Rejser til Ngapali Beach

  • Rejsetid

    16 - 18

  • Bedste årstid

    oktober - maj

  • Tidsforskel

    +4,5/+5,5 timer

Har du behov for at komme lidt væk fra det hele? Så er Ngapalis idylliske palmestrand absolut stedet for dig! Ngapali har med sit bløde, hvide sand ved Den Bengalske Bugt bevaret sine rødder som fiskeri-landsby med små både, der dag og nat sejler ud for at fange 'havets frugter', som senere dukker op superfriske i restauranterne og på dit hotel.

Vogne trukket af okser bevæger sig i roligt tempo langs stranden, som for de lokale er en mere behagelig transportvej i stedet for den ru og tørre landevej med kun en vejbane. Da der kun findes et dusin resorts i bungalowstil bygget over en strækning på 2-3 kilometer er der masser af plads og ro på stranden.

Selv i høj​​sæsonen er Ngapali en rolig destination, hvor turister kommer hovedsageligt for at slappe af. Det kan dog snart ændre sig, da flere nye store resorts er ved at blive opført, og det siges at en udvidelse af ​​lufthavnen afsluttes i løbet af de næste tre år, hvilket vil muliggøre direkte fly fra Bangkok og Singapore.

Højsæson er fra november til marts. Tingene bliver endnu mere stille i regntiden (medio maj til medio september). 

Læs mere
Vil du til Ngapali?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.