Storby, regnskov og sandstrande

Malaysia - Kuala Lumpur, Langkawi, Perhentian Islands

 • Kuala Lumpur pulserende liv og seværdigheder
 • Regnskovsoplevelser i Belum Nationalpark
 • Besøg hos Jahai og Temiar-folket
 • Langkawis palmestrande eller tropeparadiset Perhentian Island

På denne rejse til magiske Malaysia kombineres storbyoplevelser og kultur med frodig regnskov og hvide sandstrande på Langkawi eller Perhentian Island

Dette malaysiske eventyr starter i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur, hvor den står på oplevelser på egen hånd og mulighed for at tage med på nogle af vores spændende udflugter. Fra storbyjunglen kører I til junglen ved Belum Nationalpark, hvor I kan tage på sejltur, besøge den lille Orang Asli-landsby og få regnskovsoplevelser på udkig efter det rige dyreliv. Afhængigt af rejsetidspunktet slutter jeres rejse under palmerne på øen Langkawi eller på Perhentian Island’s hvide sandstrande med afslapning, solbadning og flere udflugter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Malaysia

Kuala Lumpur, Langkawi, Perhentian Islands

11 nætter / 14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kuala Lumpur Langkawi

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Langkawi Perhentian Islands

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere
Langkawi Perhentian Islands

Rejser til Perhentian Islands

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

- 5 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Malaysia,

På rundrejsen bor I på gode hoteller og på stranddestinationen på valgte hotel.

 • Kuala Lumpur Swiss Garden Hotel, Deluxe room
 • Ipoh Impiana Hotel, Superior room 
 • Belum Belum Rainforest Resort, Superior room
Læs mere her

Langkawi - 6 nætter

Perhentian Island Resort Favehotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Perhentian Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Dejligt turistklassehotel smukt anlagt i tropiske omgivelser med maleriske bjerge der rejser sig bag hotellet samt en spektakulær udsigt til havet. Den 1 kilometer lange kridhvide sandstrand med svajende palmer danner en perfekt ramme om afslappede feriedage. De 106 bungalows er udført i ædle træsorter og har enten udsigt til den frodige have eller til det krystalklare hav. Værelserne er rummelige og har aircondition, telefon, varmt vand, kaffe/te-faciliteter samt en dejlig balkon. 

Hotellet har restaurant og strandcafé hvorfra du kan nyde de smukke solnedgange, dejlig swimmingpool samt et husrev lige ud for døren, hvor du kan bruge mange timer på at snorkle og opleve livet under havets overflade. Yderligere aktiviteter som tilbydes er PADI-dykkercenter, kano- og kajaksejlads, jungletrekking, volleyball og tennis. Bor du på hotellet i perioden juni til slut august kan du være heldig at se de store havskildpadder lægge æg langs stranden.
Læs mere her
Perhentian Island Resort Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort
Se kort

Favehotel

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Favehotel er bygget i ny og moderne stil med et lobbyområde, restaurant og café, swimmingpool med liggestole og parasoller. Hotellet er et ikke-ryger hotel, men der må ryges på udendørs områderne. 

Hotellet tilbyder desuden gratis WI-FI på hele hotellet, der er mulighed for spa behandlinger og at nyde en drink på tagterrassen. Morgenmaden er en kombination af Continental og asiatisk. 

Hotellet består af 97 forholdsvis små værelser. Alle værelser er holdt i lyse farver og er indrettet med trægulve, et lille bord med en stol, satellit tv, telefon, gratis WI-FI, værdiboks, aircondition og lille badeværelse med bruseniche.


Læs mere her
Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort Bubu Long Beach Resort og Villa
Se kort

Berjaya Beach & Spa Resort

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort er skønt beliggende ned til stranden ved Baurau Bay. 

Hotellet er stort med sine 502 værelse men med sin lave chalet-arkitektur i ægte malay-stil synes og føles det ikke så stort. Alle chalets er bygget på pæle og ligger smukt i den omkringliggende regnskov. For lidt ekstra privacy, luksus og selvforkælelse anbefaler vi hotellets Premier Chalets der er bygget på pæle ude i vandet, lidt væk fra det store hotelområde.
 

Beliggenhed er perfekt for den, der bare skal slappe af og nyde de smukke omgivelser af hvid sandstrand og den frodige natur. Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter, land- som vandbaserede, som er velegnet til par som familier, unge som lidt ældre.

Hotellet har et lækkert, stort poolområde helt ned til stranden og tilbyder desuden jacuzzi, tennis, fitness center og vandsportsaktiviteter.

Læs mere her
Berjaya Beach & Spa Resort Bubu Long Beach Resort og Villa The Frangipani Langkawi Resort & Spa
Se kort

Bubu Long Beach Resort og Villa

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Long Beach og Bubu Villa er et og sammen resort, der er beliggende på den flotte hvide sandstrand, Long Beach på Perhentian Kecil – den ene af de to Perhentian øer. Den anden hedder Perhentian Besar. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande. Der kan være tidspunkter i løbet af dagen, hvor der slukkes for deres

Hotellet har to restauranter – en japansk og en international, samt en café. Her kan du nyde alt fra det autentiske japanske køkken til malaysiske delikatesser, internationale retter, sandwich og snacks.

