Myanmar i ro og mag

Burma - Yangon, Bagan, Inle-søen
 • God tid til egne oplevelser
 • Den guldbelagte Shwedagon pagode i Yangon
 • Tempelsletten ved Bagan 
 • Inle-søens berømte ”ben-roere”
 • Markeder og mødet med lokalbefolkningen
 

Find din indre opdagelsesrejsende og nysgerrighed frem og søg dit helt eget eventyr i et af Sydøstasiens mest uberørte lande

På denne rejse til Myanmar har vi valgt at inkluderet hotel og transport samt udflugter på Inle-søen. Resten af tiden kan du i ro og mag – og på egen hånd, søge dit helt eget eventyr, i et land hvor du på nærmeste hold vil opleve Myanmars fortid og nutid.

Denne rundrejse starte i Yangon hvor du bl.a. kan besøge den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og se levn fra den britiske kolonitid i form af velbevarede kolonibygninger. 

Turen fortsætter til fantastiske Bagan og "The City of Four Million Pagodas" – et område på mere end 40 km2. Tempelslettet udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia. I Bagan har du hele tre dage, så der er god tid til at udforske tempelslette og de nærliggende områder.

Fra Bagan sættes kursen mod Inle-søen, hvor fotomotiverne nærmest står i kø for at blive foreviget. Her har vi inkluderet to dage med udflugter på, og omkring søen, med bl.a. store flydende haver og marker hvor bønderne sejle mellem dem i små træbåde. Og du skal opleve det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde – de såkaldte "ben-roere". 

Efter rundrejsen kan du evt. forlænge eventyret med nogle dage ved en af Thailands skønne strande.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Burma

Yangon, Bagan, Inle-søen

7 nætter / 9 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 7 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Burma,

 • Yangon – Ibis Styles Yangon Stadium Hotel eller lign.
 • Bagan – Shwe Yee Pwint Hotel eller lign.
 • Inle-søen – Golden Island Cottages eller lign.

Ønsker du at opgradere til nedenstående hoteller er det muligt mod et tillæg på ca. kr. 1.500 pr. perso

 • Yangon – Sule Shangri La Hotel eller lign.
 • Bagan – The Hotel @ Tharabar Gate eller lign.
 • Inle-søen – Novotel Inle Lake eller lign. 
 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Yangon
Dag 2 - 3
Yangon
Dag 4 - 6
Bagan
Dag 7
Inle-søen
Dag 8
Inle-søen
Dag 9 - 10
Myanmar - Danmark

Dag 1 - 2

København - Yangon

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Yangon i Myanmar. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

 
Læs mere

Dag 2 - 3

Yangon

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Myanmar og transport til hotellet

Efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant, som vil køre dig til hotellet. Efter check-in er dagene i Yangon til egne oplevelser.

Besøg fx et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Myanmars ”hjerte”. Selv om her ofte er mange mennesker, er der stadig en betagende stemning af ro ved pagoden, og her er de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand. 

Tag på en skøn cykeltur væk fra storbyens mylder, besøg Chauk Htat Gyi pagoden med den store, hvilende buddha og Karaweik Royal Barge, som udgør et populært fotomotiv og gå en tur på Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges mad-, tøj-, håndværk- og smykkesten. Vær opmærksom på, at markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage. Besøg evt. også nogle af de mange små boghandlere i gaderne omkring markedet. Om aftenen kan det anbefales at tage en spadseretur i centrum af Yangon, der emmer af britisk kolonitid, og du bør også besøge det farverige og eksotiske frugtmarked. 

 
Læs mere

Dag 4 - 6

Bagan

Flytransport til Bagan, transport til hotellet og egne oplevelser (M)

Efter morgenmad på hoteller kører du til lufthavnen hvor flyet mod Bagan venter. I Bagan møder du vores lokale repræsentant, som vil køre dig til hotellet. Efter check-in er dagene i Bagan til egne oplevelser.

Bagan sletten er et 42 km2 område med mere end 3000 historiske templer som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. 

Bagan er først og fremmest kendt for sine tusindvis af pagoder og templer spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et smukt landskab. Lej evt. en cykel og udforsk tempelsletten i dit eget tempo. 

Besøg også det livlige og farverige marked i Nyaung Oo. Indsnus stemningen og lad dig måske frist af nogle af de mange eksotiske tilbud. Se fantastiske lakarbejder i landsbyen Myingabar – ét af Myanmars mest skattede håndværk, tag en tur med hestevogn til Sunset templet og nyd solnedgangen.

Hvis vinden tillader det, er der i de tidlige morgentimer en enestående mulighed for at tilkøbe en tur i varmluftsballon. Det verdensberømte, arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, så der er en god chance for at få en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og enorme tempelområde. 

Ønsker du flere oplevelser kan en tur til Mt. Popa anbefales. Mt. Popa siges at være det hellige hjem for Nats (buddhistiske ånder). På toppen af den stejle klippe ligger et malerisk kompleks af klostre, pagoder og helligdomme. Vejen til disse går ad en stejl, snoet trappe – en anstrengende tur, som dog belønnes med en flot udsigt over det omkringliggende flade område, som siges at være Myanmars ”risskål”.

Tilbage i Bagan er der mulighed for at nyde en skøn sejltur om bord på en flodbåd, imens du nyder den flotte solnedgang.

 
Læs mere

Dag 7

Inle-søen

Flytransport til Heho samt sejltur og oplevelser på Inle-søen (M)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde i den sydvestlige ende af Shan-staten syd for byen Taunggyi. Inle-søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. 

Efter check-in på hotellet står den på oplevelser på søen. Du besøger bl.a. søens største landsby hvor store teaktræshuse står på pæle. Turen fortsætter gennem nogle af de små kanaler, med udsigt til bønderne som arbejde i marken, og du går en tur gennem en af søens andre små landsbyer inden sejlturen fortsætter med flere spændende og lokale oplevelser. 

 
Læs mere

Dag 8

Inle-søen

Dagligdag på søen, flydende haver, pagoder og besøg på lokalt marked (M)

Nyd en dejlig morgenmad på hotellet. Derefter byder dagen på endnu en bådudflugt på Inle-søens blå spejl. 

Her oplever du bl.a. de berømte ben-roere, dagligdagslivet i de flydende landsbyer og ser de unikke flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager. du ser også traditionelt håndværk – silkevævning og besøger en grovsmede. I midten af søen besøger du Phaung Daw Oo pagoden på fem guldbelagte buddhafigurer. Stedet er det helligste område i den sydlige del af Shan-staten. 

Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade. 

 
Læs mere

Dag 9 - 10

Myanmar - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Fra Inle-søen sættes kursen mod Danmark. Først flyver du til Yangon hvorfra den videre hjemrejse kan fortsætte, eller du kan forlænge eventyret med nogle dage ved en af Thailands skønne strande.

Dag 10 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser