Myanmars højdepunkter og Thailand

Burma - Yangon, Bagan, Mandalay, Inle-søen
 • Den guldbelagte Shwedagon pagode i Yangon
 • Tempelsletten ved Bagan 
 • Sejltur til Mingun og solnedgangstur over U Bein broen
 • Inle-søen og mødet med lokalbefolkningen
 • Grupperejse med engelsktalende lokalguide
 

Grupperejse med engelsktalende lokalguide til Myanmars mest interessante seværdigheder, med højdepunkter som fx tempelsletten ved Bagan og Inle-søens berømte "ben-roere"

Denne rundrejse starte i Yangon hvor du bl.a. kan besøge den spektakulære og guldbelagte Shwedagon pagode og ser levn fra den britiske kolonitid i form af velbevarede kolonibygninger.

Turen fortsætter til fantastiske Bagan og "The City of Four Million Pagodas". Tempelsletten udgør et imponerende syn, der af mange betegnes som større end Angkor Wat i Cambodia.

Næste stop er i landets næststørste og berømte by, Mandalay, med flotte klostre og pagoder. Opholdet i Mandalay byder også på en skøn sejltur til Mingun og solnedgangs tur over U Bein broen – verdens længste teaktræsbro. 

Senere sættes kursen mod Inle-søen, hvor fotomotiverne står i kø for at blive foreviget. Du skal naturligvis på bådudflugt og opleve de store flydende haver og marker, og se bønderne sejle mellem dem i små træbåde. Oplev det forunderlige syn af de lokale fiskere, der roer deres både på en helt speciel måde – de såkaldte "ben-roere". 

Efter rundrejsen slutter rejsen i Thailand med nogle dage ved stranden i Hua Hin.

Alt i alt en rundrejse hvor vil få en god introduktion til landets specielle sjæl og charme, bl.a. i mødet med den lokale befolkning, som måske i virkeligheden bliver det bedste ferieminde fra Myanmar.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Burma

Yangon, Bagan, Mandalay, Inle-søen

17 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 6 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Burma,

 • Yangon – Rose Garden eller lign.
 • Bagan – Shwe Yee Pwint Hotel eller lign.
 • Mandalay – Shwe Ingyinn Hotel eller lign.
 • Inle-søen – Paradise Nyaung Shwe eller lign.

Ønsker du at opgradere til nedenstående hoteller er det muligt mod et tillæg på ca. kr. 1.500 pr. person.

 • Yangon – Kandawgyi Palace eller lign.
 • Bagan – The Hotel @ Tharabar Gate eller lign.
 • Mandalay – Hotel Shwe Pyi Thar eller lign.
 • Inle-søen – Novotel Inle Lake eller lign. 
 
Læs mere her

Hua Hin - 7 nætter

Laksasubha Hua Hin Baan Talay Dao Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Laksasubha Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Laksasubha Hua Hiner et hyggeligt, familieejet resort med en super central beliggenhed direkte ved stranden i Hua Hin by med restauranter, barer og butikker lige uden for døren. De 16 toetages villaer i kolonistil ligger i en frodig tropisk have med swimmingpool og poolbar. Alle 40 værelser/suiter er store, lyse og indbydende, har stor balkon/terrasse med udsigt til haven, tv, dvd-afspiller, internetadgang og kaffe/te-faciliteter.

Hotellet har desuden dejlig spa, legerum for børn samt restaurant og bar med udsigt til stranden og havet. Laksasubha Hua Hin er perfekt for både par og familier – også store familier – her er værelser med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Laksasubha Hua Hin Baan Talay Dao Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Baan Talay Dao Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Dette lille, familieejede boutique resort er opført rundt om det oprindelige og smukke 90 år gamle teaktræshus på pæle, nu indrettet som hyggelig bar og restaurant. Stedet oser af charme, atmosfære og thailandsk gæstfrihed, og er beliggende direkte ved stranden ca. 4 km syd for centrum af Hua Hin.

Der er 32 rummelige værelser og bungalower med balkon/terrasse indrettet i et spændende miks af moderne og traditionel thailandsk stil med aircondition, tv, dvd, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og hårtørrer. 

