Mageløse Myanmar og Thailand

Myanmar - Yangon, Bagan, Inle-søen
 • Den gyldne Shwedagon Pagode og tempelsletten ved Bagan 
 • Sejlture og lokalliv på den legendariske Inle-sø
 • Besøg på munkeskole
 • Strandferie i Hua Hin, Thailand
Fremme ved Inle-søen, der ligger 900 meter over havets overflade, nyder du solens sidste stråler. De elegante benroere balancerer på ét ben som silhuetter på solnedgangen. Du oplever i sandhed Østens mystik blandt flydende markeder og landsbyer på pæle.

Den guldbelagte Shwedagon Pagode i Yangon, tempelsletten i Bagan og Inle-søen med de berømte ”ben-roere" er blandt højdepunkterne på dette eventyr til Myanmar, hvor du oplever en blanding af Østens mystik og landets påvirkning af den britiske kolonitid.

Yangon – pagoder og levn fra kolonitiden

Rundrejsen starter i Yangon hvor du bl.a. besøger den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid, besøger Chinatown og det indiske kvarter og bygninger fra kolonitiden.

Tempelsletten i Bagan

Turen fortsætter til den magiske tempelslette i Bagan og "The City of Four Million Pagodas" – et område på mere end 40 km2. Tempelsletten udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia.

Inle-søens benroere

Herfra tager du videre til Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive foreviget. Du skal naturligvis på bådudflugt og opleve de store, flydende haver og marker, se bønderne sejle mellem dem i små træbåde og opleve det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde – de såkaldte "ben-roere". 

5 dages strandferie i Hua Hin

Efter rundrejsen slutter rejsen i Thailand med nogle dage ved stranden i Hua Hin. Her nyder du den forfriskende blanding af by og hav med livlige markeder, et internationalt køkken og fremragende hoteller, som du kan vælge imellem. For den golfinteresserede er der et par gode golfbaner at vælge imellem.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Myanmar

Yangon, Bagan, Inle-søen

14 dage

fra kr. 16.935

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Yangon Bagan

Rejser til Yangon

Du fornemmer hurtigt Yangons magiske summen. Midt i et sandt virvar af varer og handlende på et af byens farverige markeder fornemmer du den, og blot ét blik i retning af Shwedagon-pagoden og de bedende buddhister giver dig en følelse af ro og harmoni.

Læs mere
Yangon Bagan Inle-søen

Rejser til Bagan

Der er helt stille, solen glider langsomt ned mod horisonten, og under dig ser du den uendelige slette med de gamle pagoder. Sanseindtrykket er nærmest surrealistisk, og du får et mindre chok, da guiden bryder stilheden og blæser mere varm luft op i ballonen.

Læs mere
Bagan Inle-søen

Rejser til Inle-søen

Oplev det traditionsrige samfund på Inle-søen, hvor befolkningen bor, arbejder og lever deres liv på vandet

Læs mere
Overnatningsmuligheder

- 6 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Myanmar,

 • Yangon: Inya Lake Hotel eller lign.
 • Bagan: Villa Bagan Hotel eller lign.
 • Inle-søen: Golden Island Cottages eller lign.
 
Læs mere her

Hua Hin - 5 nætter

Loligo Resort Hua Hin The Regent Cha Am Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Loligo Resort Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Loligo Resort er et hyggeligt lille boutique resort til en særdeles favorabel pris. Her bor du i store, lyse værelser på min. 40 m2 med plads til 4-5 personer og faciliteter som f.eks. gratis Wi-Fi, gratis vand og sodavand fra minibaren, kaffe/te faciliteter, stor fladskærms TV og møbleret altan.

Hotellet har swimmingpool med integreret jacuzzi , børnepool og bar. Desuden tilbydes restaurant og deli med bl.a. sandwich, salater, drikkevarer mv. til attraktive priser, 24-timers room service, fitness center, lounge og spa. Hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne under opholdet.

På Loligo Resort er du kun ca. 80 meter fra Hua Hins lange strand. Gæster på Loligo får 10% rabat i restauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort, som ligger lige ved siden af, ligesom de kan benytte solstole ved stranden foran Let's Sea Hua Hin Al Fresco, som er specielt reserverede til Loligos gæster.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Loligo Resort Hua Hin The Regent Cha Am Beach Resort Baan Talay Dao Resort
Se kort

The Regent Cha Am Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Cha Am

The Regent Cha Am Beach Resort breder sig over et stort område og omkranses af et dejligt, frodigt haveanlæg.

De 559 værelser er rummelige og velindrettede i traditionel thai-stil. Vælg mellem værelser i den 22-etagers hovedbygning, Regency fløjen, eller forkæl dig selv med et ophold i en suite eller villa.

Resortet harr to swimmingpools hver med separat børnepool samt børneklub og masser af faciliteter og aktiviteter som for eksempel udendørs jacuzzi, spa, massage ved stranden, fitnesscenter, bordtennis, pentaque, billard, tennisbaner, jogging- og cykelstier og ugentligt aktivitetsprogram. WiFi er gratis i fælles områderne, men mod betaling på værelserne.