Derudover findes her et Padi dykkercenter der byder på dykker- og snorkelture. Du kan tage på fisketur, sejle i kajak, dyrke yoga og få en gang massage.

Resortet har 38 værelser og 18 villaer, som alle er enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og safetyboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse mens alle villaerne har en lille terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier og tre forskellige villatyper. Heriblandt både familieværelser og –villaer.

Læs mere her
Bubu Long Beach Resort og Villa The Frangipani Langkawi Resort & Spa The Andaman
Se kort

The Frangipani Langkawi Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Et rigtig hyggeligt hotel med en dejlig afslappet atmosfære og et højt serviceniveau. Ligger 15 min. fra lufthavnen ved en 400 meter lang hvid sandstrand i en stor tropisk have. De 139 pæne lyse værelser har alle aircondition, loftvifte, tv, telefon, hårtørrer og terrasse eller balkon. Hotellet har flere gode restauranter, bar, dejlig swimmingpool med poolbar, massage- og spacenter samt masser af vandsportsaktiviteter.
Læs mere her
The Frangipani Langkawi Resort & Spa The Andaman Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Se kort

The Andaman

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Designet i traditionel malaysisk stil byder dette lækre resort på i alt 187 rummelige værelser og suiter, med udsigt enten til det smukke Andamaner hav eller den frodige regnskov. 
Hotellet byder på en række formidable restauranter og barer, og der er masser af muligheder for aktiviteter lige fra de traditionelle vandbaserede som snorkelling og windsurfing til golf på den nærliggende 18-hullers golfbane.
Læs mere her
The Andaman Meritus Pelangi Beach Resort & Spa Tanjung Rhu Resort
Se kort

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Dejligt førsteklassehotel med en fantastisk atmosfære beliggende kun ti minutters kørsel fra lufthavnen i grønne, tropiske omgivelser lige ned til strand og hav. Værelserne er smukt indrettet i malajstil og har udsigt til enten haven, havet, søen eller en af de to store swimmingpools. De har mange moderne faciliteter såsom aircondition, tv, telefon, minibar, værdiboks, hårtørrer og kaffe/te faciliteter samt privat balkon eller terrasse.

Hotellet har tre restauranter, hvor du på den ene kan indtage måltiderne med fødderne i sandet samt bar, spa, tennis, volleyball, squash og mange vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis. Desuden butikker, frisør, skønhedssalon og wifi på hele hotellet. 5 minutters gang fra hotellet finder du masser af butikker, restauranter og det lokale natmarked.

Læs mere her
Meritus Pelangi Beach Resort & Spa Tanjung Rhu Resort The Datai
Se kort

Tanjung Rhu Resort

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Oplev paradis på dette luksuriøse førsteklassehotel, beliggende i charmerende og fascinerende omgivelser ved den funklende strand. Nyd livet og bliv forkælet i denne lækre oase. Hvis du ønsker andet end afslapning byder resortet på en række aktiviteter, så du kan udforske den skønne natur. 136 store værelser (min. 50 m2) holdt i smukke afstemte naturfarver der signalerer afslappet elegance. Alle har aircondition, fladskærmstv, dvd/cd afspiller, hårtørrer, stort lækkert badekar samt separat "rainforest" brusebad. 

Hotellet har flere spændende restauranter der byder på gastronomiske oplevelser, bar, to swimmingpools, bibliotek med cd/dvd udlån, JivaRhu spa og fitnesscenter. Øvrige aktiviteter tæller tennis, golf i omegnen, vandreture og flere vandsportsaktiviteter.

Læs mere her
Tanjung Rhu Resort The Datai
Se kort

The Datai

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Særdeles charmerende hotel som får vores varmeste anbefalinger. Det er imponerende og luksuriøst og med en beliggenhed midt i regnskoven. Et hotel for den kræsne gæst som ønsker at bo midt i naturen. Alt er smagfuldt indrettet, og du oplever hurtigt en ro i sjælen. De rummelige og meget smukke værelser er elegant møbleret og har separat omklædningsværelse/garderobe, eksklusivt badeværelse, aircondition, fladskærmstv, dvd/cd afspiller, telefon, internetadgang, hårtørrer, minibar, værdiboks, samt balkon med udsigt direkte til naturen. 

Hotellets restauranter byder på kulinariske oplevelser fra både det thailandske, malaysiske og det internationale køkken. Desuden en lækker cocktaillounge, to swimmingpools hvoraf den ene kun er for gæster over 16 år, dejligt spacenter med en smuk beliggenhed nede i jungledalen, moderne fitnesscenter, tennis, vandreture, vandsportsaktiviteter hvoraf de fleste er gratis samt en fantastisk flot golfbane.
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Kuala Lumpur
Dag 2 - 4
Kuala Lumpur
Dag 4 - 5
Ipoh
Dag 5 - 6
Belum Nationalpark
Dag 6 - 7
Belum National Park
Dag 7 - 8
Langkawi eller Perhentian Island
Dag 8 - 13
Perhentian Island
Dag 8 - 13
Langkawi
Dag 13 - 14
Malaysia - København

Dag 1 - 2

København - Kuala Lumpur

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.
Læs mere

Dag 2 - 4

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad
  

Ankomst til Kuala Lumpur og tid på egen hånd

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 
Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).