Fra swimmingpoolen med jacuzzi er der uhindret udsigt ud over stranden og havet. Desuden tilbyder Baan Talay Dao som tidligere nævnt restaurant og bar samt roomservice, spa, massage og forskellige typer vandsport.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Baan Talay Dao Resort Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin
Se kort

Centara Grand Beach Resort & Villas, Hua Hin

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Et elegant og stemningsfuldt luksusresort i klassisk kolonistil, der oser af atmosfære og historie. Bygningen er oprindeligt den gamle jernbanestation i Hua Hin fra 1923, som efter nænsom renovering fremstår som et utroligt smukt og indbydende resort. Beliggenheden direkte ved stranden i centrum af Hua Hin er uovertruffen, og hotellet ligger i en velplejet tropisk og parkagtig have med fantasifulde figurklippede buske udformet som dyr og fugle.

De 207 luksuriøst indrettede værelser og 42 villaer reflekterer kolonitidens stil med smukke, gedigne møbler, højt til loftet og fed silke i varme farver, og her findes naturligvis alle nødvendige faciliteter.

Hotellet har en storslået lobby med fint, gammelt inventar i teak og marmor samt smukke prismelysekroner. Her tilbydes fem dejlige restauranter med hvert sit tema, tre barer, traditionel engelsk afternoon tea samt naturligvis 24-timers roomservice. Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools med børnepools, to tennisbaner, bordtennis, fitness, skønt spa, strandvolley, dart, kæmpe skakspil, pentaque, børneklub og forskellige daglige aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Yangon
Dag 2
Yangon
Dag 3
Bagan
Dag 4
Mandalay
Dag 5
Mandalay
Dag 6
Inle-søen
Dag 7
Inle-søen
Dag 8
Yangon
Dag 9 - 14
Hua Hin
Dag 15 - 16
Hua Hin - København

Dag 1 - 2

København - Yangon

Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Københavns Lufthavn med kurs mod Yangon i Myanmar. Mellemlanding og flyskifte undervejs.

Læs mere

Dag 2

Yangon

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Myanmar og besøg i Shwedagon pagoden

Efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant som vil køre dig til hotellet. 

I dag skal du også besøge Shwedagon Pagoden. Dens gyldne stupa er Myanmars ”hjerte”. Pagoden menes at være 2.500 år gammel, og den centrale stupa er omgivet af snesevis af kringlede, dekorerede bygninger og statuer. Selv om her ofte er mange mennesker, er der stadig en betagende stemning af ro ved pagoden, og her er de allerbedste muligheder for at opleve buddhister bede og ofre alt fra blomster og kogte ris til vand. 

 

Læs mere

Dag 3

Bagan

Bagan slettens pagoder og klostre samt solnedgang over floden (M, F)

Efter morgenmad på hotellet møder du resten af gruppen, som kan være en blanding af nationaliteter fra forskellige lande.

Fra hotellet kører I til lufthavnen og flyver til Bagan. 

Bagan sletten er et 42 km2 område med mere end 3000 historiske templer som stadig står næsten uberørt ved bredden af den mægtige Irrawaddy-flod. Byen blev opført for ca. 1000 år siden og var den første hovedstad for Bamar folket, som udvandrede fra det østlige Tibet. 

Bagan er først og fremmest kendt for sine tusindvis af pagoder og templer der er spredt ud over et stort område – et sjældent syn og et smukt landskab. 
Det meste af dagen er afsat til at besøge de vigtigste pagoder og templer i Bagan, men der bliver også tid til landsbybesøg og til, hvis vejret tillader det, at nyde en smuk solnedgang fra en af pagoderne som ligger langs Irrawaddy-flod. 

 
Læs mere

Dag 4

Mandalay

Flytransport til Mandalay samt udflugt til klostre (M, F)

Efter morgenmad på hotellet er der afgang til lufthavnen for fly til Mandalay. 

Efter en kort flyvetid er der ankomst til Mandalay – den sagnomspundne by som kendetegnes ved sin helt specielle historie og storhed. 
I dag udforsker vi nogle af de mange klostre og pagoder i området i og omkring Mandalay.