Der er fem restauranter og barer på resortet, blandt andet Sakuna med et internationalt menukort, Fluxo med traditionelt Middelhavskøkken og udsigt ud til vandet og Yellowtails med alt godt fra havet. Desuden 24-timers roomservice og et lille supermarked.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Regent Cha Am Beach Resort Baan Talay Dao Resort Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.

Grøn Profil med Travelife

På Baan Talay Dao Resort er hensyn til miljøet en kerneværdi. Hotellet er Travelife Gold certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om, at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Baan Talay Dao har du truffet et grønnere valg. 

 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et chik "adults only" boutique resort med blot 40 værelser beliggende direkte ved 5 km lange strand, ca. 10 minutters kørsel syd for Hua Hin by. Det perfekte 'hideaway' for voksne, som vil forkæles i romantiske omgivelser med afslappet atmosfære og udsøgt service. Bemærk at kun gæster over 12 år accepteres på hotellet.

Suiterne er store og trendy indrettede og har naturligvis alle tænkelige og moderne faciliteter, f.eks. fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og skønt badeværelse med stort badekar. Du kan enten bo i 48 m2 stort Pool Access Jacuzzi Suite med terrasse og trappe til den 120 meter lange swimmingpool, eller i 68 m2 stor Moondeck Jacuzzi Suite med solsenge på egen stor og ugeneret tagterrasse.

I hotellets fantastiske restaurant, Let's Sea Hua Hin's Beach Restaurant, kan du indtage måltiderne med smuk udsigt til stranden og havet. Nyd en drink i lobbybaren, Breeze Bar eller med udsigt over havet i Sand Lounge. Få energidepoterne opladet og bliv som født på ny med en blid og næsten mediterende massage i Gaia Spa's stemningsfulde og luksuriøse omgivelser. Har du behov for motion under opholdet, så tilbydes Fitness Studio ligesom hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne.  

Tilkøb Z-Luxe Club
Tilkøb hotellets Z-Luxe Club pakke og få mange ekstra ydelser og fordele - kontakt os for mere information herom.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Grøn Profil med EarthCheck

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin er EarthCheck Gold certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold her har du truffet et grønnere valg. 

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Yangon
Dag 2
Yangon
Dag 3
Bagan
Dag 4
Bagan
Dag 5
Inle-søen
Dag 6
Inle-søen
Dag 7
Yangon
Dag 8
Hua Hin
Dag 9 - 14
Hua Hin
Dag 15 - 16
Hua Hin - København

Dag 1 - 2

København - Yangon

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Yangon i Myanmar. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

Læs mere

Dag 2

Yangon

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Myanmar og besøg i Shwedagon pagoden (F)

Efter indrejseformaliteterne bliver du budt velkommen af vores lokale repræsentant, som kører dig til hotellet. 

Dagens udflugtsprogram inkluderer bl.a. den berømte Strand Road. Gaden løber parallelt med Yangon floden, og her finder du flere gamle bygninger fra den britiske kolonitid samt det berømte og luksuriøse hotel, The Strand. Turen fortsætter til Bogyoke markedet (også kaldet Scotts marked) med hundredvis af boder, hvorfra der sælges en bred vifte af varer som f.eks. mad-, tøj-, kunsthåndværk og smykkesten. Vær opmærksom på, at markedet er lukket hver mandag og på officielle helligdage.

Sidste stop er ved et af verdens mest spektakulære monumenter, Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er ubetinget Myanmars ”hjerte”. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af snesevis af kringlede, dekorerede bygninger og statuer. Selv om her ofte er mange mennesker, hersker der stadig en betagende stemning af fred og ro ved pagoden, og her har du de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand. En fascinerende og uforglemmelig oplevelse!

 
Læs mere

Dag 3

Bagan

Bagan slettens pagoder, lokalt marked og landsbybesøg (M, F)

Efter morgenmad på hoteller kører du til lufthavnen og sætter kursen mod Bagan. 

Bagan sletten er et 42 km2 stort område med over 2000 historiske stupaer og pagoder, som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar-folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. Området er nu på UNESCOs verdensarvliste og ét af de absolutte højdepunkter på en rejse rundt i Myanmar.

Efter ankomst til Bagan besøges det livlige og farverige marked. Indsnus stemningen og lad dig måske frist af nogle af de mange eksotiske varer. 

Bagan er først og fremmest kendt for ét af verdens smukkeste, største og velbevarede tempelområder, med sine tusindvis af pagoder, stuper og templer spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et helt unikt og smukt landskab. Denne eftermiddag udforskes området med besøg ved nogle af de vigtigste pagoder og templer på sletten, men der bliver også tid til et besøg i Myingaba landsbyen, hvor du kan se fantastiske lakarbejder, som er ét af Myanmar mest skattede kunsthåndværk. 

