Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Malaysia

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i Malaysia.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Malaysia.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Kuala Lumpur

Botanisk have og tropiske fugle | Kuala Lumpur

Gå en tur og nyd de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. 

Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle.

Turkode: KLEXGD


Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00 og 14.00

Voksen fra kr. 415
Barn fra kr. 352

Historiske Malacca | Kuala Lumpur

Sultanatet af Malacca var et af de mest magtfulde imperier i Sydøstasien.
Den gamle handelsby Malacca ligger ca. 130 kilometer syd for hovedstaden og blev grundlagt i 1403. Dengang var det et af de største og mægtigste riger og havne i Sydøstasien, hvor skiftende kolonimagter kontrollerede handlen med bl.a. silke og krydderier. 

Byen er beliggende ud til det trafikerede Malacca-stræde, som blev grundlagt af portugiserne, overtaget af hollænderne og siden af briterne, og den rige kulturarv er stadig synlig den dag i dag i et synligt miks af arkitektoniske stilarter. 

Malacca er også fødested for ”Babas” – et miks af kinesisk og malaysisk kultur, der er helt sin egen. Det er måske svært at forestille sig livet i den middelalderlige fæstning, som byen var for flere hundrede år siden, men når I går gennem de snævre gader, hvor I bl.a. besøger Cheng Hoon Teng templet, det ældste kinesiske tempel i Malaysia, det hollandske ”Stadhuys” og går gennem ruinerne af St Pauls Church, hvor den spanske jesuit missionær St Francis Xavier engang blev begravet og ruinerne af det gamle fort A Famosa, begynder Malaccas historie måske at falde på plads. Malacca er i øvrigt på UNESCOS liste over bevaringsværdige byer.

Turen inkluderer frokost.

Turkode: KLEXDM


Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 691
Barn fra kr. 623

Kuala Lumpurs højdepunkter og Batu Caves | Kuala Lumpur

Tusinder af eventyrere strømmede til Kuala Lumpur i midten af 1800-tallet hvor store forekomster af tin skabte det velordnede økonomiske samfund, der præger Malaysia i dag. 

Få hele historien på denne tur som bl.a. inkluderer et besøg i et håndværkscenter som fremstiller og sælger tinprodukter. Herfra vider til hvor det hele begyndte – ved sammenløbet mellem de to floder Gombak og Klang. 

Byrundturen bringer dig til kongens palads, Kuala Lumpur City Gallery og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden kursen sættes mod de mere end 120 millioner år gamle Batu Caves, der i århundreder var skjult af regnskoven og kun kendt af de regnskovsfolk, som levede i nærheden.

Turkode: KLEXHD


Varighed: 4,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 og 14.00

Voksen fra kr. 318
Barn fra kr. 269

Kuala Lumpurs streetfood og fingermad | Kuala Lumpur

Tag med på en gastronomisk opdagelsesrejse til nogle af byens mange små gadekøkkener og smag på nogle af Malaysias mest berømte retter. Alle inden for gåafstand og med en madkyndig lokalguide. Undervejs lægges vejen også forbi Jamek Moskeen, templet Sri Maha Mariamman og det centrale marked.

Turen inkluderer flere smagsoplevelser, drikkevarer (ikke alkohol), en bog med opskrifter på nogle af de retter der smages undervejs og billet til offentligt transport. 

Turkode: KLEXFT


Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 og 17.00

Voksen fra kr. 438
Barn fra kr. 350

Oplev storbyen Kuala Lumpur | Kuala Lumpur

Dette er en oplagt tur for førstegangsrejsende til Kuala Lumpur.

Byrundturen bringer dig til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden der stoppes ved byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. Du ser tårnene udefra.

Turkode: KLEXCD


Varighed: 3,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 og 14.00

Voksen fra kr. 234
Barn fra kr. 197

Langkawi

Kajaktur gennem mangroven | Langkawi

Du bliver hentet på hotellet og kørt til et stort uberørt naturområde på den nordøstlige del af øen, der hovedsageligt består af mangrove og kalksten. Her starter kajakturen på Kilim River, der er den største af tre floder i Kilim Karst Geoforest Park, som hele mangroven hedder. Det er en skøn sejltur som byder på et indblik i en skjult verden, med et rigt dyreliv og uspoleret natur. Undervejs vil der være mulighed for at se aber, ørne og andre fugle samt nogle af regnskovens øvrige dyr.

Bemærk: Kajakturen er en fælles udflugt med andre gæster.

Turkode: LKEXKR


Varighed: 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30 (kl. 10.30 lørdag og søndag)

Voksen fra kr. 500
Barn fra kr. 371

Oplev Langkawi på to hjul | Langkawi

Mærk brisen i ansigtet mens du cykler langs rismarkerne og gennem nogle af Langkawis små landsbyer naturskønne landskab, du ikke ville have fundet selv. Undervejs vil opleve livet på landet og besøge en lille fiskerlandsby inden turen går langs kysten tilbage til hotellet. Cykelturen er på ca. 14 kilometer.

Turen inkluderer en let frokost.

Bemærk: Cykelturen er en fælles udflugt med andre gæster.  

Turkode: LKEXVD

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Voksen fra kr. 216
Barn fra kr. 216

Langkawi Sky Bridge | Langkawi

På den sydvestlige side af Langkawi ligger Machincang bjergene, hvor det er muligt at tage kabelbane op i bjergene for at opleve, verdens nok mest spektakulære gangbro – Langkawi Sky Bridge. Det er et usædvanligt bygningsværk i form af en 125 meter lang bro, der snor sig mellem to bjerge og hvorfra der er en imponerende udsigt ud over hele Langkawi og det omkringliggende ørige. Fra hotellet går turen til foden af bjergene. Herfra går turen med kabelbane op i ca. 700 meters højde. På mellemstationen kan du stå af og få den første udsigt ud over havet, og så senere fortsætte op til toppen og hængebroen, der er turens højdepunkt.

