Mageløse Myanmar og Thailand

Burma - Yangon, Bagan, Inle-søen
 • Den gylden Shwedagon pagode og tempelsletten ved Bagan 
 • Sejltur og lokalliv på Inle-søen
 • Besøg på munkeskole
 • Strandophold i Thailand
 

Den guldbelagte Shwedagon pagode i Yangon, tempelsletten i Bagan og Inle-søen med de berømte ”ben-roere" er blandt højdepunkterne på dette eventyr til Myanmar

Denne rundrejse starter i Yangon hvor du bl.a. besøger den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid, besøger Chinatown og det indiske kvarterkolonibygninger.

Turen fortsætter til fantastiske Bagan og "The City of Four Million Pagodas" – et område på mere end 40 km2. Tempelslettet udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia.

Herfra videre til Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive foreviget. Du skal naturligvis på bådudflugt og opleve de store flydende haver og marker, og se bønderne sejle mellem dem i små træbåde og opleve det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde – de såkaldte "ben-roere". 

Efter rundrejsen slutter rejsen i Thailand med nogle dage ved stranden i Hua Hin.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Burma

Yangon, Bagan, Inle-søen

17 dage

fra kr. 19.105

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 6 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Burma,

 • Yangon: Inya Lake Hotel eller lign.
 • Bagan: Villa Bagan Hotel eller lign.
 • Inle-søen: Golden Island Cottages Nampan eller lign.
 
Læs mere her

Hua Hin - 7 nætter

Loligo Resort Hua Hin Laksasubha Hua Hin
Billigste hotelmulighed
Se kort

Loligo Resort Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Loligo Resort er et hyggeligt lille boutique resort til en særdeles favorabel pris. Her bor du i store, lyse værelser på min. 40 m2 med plads til 4-5 personer og faciliteter som f.eks. gratis Wi-Fi, gratis vand og sodavand fra minibaren, kaffe/te faciliteter, stor fladskærms TV og møbleret altan.

Hotellet har swimmingpool med integreret jacuzzi , børnepool og bar. Desuden tilbydes restaurant og deli med bl.a. sandwich, salater, drikkevarer mv. til attraktive priser, 24-timers room service, fitness center, lounge og spa. Hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne under opholdet.

På Loligo Resort er du kun ca. 80 meter fra Hua Hins lange strand. Gæster på Loligo får 10% rabat i restauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, som ligger lige ved siden af, ligesom de kan benytte solstole ved stranden foran Let's Sea Hua Hin Al Fresco, som er specielt reserverede til Loligos gæster.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Loligo Resort Hua Hin Laksasubha Hua Hin Baan Talay Dao Resort
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Baan Talay Dao Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Yangon
Dag 2
Yangon
Dag 3
Bagan
Dag 4
Bagan
Dag 5
Inle-søen
Dag 6
Inle-søen
Dag 7
Yangon
Dag 8
Hua Hin
Dag 9 - 14
Hua Hin
Dag 15 - 16
Hua Hin - København

Dag 1 - 2

København - Yangon

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Yangon i Myanmar. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

Læs mere

Dag 2

Yangon

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Myanmar og besøg i Shwedagon pagoden (F)

Efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant som vil køre dig til hotellet. 

Dagens udflugtsprogram inkluderer bl.a. den berømte Strand Road. Gaden løber parallelt med Yangon floden, og her finder ud flere gamle bygninger fra den britiske kolonitid samt det berømte og luksuriøse hotel The Strand. Turen fortsætter til Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges mad-, tøj-, håndværk- og smykkesten. Vær opmærksom på, at markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage.

Sidste stop er ved et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Myanmars ”hjerte”. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af snesevis af kringlede, dekorerede bygninger og statuer. Selv om her ofte er mange mennesker, er der stadig en betagende stemning af ro ved pagoden, og her er de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand. 

 
Læs mere

Dag 3

Bagan

Bagan slettens pagoder, lokalt marked og landsbybesøg (M, F)

Efter morgenmad på hoteller kører du til lufthavnen og sætter kursen mod Bagan. 