 
Læs mere

Dag 4

Bagan

Oplevelser i og omkring Bagan (M, F)

Hvis vinden tillader det, er der tidligt denne morgen en enestående mulighed for at tilkøbe en tur i varmluftsballon. Det verdensberømte, arkæologiske område i Bagan er kendt for sine fantastiske solopgange, så der er en rigtig god chance for at få en fantastisk udsigt over det gamle kongedømme og det enorme tempelområde. Efter ballonturen returneres til hotellet til en velfortjent morgenmad. 

Denne formiddag står den på besøg i landsbyen Minnanthu i hestevogn, og du besøger også en imponerende træpagode fra det 11. århundrede. I løbet af dagen besøges ligeledes lokale landmænd, hvor du får et interessant indblik i hvordan dagliglivet leves i Myanmars landområder.

 
Læs mere

Dag 5

Inle-søen

Sejltur og oplevelser på Inle-søen (M, F)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til Bagan lufthavn, hvorfra et indenrigsfly bringer dig til byen Heho. Herfra sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde syd for byen Taunggyi i den sydvestlige ende af Shan-staten. I Taunggyi går du ombord i din egen lille båd, som sejler dig direkte til hotellet. Efter check-in på hotellet venter en dag fuld af oplevelser og nye indtryk på søen. Hav kameraet klar, for fotomotiverne står i kø for at blive foreviget!

Inle-søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange besøgende for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. 

Du krydser søen og sejler gennem søens største landsby, Ywama, hvor teaktræshusene står på pæle og al transport foregår i små både. Den pittoreske tur fortsætter gennem små kanaler, med udsigt til bønder som arbejde i de flydende marker. Der gøres stop i landsbyen Indaing, hvorfra du spadserer til det charmerende ruinområde Nyaung Ohak, hvor den grønne vegetation vikler sig ind i pagoderne og danner en dejlig atmosfære. Fortsæt sejlturen forbi landsbyer, hvor du kan observere livet langs bredden helt tæt på, inden kanalen igen genforenes med Inle-søen og kursen sættes mod hotellet.

 
Læs mere

Dag 6

Inle-søen

Dagligdag på Inle-søen, flydende haver, pagoder og besøg på lokalt marked (M, F)

Nyd en dejlig morgenmad på hotellet. Et besøg på et lokale marked, som skiftevis afholdes i 5 landsbyer i området, giver et godt indblik i livet for de etniske Danu, Pa-O og Inthar folk, der sælger og køber varer her. Glæd dig til et sandt bombardement af farver, dufte og varer samt venlige, nysgerrige blikke fra de handlende, der er klædt i deres respektive traditionelle dragter.

Derefter byder resten afdagen på endnu en bådudflugt på Inle-søens blå spejl. Iagttag igen de berømte 'ben-roere' - Inthar-fiskerne - og dagligdagslivet i de flydende landsbyer. Passér forbi de unikke, endeløe flydende haver, hvor der på fantastisk vis dyrkes frugt og grøntsager på godt 1 meter brede 'øer' af vandhyacinter, der er fastgjort til søbunden med lange bambuspæle.

Mange typer kunsthåndværk trives og forfines i landsbyerne ved Inle-søen, og i løbet af dagen besøges en landsby, der har specialiseret sig i silkevævning samt en grovsmedie. I midten af søen besøger du Phaung Daw Oo pagoden på fem guldbelagte buddhafigurer - det helligste område i den sydlige del af Shan-staten. 

Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen, der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade. 

 
Læs mere

Dag 7

Yangon

Flytransport til Yangon og besøg på munkeskole (M, F)

Efter morgenmad på hotellet er der transport til lufthavnen og herfra flyver du tilbage til Yangon. 

Efter frokosten krydses Yangon-floden, med den lokale færge. På den modsatte bred venter en cykeltaxi som bringer dig til landsbyens klosterskole. Her kan du mødes med, og via din guide, tale med børnene og deres lærere, som gør deres yderste for at skabe et godt liv for børnene trods de begrænsede midler. Har du lyst, så tager skolen meget gerne imod en lille donation til køb af bøger, tøj, tæpper, ris osv. 

På vej tilbage mod hotellet kan du observere livet på landet - et liv i skærende kontrast til Yangon travle gader på den anden siden af floden blot 10 minutter sejlads væk. Efter check in på hotellet er aftenen til egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 8

Hua Hin

Flytransport til Thailand og transport til Hua Hin (M)

Fra Yangon sættes kursen mod Thailand. Først flyver du til Bangkok. Her møder du vores lokale samarbejdspartner, som kører dig til det valgte hotel i Hua Hin. Efter check in er resten af opholdet i Hua Hin på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 9 - 14

Hua Hin

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagene i Hua Hin er til oplevelser på egen hånd, og du kan eventuelt bestille nogle af vores spændende udflugter med guide.

Hua Hin er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, masser af gode restauranter, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da strandbyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere, hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Hua Hin er også Thailands golfmekka med seks fortrinlige baner indenfor en radius af 30 minutters kørsel. Fem af disse baner er af "championship" standard og ligger i pragtfulde tropiske omgivelser.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hua Hin - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenirs, for i dag er der hjemrejse.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver I retur til Danmark.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.