Turkode: LKEXCC


Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.30 (kl. 11.30 onsdag)

Voksen fra kr. 667
Barn fra kr. 528

Snorkeltur til Payar Island Marinepark | Langkawi

En times sejlads syd for Langkawi ligger Malaysias første marinepark, som er et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og smukke koraller.

Der er masser af tid til at snorkle, dase og samle muslinger i vandkanten på øen Payar. Den medbragte frokost bliver serveret på stranden. Husk badetøj og solcreme. Turen inkludere leje af snorkeludstyr til både store og små. 

Bemærk: Snorkelturen er en fælles udflugt med andre gæster.

Turkode: LKEXMB


Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 454
Barn fra kr. 371

Trekkingtur gennem regnskoven | Langkawi

Tag på en spændende trekkingtur gennem regnskoven. I skyggen fra de frodige grønne træer, kan du indånde den rene luft, og mærke i takt med at pulsen stiger, hvor høj luftfugtigheden er på disse kanter. I behageligt tempo trekker du gennem regnskoven på en af de afmærkede stier og mens den erfarne guide, deler ud af sin viden om regnskoven, kan du lytte til lydene fra de smukke næsehornsfulge samt se flyve egern og de langhalede makakaber svinger sig fra gren til gren. Du trekker ca. 6 km og får undervejs indblik i regnskovens flora og fauna.

Bemærk: Turen anbefales ikke til dårligt gående og børn under 10 år. Trekkingturen er en fælles udflugt med andre gæster.

Turkode: LKEXJT


Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 314

Penang

Med cykeltaxi gennem Georgetowns kolonihistorie | Penang

Sæt dig til rette i en cykeltaxi og tag med en tur gennem Georgetowns kolonihistorie. Turen bringer dig bl.a. til den gamle handelsstation Fort Cornwallis og Chew Jetty der er den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Herfra videre til det imponerende gamle kinesiske handelshus Khoo Kongsi og Little India. Turen slutter med eftermiddagste i bedste engelske på det legendariske kolonistilhotel Eastern & Oriental (ingen adgang i shorts).

Turkode: PGEXTC


Varighed: Ca. 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 12.00

Voksen fra kr. 821
Barn fra kr. 762

Opdag Georgetown på cykel | Penang

Turen starter ved Tanjung City Marina (ved siden af Jetty Bus terminalen) og gør et første stop ved Chew Jetty der er den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. 

Herefter cykler vi til Cheah Kongsi. Her kan du opleve blandingen af en europæisk have, et kinesisk tempel og Penang arkitektur. Næste stop er ved en byens mange gadekøkkener for at prøve den såkaldte ”hawker” mad. Prøv fx traditionel indisk-muslimsk morgenmad.

Cykelturen fortsætter til Hock Teik Cheng Sin templet og videre til Masjid Melayu Lebuh Acheh moskeen for at høre mere om den historiske pilgrimsvandring for muslimer fra Nordsumatra, Sydthailand og det nordlige Malaysia.

Sun Yat-sen museet er også på programmet. Her kan du opleve partiet, Asia Tung Meng Hoois historie, fra de år da det havde hovedkvarter i selvsamme bygning i Georgetown. Dernæst gør vi holdt ved røgelsespinde-mageren, der vil vise, hvordan man laver dette traditionelle håndværk. 

Inden cykelturen slutter, er nydes den kendte Penang ”hawker” mad, såsom Fried Koay Teow, Asam Laksa og Penang Cendol.

Bemærk: Cykelturen er en fælles udflugt med andre gæster.  

Turkode: PGEXGB

Varighed: Ca. 4 timer
Afgang: Kl. 08:00

Voksen fra kr. 677

Penangs bjerge og templer | Penang


Udover stranden og den rige kulturarv, du finder i Penangs gader, kan byen også prale af at have et lille, smukt bjerg. Bjerget hedder Penang Hill med en højde på 838 meter, og er det ældste bjerg-resort i landet. En kabelbane fra 1923 bringer dig op til toppen hvor kolonimagten i sin tid kunne nyde de kølige omgivelser. Fra toppen er der en skøn udsigt over Georgetown og Malacca-strædet.

Turen inkluderer også et besøg i Kek Lok Si templet – det største buddhistiske tempel i Sydøstasien. Det ligger i Penangs bakker og er også kendt som templet med de titusinder Buddhaer. 

OBS! Udflugten gennemføres med andre gæster. Ønsker du en privat udflugt er dette også muligt mod et tillæg.

Turkode: PGEXHT

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 09:00

Voksen fra kr. 532
Barn fra kr. 294

Gå på opdagelse blandt Penangs gadekøkkener | Penang

Forbered dine smagsløg på en kulinarisk oplevelse, når din lokalguide tager dig med på en ultimative foodies tur til nogle af Penangs meste populære gadekøkkener og restauranter. I løbet af aften vil du smage dig gennem velkendte og måske mere ukendte retter som satay, Hokkien mee, Tong Sui, Duck Koay Chap (nudelsuppe) og selvfølgelig den verdensberømte Penang Laksa – en fisk-baseret krydret ris nudelsuppe. Men også Wantan Mee, det populære winerbrød Malaiko og byens bedste Nasi Kandar står på menuen.

Hvis du ønsker det, kan vores guide droppe dig væk på Love Lane, et populært sted for natteliv med mange barer og caféer.

Turkode: PGEXFE

Varighed: Ca. 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 599
Barn fra kr. 510