Bagan sletten er et 42 km2 område med mere end 3000 historiske templer som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. 

Efter ankomst til Bagan besøges det livlige og farverige marked. Indsnus stemningen og lad dig måske frist af nogle af de mange eksotiske tilbud. 

Bagan er først og fremmest kendt for sine tusindvis af pagoder og templer der er spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et smukt landskab. Denne eftermiddag udforskes området med besøg ved nogle af de vigtigste pagoder og templer på sletten, men der bliver også tid til landsbybesøg hvor du kan se fantastiske lakarbejder, som er ét af Myanmar mest skattede håndværk. 

 
Læs mere

Dag 4

Bagan

Oplevelser i og omkring Bagan (M, F)

Hvis vinden tillader det, er der tidligt denne morgen en enestående mulighed for at tilkøbe en tur i varmluftsballon. Det verdensberømte, arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, så der er en god chance for at få en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og enorme tempelområde. Efter ballonturen returneres til hotellet til en velfortjent morgenmad. 

Denne formiddag står den på landsbybesøg i hestevogn og du besøger bl.a. et unikt underjordiske tempel og en imponerende træpagode fra det 11. århundrede. I løbet af dagen besøger du ligeledes en lokal landmand, hvor du får et indblik i hvordan livet leves i landområderne af Myanmar.

 
Læs mere

Dag 5

Inle-søen

Sejltur og oplevelser på Inle-søen (M, F)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde i den sydvestlige ende af Shan-staten syd for byen Taunggyi. Inle-søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. 

Efter check-in på hotellet står den på oplevelser på søen. Du besøger bl.a. søens største landsby hvor store teaktræshuse står på pæle. Turen fortsætter gennem nogle af de små kanaler, med udsigt til bønderne som arbejde i marken, og du går en tur gennem en af søens andre små landsbyer inden sejlturen fortsætter med flere spændende og lokale oplevelser. 

 
Læs mere

Dag 6

Inle-søen

Dagligdag på søen, flydende haver, pagoder og besøg på lokalt marked (M, F)

Nyd en dejlig morgenmad på hotellet. Derefter byder dagen på endnu en bådudflugt på Inle-søens blå spejl. 

Her oplever du bl.a. de berømte ben-roere, dagligdagslivet i de flydende landsbyer og ser de unikke flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager. du ser også traditionelt håndværk – silkevævning og besøger en grovsmede. I midten af søen besøger du Phaung Daw Oo pagoden på fem guldbelagte buddhafigurer. Stedet er det helligste område i den sydlige del af Shan-staten. 

Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade. 

 
Læs mere

Dag 7

Yangon

Flytransport til Yangon og besøg på munkeskole (M, F)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen. Herfra flyver du tilbage til Yangon. 

Efter at have krydset floden, med den lille færge, venter en cykeltaxi som vil bringe dig til landsbyens klosterskole. Her har du mulighed for at mødes, og snakke med, børn og lærere. Skolen tager gerne imod donation i form af bøger, tøj, tæpper, ris osv.

Efter besøget kan du, på vejen til hotellet, nyde udsigten til livet på landet og til Yangon travle gader på den anden siden af floden. Efter check in på hotellet er aftenen til egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 8

Hua Hin

Flytransport til Thailand og transport til Hua Hin (M)

Fra Yangon sættes kursen mod Thailand. Først flyver du til Bangkok. Her møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil kører dig til det valgte hotel i Hua Hin. Efter check in er resten af opholdet i Hua Hin på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 9 - 14

Hua Hin

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagene i Hua Hin er til oplevelser på egen hånd, eller du kan tilmelde dig nogle af vores spændende udflugter.

Byen er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, gode restauranter - nogle bygget på pæle over havet, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da badebyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Hua Hin er også Thailands golfmekka med seks fortrinlige baner indenfor en radius af 30 minutters kørsel. Fem af disse baner er af "championship" standard og ligger i pragtfulde tropiske omgivelser.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hua Hin - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenirs for i dag er der hjemrejse.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver I retur til Danmark.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.