 
Læs mere

Dag 5

Mandalay

Lokalt marked, flodsejlads, gamle kongebyer og teaktræsbroen U-Bein (M, F)

Denne morgen starter vi dagens udflugt med en tur på marked hvor lokalbefolkningen køber ind til dagens måltider. 

Senere oplever vi livet på og langs floden når vi sejler op til den gamle kongeby Mingun. Her skal vi bl.a. se en gigantisk ufærdig pagode, der er lidt over 50 meter høj og som vender ud mod floden. Vi ser også en fantastisk stor ceremoni klokke på over 90 ton, kaldet Mingun-klokken! Det er verdens største klokke lavet i 1170 af Kong Bodawpaya. 

Vi sejler de 11 km tilbage til Mandalay og kører til endnu en af landets tidligere kongebyer, Amarapura. Her ser vi bl.a. Bargayar klostret, som er berømt for sine udsmykninger og træudskæringer og vi ser verdens længste og mere end 200 år gamle teaktræsbro, U-Bein. 

Efter en spændende dag fuld af indtryk og oplevelser køres til hotellet i Mandalay. 

 
Læs mere

Dag 6

Inle-søen

Sejltur på Inle-søen, pælehuse, flydende haver, markeder og templer (M, F)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod et af turens helt store højdepunkter, Inle-søen, som er beliggende i 1000 meters højde i den sydvestlige ende af Shan staten syd for byen Taunggyi.
Fra Mandalay flyver vi til Heho. Herfra er der ca. en times kørsel til Nyaung Shwe bådbroen ved Inle-søens bred. 

Inle søen er specielt berømt for sine unikke ben-roere, der har udviklet en speciel teknik, hvor de står på det ene ben og roer med det andet. Søen ligger i de mest fantastiske naturomgivelser i Shan-staten og anses af mange for værende det mest spændende og seværdige område af Myanmar. 

Her oplever vi bl.a. de berømte ben-roeres typiske flydende haver, lokale fiskemetoder, landsbyliv og smukke naturscenerier. Vi besøger også et af de livlige markeder i området, hvor lokale stammefolk sejler til for at handle. Derefter bringer en båd jer til søens vestlige bred, hvor en trappesti fører til det godt kamuflerede og uberørte Inn Dein pagode kompleks. 

Sidst på dagen returneres til hotellet i tide til at nyde det smukke syn af solen der går ned bag de grønne Shan-bjerge, mens den spejler sig i søen blanke overflade.

 
Læs mere

Dag 7

Inle-søen

Eventyr og dagligdag på og omkring Inle-søen (M, F)

Endnu en dag med skønne oplevelser på Inle-søen. Vi oplever det lokale marked, ser de berømte ben-roere som fisker fra deres små både, vi ser traditionelt håndværk – silkevævning og besøger Phaung Daw Oo pagoden samt Ngaphechaung klostret – der er mere end 200 år gammelt.

Tilbage på hotellet er det sidste af eftermiddagen til afslapning og egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 8

Yangon

Flytransport til Thailand og transport til Hua Hin (M)

Fra Inle-søen sættes kursen mod Thailand. Først flyver vi til Yangon hvor der tages afsked med resten af gruppen inden du flyver videre mod Bangkok.

Her møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil kører dig til det valgte hotel i Hua Hin. Efter check in er resten af opholdet i Hua Hin på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 9 - 14

Hua Hin

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagene i Hua Hin er til oplevelser på egen hånd, eller du kan tilmelde dig nogle af vores spændende udflugter.

Byen er kendt for sin afslappede atmosfære, den lange, gyldne strand, gode restauranter - nogle bygget på pæle over havet, et aktivt natteliv samt spændende markeder. Da badebyen også er et populært feriested for Bangkoks indbyggere hersker her en autentisk thailandsk stemning. 

Hua Hin er også Thailands golfmekka med seks fortrinlige baner indenfor en radius af 30 minutters kørsel. Fem af disse baner er af "championship" standard og ligger i pragtfulde tropiske omgivelser.

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Hua Hin - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er tid til at få den sidste sol og købt de sidste souvenirs for i dag er der hjemrejse.

Sidst på eftermiddagen hentes I på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver I retur til Danmark.

 

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Lars, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.