Tropisk regnskov og Langkawi

Malaysia - Kuala Lumpur, Taman Negara, Langkawi

 • Storbystemning i Kuala Lumpur
 • Regnskovsoplevelser i verdens ældste regnskov
 • Flodsejladser, vandreture og natsafari i junglen
 • Langkawis palmestrande og udflugtsmuligheder
 

På denne rejse til Malaysia kombineres storbyoplevelser og kultur med frodig regnskov og hvide palmestrande på Langkawi 

I Malaysia findes noget af verdens ældste regnskov. Taman Negara Nationalpark, som du skal besøge på denne rejse, er en af dem og ligger i hjertet af en 130 millioner urgamle regnskov der er næsten 10 gange større end Danmark.

Dette tropiske paradis er hjemsted for en frodige regnskov, brusende og fiskerige floder, vandfald, bjergformationer mørke grotter med flagermus samt et væld af eksotiske planter og dyr. I regnskoven foregår en stor del af livet i trækronerne, hvor det vrimler med fugle, insekter og aber. Derfor er der spændt hængebroer ud mellem træerne, højt hævet over jorden, så du som gæst har mulighed for at gå rundt i de grønne højder.

Transporten rundt i parken foregår til fods ad de afmærkede junglestier eller med longtail-båd på floderne. Er du først rejst til Malaysia, så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at komme helt tæt på denne fabelagtige naturoplevelse.

Inden regnskovseventyret starter rejsen med nogle dage i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur. Udforsk storbyen på egen hånd – besøg byens største seværdigheder, gå på marked, slap af i en af de grønne parker og nyd et skønt måltid fra en af de duftende madboder eller mange gode restauranter du finder i byens gader.

Eventyret slutter under palmerne på tropeøen Langkawi hvor der er mulighed for afslapning og solbadning på de hvide palmestrande og tid til flere eventyr på egen hånd eller på en af vores spændende udflugter.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Malaysia

Kuala Lumpur, Taman Negara, Langkawi

12 nætter / 15 dage

fra kr. 11.135

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kuala Lumpur Taman Negara

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Taman Negara Langkawi

Rejser til Taman Negara

I Malaysia findes noget af verdens ældste regnskov. Taman Negara nationalpark ligger i hjertet af den 130 millioner urgamle regnskov som dækker et areal på 4.343 km², og er hjemsted for den frodige regnskov, de brusende og fiskerige floder, vandfald, bjergformationer mørke grotter med flagermus samt et væld af eksotiske planter og dyr.
Læs mere
Taman Negara Langkawi

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 3 nætter

Swiss Garden Hotel Traders Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Swiss Garden Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Godt hotel med central beliggenhed tæt på shopping område, barer/restauranter, seværdigheder og i gåafstand til Shoppinggaden Bukit Bintang. Hotellet har 296 værelser, alle med aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer og værdiboks. Derudover har hotellet et lille poolområde, restaurant og bar og tilbyder gratis shuttle service til China Town og Twin Tower.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Swiss Garden Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Hotellet tilbyder gratis shuttle service med buggy gennem parken til Twin Towers.  

Her er 571 store værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskrærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne - klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet blev opført i 1932 og består idag af den oprindelige bygning "Majestic Wing" og en ny "Tower Wing". Alle værelser er smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fladskærms TV, safetybox, el kedel og trådløst internet, der dækker hele hotellet. Værelserne i Tower Wing er store og mere morderne indrettet mens værelserne i Majestic Wing er lidt mindre og holdt i en klassisk kolonistil.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksgade Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære.

God beliggenhed midt i centrum kun få minutters gang fra shopping gaden Bukit Bintang, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, telefon, fladskærms-tv, Wi-Fi, værdiboks, strygefaciliteter, minibar, hårtørrer og kaffe/te faciliteter. Hotellet har flere populære restauranter samt bar, caféer og lounges. Flere gange om ugen er der pianomusik og sanger i lobby loungen. Desuden er her swimmingpool, jacuzzi, spa, tennisbane og fitnesscenter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Taman Negara - 2 nætter

Mutiara Taman Negara

Mutiara Taman Negara

Beliggenhed: Malaysia, Taman Negara

Et miljøvenligt junglehotel som ligger i verdens ældste regnskov og nationalparken Taman Negara. De rustikke bungalows er bygget med brug af naturens materialer, er enkelt indrettet holdt i mørke farver og med aircondition, loftvifte, badeværelse med koldt og varmt vand, kaffe/te faciliteter, køleskab samt balkon med udsigt til floden eller junglen. De fleste værelseskategorier er uden tv for at mindske støjen, og samtidig er vinduerne camouflerede for at genere dyrene mindst muligt. 