Dag 3 Kuala Lumpur (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.
Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugt ikke inkl.)

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 
Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Læs mere

Dag 4 - 5

Ipoh

Kalkstensgrotter, plantagebesøg og smuk natur (M)

Eftermorgenmade på hoteller I forlader den hektiske storby, og sætter kursen mod Ipoh i det nordlige Malaysia. Undervejs besøger I bl.a. den mindre by, Gopeng, beliggende ca. 20 kilometer syd for Ipoh. Gopeng havde indtil 1980’erne en blomstrende tinindustri. I dag er den gamle mineby mest kendt for økologisk dyrkning af afgrøder, det lokale køkken og en række kalkstensformationer, som hæver sig højt over flodaflejringerne. Flere af disse kalkstensbjerge rummer store huler, der fungerer som buddhistiske templer. 

Besøget i Gopen inkluderer et besøg i kalkstensgrotterne Gua Tempurung og Agarwood plantagen med bl.a. mere end 200.000 organisk dyrkede træer. Efter frokost (ikke inkl.) fortsætter turen til Ipoh. Her oplever I den gamle bydel inden check in på hotellet.


Læs mere

Dag 5 - 6

Belum Nationalpark

Transport til Belum Nationalpark (M, A)

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet, hvorfra turen fortsætter nordpå til det nordligste hjørne af Perak provinsen hvor I finder Belum nationalparken og øen Palau Banding. Her tilbringes de kommende to nætter på Belum Rainforest Resort midt i den vilde natur, men med komfort og moderne faciliteter. I ankommer til resortet midt på eftermiddagen, hvor I vil have resten af dagen til egen rådighed.


Læs mere

Dag 6 - 7

Belum National Park

Sejlture og regnskovsoplevelser i Belum-dalen (M, F, A)

Efter morgenmaden går turen med båd over Temenggor-søen til en lille Orang Asli-landsby. Orang Asli er betegnelsen for Malaysias oprindelige befolkning, og i Belum besøger I Jahai og Temiar-folket, som er nogle af de etniske grupper på den Malaysiske halvø. Her får I et indblik i deres traditionelle livsstil. Der er rig mulighed for at vandre i junglen, hvor I, med lidt held, vil støde på verdens største blomst “rafflesia”. Undervejs nydes den medbragte frokost, og der er mulighed for at tage en svalende dukkert i et naturskønt vandfald, inden turen går tilbage til resortet.
Læs mere

Dag 7 - 8

Langkawi eller Perhentian Island

Transport til Langkawi eller Perhentian Island (M)

I forlader regnskoven efter morgenmaden, og afhængig af årstiden går turen enten til paradisøen Langkawi eller Perhentian Island.

Den bedste tid at besøge Langkawi er i perioden oktober/november til april. 

Perhentian Island er bedst at besøge i tørtiden fra marts/april til oktober.


Læs mere

Dag 8 - 13

Perhentian Island

Sol- og baseferie på Perhentian Island (M)

Dagene på Perhentian er til afslapning og eventyr på egen hånd.Ud for Malaysias nord-østlige kyst ligger øerne, Perhentian Kecil og Perhentian Basar, som betyder henholdsvis lille og stor. Her kan I få indfriet drømmene om et tropisk strandparadis med frodig jungle i baghaven og en lang kridhvid strand foran hotellet. 

Perhentian Islands byder på små charmerende spisesteder på stranden, hvor I kan sidde og nyde omgivelserne med fødderne i sandet. Her er der god tid til at nyde de rolige og afslappende omgivelser med en god bog på stranden, en opfriskende dukkert i det klare vand, eller I kan deltage på nogle af hotellets aktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, kanoture eller jungletrekking.

Læs mere

Dag 8 - 13

Langkawi

Sol- og daseferie på på Langkawi (M) 

Dagene på Langkawi er til afslapning og eventyr på egen hånd. 

Langkawi ligger i Andamanhavet i det nordlige Malaysia ca. 30 kilometer fra det malaysiske fastland. Langkawi-øgruppen består ved højvande af 99 øer og ved lavvande af 104 øer. Øerne er en del af den malaysiske delstat Kedah og ligger nær den thailandske kyst. Den største af øerne er Pulau Langkawi (pulau betyder ø) med omkring 45.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba. For mange år siden var Langkawi et berygtet tilholdssted for pirater, men med sine flotte sandstrande, azurblå vand, dramatiske klippeformationer, små landsbyer og tropiske regnskove er øen nu et ferieparadis, der siden 1987 er udviklet til at være en af Malaysias største turistdestinationer.

Læs mere

Dag 13 - 14

Malaysia - København

Hjemrejse (M)

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. 

Dag 16 Danmark

I lander i Københavns Lufthavn, og med sindet – og kufferten – fuld af minder kan I se tilbage på en begivenhedsrig rejse til Malaysia.


Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.