

Madkulturen i Singapore er noget særligt, en fusion mellem malaysisk, indonesisk, kinesisk og indisk og resultatet er velsmagende og spændende. Er du til en autentisk og lokal smagsoplevelse, kan du spise billigt og godt i Singapores mange ”Hawker stalls”, boder med alverdens retter. Er humøret til finere kogekunst og international cuisine, byder byen på et hav af gode og spændede restauranter. 

Singapore Zoo og Sentosa Island 

Du bør ikke snyde dig selv for en tur til den berømte Singapore Zoo. Haven er blevet kendt for sine realistiske omgivelser, og du kan bl.a. kan spise morgenmad med en orangutang eller se aberne svinge sig i træerne lige over dit hoved. Du kan også tage en tur til toppen af byen, hvor der fra naturreservatet Bukit Timah er en storslået udsigt. 
Få minutter fra byen ligger øen Sentosa Island, et 390 hektar forlystelses- og naturområde med masser af aktiviteter og attraktioner i grønne omgivelser. Øen var tidligere en fiskerlandsby, så en britisk militærbase og nu et populært udflugtsmål for både lokale og turister. Her findes også golfbaner, forlystelsesparker og badestrand.

Kombinér din rejse til Singapore med Bintan Island

Kun en times sejlads fra Singapores vrimmel ligger den smukke ø Bintan med grønne omgivelser og hvide badestrande. De to steder er perfekte at kombinere på en ferie. 
Du vælger selv, om du vil opleve storbyens fristelser før eller efter badeferien på Bintan Island.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Singapore

Vil du til Singapore?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.