Hotellets restaurant byder på lækkerier fra det malaysiske og det internationale køkken og har desuden en hyggelig bar. Hotellets personale er behjælpelig med at arrangere forskellige aktiviteter og vandreture i regnskoven.
Læs mere her

Langkawi - 7 nætter

The Datai Favehotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Datai

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Særdeles charmerende hotel som får vores varmeste anbefalinger. Det er imponerende og luksuriøst og med en beliggenhed midt i regnskoven. Et hotel for den kræsne gæst som ønsker at bo midt i naturen. Alt er smagfuldt indrettet, og du oplever hurtigt en ro i sjælen. De rummelige og meget smukke værelser er elegant møbleret og har separat omklædningsværelse/garderobe, eksklusivt badeværelse, aircondition, fladskærmstv, dvd/cd afspiller, telefon, internetadgang, hårtørrer, minibar, værdiboks, samt balkon med udsigt direkte til naturen.

Hotellets restauranter byder på kulinariske oplevelser fra både det thailandske, malaysiske og det internationale køkken. Desuden en lækker cocktaillounge, to swimmingpools hvoraf den ene kun er for gæster over 16 år, dejligt spacenter med en smuk beliggenhed nede i jungledalen, moderne fitnesscenter, tennis, vandreture, vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis samt en fantastisk flot golfbane.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
The Datai Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort
Se kort

Favehotel

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Favehotel er bygget i ny og moderne stil med et lobbyområde, restaurant og café, swimmingpool med liggestole og parasoller. Hotellet er et ikke-ryger hotel, men der må ryges på udendørs områderne. 

Hotellet tilbyder desuden gratis WI-FI på hele hotellet, der er mulighed for spa behandlinger og at nyde en drink på tagterrassen. Morgenmaden er en kombination af Continental og asiatisk. 

Hotellet består af 97 forholdsvis små værelser. Alle værelser er holdt i lyse farver og er indrettet med trægulve, et lille bord med en stol, satellit tv, telefon, gratis WI-FI, værdiboks, aircondition og lille badeværelse med bruseniche.

Officiel hotelkategori: 2*

Læs mere her
Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort The Frangipani Langkawi Resort & Spa
Se kort

Berjaya Beach & Spa Resort

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort er skønt beliggende ned til stranden ved Baurau Bay. 

Hotellet er stort med sine 502 værelse men med sin lave chalet-arkitektur i ægte malay-stil synes og føles det ikke så stort. Alle chalets er bygget på pæle og ligger smukt i den omkringliggende regnskov. For lidt ekstra privacy, luksus og selvforkælelse anbefaler vi hotellets Premier Chalets der er bygget på pæle ude i vandet, lidt væk fra det store hotelområde.
 

Beliggenhed er perfekt for den, der bare skal slappe af og nyde de smukke omgivelser af hvid sandstrand og den frodige natur. Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter, land- som vandbaserede, som er velegnet til par som familier, unge som lidt ældre.

Hotellet har et lækkert, stort poolområde helt ned til stranden og tilbyder desuden jacuzzi, tennis, fitness center og vandsportsaktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Berjaya Beach & Spa Resort The Frangipani Langkawi Resort & Spa The Andaman
Se kort

The Frangipani Langkawi Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Et rigtig hyggeligt hotel med en dejlig afslappet atmosfære og et højt serviceniveau. Ligger 15 min. fra lufthavnen ved en 400 meter lang hvid sandstrand i en stor tropisk have. De 139 pæne lyse værelser har alle aircondition, loftvifte, tv, telefon, hårtørrer og terrasse eller balkon. Hotellet har flere gode restauranter, bar, dejlig swimmingpool med poolbar, massage- og spacenter samt masser af vandsportsaktiviteter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Frangipani Langkawi Resort & Spa The Andaman Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Se kort

The Andaman

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Designet i traditionel malaysisk stil byder dette lækre resort på i alt 187 rummelige værelser og suiter, med udsigt enten til det smukke Andamaner hav eller den frodige regnskov.
Hotellet byder på en række formidable restauranter og barer, og der er masser af muligheder for aktiviteter lige fra de traditionelle vandbaserede som snorkelling og windsurfing til golf på den nærliggende 18-hullers golfbane.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
The Andaman Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Se kort

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Dejligt førsteklassehotel med en fantastisk atmosfære beliggende kun ti minutters kørsel fra lufthavnen i grønne, tropiske omgivelser lige ned til strand og hav. Værelserne er smukt indrettet i malajstil og har udsigt til enten haven, havet, søen eller en af de to store swimmingpools. De har mange moderne faciliteter såsom aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og kaffe/te faciliteter samt privat balkon eller terrasse.

Hotellet har tre restauranter, hvor du på den ene kan indtage måltiderne med fødderne i sandet samt bar, spa, tennis, volleyball, squash og mange vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis. Desuden butikker, frisør, skønhedssalon og wifi på hele hotellet. 5 minutters gang fra hotellet finder du masser af butikker, restauranter og det lokale natmarked.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.