Sommer i Malaysia - Orientens perle og Perhentian Island

Malaysia - Penang, Perhentian Islands, Kuala Lumpur
 • Den gamle bydel i Georgetown
 • Tropeparadiset Perhentian Island
 • Hvide palmestrande og azurblåt hav
 • Storbyoplevelser i Kuala Lumpur
 

Denne sommerrejse kombinerer Penangs kolonistemning og kultur med hvide sandstrande på Perhentian Island og storbyoplevelser i Kuala Lumpur

Start dit malaysiske eventyr i Georgetown på Penang – ”Orientens Perle”, hvor pælehusene, Little India, China Town og den UNESCO-beskyttede gamle bydel helt sikkert vil være højdepunkterne. Penang er et multietnisk samfund med en blanding af østerlandsk kultur og den vestlige verdens indflydelse. En indflydelse som også kan opleves på den kulinariske side, og Georgetown kaldes derfor også for Malaysias kulinariske hovedstad.

Efter nogle dage på Penang sættes kursen mod Perhentian Island. Det lille ø-paradis byder på en afslappet feriestemning med hvide palmestrande, strandrestauranter og barer og et azurblåt vand, der frister til snorkling og dykning. 

Rejsen slutter med nogle dage i hovedstaden Kuala Lumpur. En spændende og interessant storby med en blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingtårne, Petronas Towers.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Penang, Perhentian Islands, Kuala Lumpur

16 dage

fra kr. 14.580

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Penang Perhentian Islands

Rejser til Penang

På en rejse til Penang oplever du et charmerende miks af nyt og gammelt, en fascinerende fusion af øst og vest.
Læs mere
Penang Perhentian Islands Kuala Lumpur

Rejser til Perhentian Islands

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.
Læs mere
Perhentian Islands Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Penang - 3 nætter

Bayview Hotel - Georgetown Clans Kongsi - Georgetown
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bayview Hotel - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er ca. 20 minutters kørsel til Penangs nordkyst og stranden Batu Ferringhi og 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn. Hotellet byder på rummelige og elegante værelser og suiter med udsigt over vandet eller byen fra store vinduer. Værelserne har aircondition, gratis Wi-Fi, tv og minibar.

Nyd en international middag i hotellets roterende restaurant og bar med 360 graders udsigt over Penang. Der er også mulighed for at spise japansk i restauranten Waka. Hotellet har udendørs pool, børnepool og jacuzzi og fitnesscenter for de aktive.

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her
Bayview Hotel - Georgetown Clans Kongsi - Georgetown Golden Sands Resort
Se kort

Clans Kongsi - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Clans Kongsi er en helt unik perle beliggende midt i Georgetowns gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

I 1860’erne immigrerede den kinesiske Khoo-familie fra det sydlige Kina til Penang. Her byggede de 16 gæsteboliger og et tempel midt i det, der i dag udgør Georgetown’s gamle bydel. Gæsteboligerne er blevet nænsomt renoveret med respekt for arkitekturen, historien og kulturen, og består i dag af 43 værelser og suiter der alle oser af historie, stil og charme.

De 16 boliger er forbundet med hinanden og indeholder hver tre værelser med en fælles gårdhave og stue/spisestue, hvor morgenmaden og eftermiddagsteen bliver serveret hver dag. Alle værelser er lyse samt individuelt og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, kaffe-/te-faciliteter og værdiboks. På gangene og i fælles stuerne findes der køleskab med sodavand og vand til fri afbenyttelse. 

Opholdet inkluderer en morgenvandring hvor hotellets personale tager dig med gennem de små gader og besøger det lokale marked.

Officiel hotelkategori: Boutique hotel

 
Læs mere her
Clans Kongsi - Georgetown Golden Sands Resort Lone Pine Hotel
Se kort

Golden Sands Resort

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Resortets smukke, grønne haver er små oaser, hvor man kan tage en spadseretur eller solbade ved poolen. Hotellet ligger 20 minutter fra Georgetown og 45 minutter fra Penangs internationale lufthavn. 

Golden Sands Resort har 387 smukt indrettede værelser og suiter i tre kategorier. Værelsernes store vinduer og de hyggelige siddeområder inviterer til at nyde udsigten til havet eller haven. Alle værelser er rummelige og byder på blandt andet tv med satellit- og filmkanaler, gratis Wi-Fi, kaffe/te-faciliteter og minikøleskab.

For børnene er der masser af aktiviteter såsom et minivandland, børneklub samt ”Adventure Zone” med legeplads og underholdning for hele familien. Hotellet har også tennisbaner, fitnesscenter og udendørs swimmingpools. På Sigi's Bar & Grill, der ligger på stranden, er der vestlig mad på menuen og på Garden Café lokale og internationale retter. Nyd en drink og en snack i et af hotellets to siddearealer. 

For dem, der vil have ekstra oplevelser på ferien, arrangerer hotellet daglige aktiviteter i form af blandt andet gåture i regnskoven, madlavningskurser og træningstimer med instruktør.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Golden Sands Resort Lone Pine Hotel Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa
Se kort

Lone Pine Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Lone Pine er det ældste hotel på Ferringhi Beach, men samtidigt et flot og moderne hotel. Hotellet ligger 20 minutter fra Georgetown og 45 minutter fra Penangs internationale lufthavn.

Lone Pine byder på 90 rummelige, lyse værelser og suiter fordelt på to bygninger med enten delvis hav- eller haveudsigt, hvoraf nogle har balkon og andre privat terrasse. Værelserne er indrettet med diskrete farver og smukke møbler, alle med aircondition, gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar og værdiboks.

Du kan nyde en dukkert i poolen, træne i fitnesscentret og få afslappende massage og skønhedsbehandlinger i spa-området. Lone Pine tilbyder også hængekøjer på stranden og du kan få stillet sulten i og tørsten i restauranten og i baren.  

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Lone Pine Hotel Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Rasa Sayang resortets bygninger er skabt i karakteristisk, malaysisk minangkabu-stil i harmoni med det frodige landskab. Værelserne er rummelige og luftige, indrettet med smukke tekstiler og møbler med træudskæringer. Nogle af værelserne har havudsigt og andre udsigt til haven. Der er gratis Wi-Fi, satellit-tv og filmkanal på alle værelser.

Du kan nyde lækre retter og udsigt over haven i restauranten Ferringgi Grill og Spice Market Café og indtage en drink i Pinang bar i solnedgangens skær. Tag en dukkert i poolen eller forkæl dig selv med velgørende spa-behandlinger for krop og sjæl. Resortet har en 9-hullers golfbane, fitnessrum og tennisbaner. Til børnene er der legeplads og børnepool.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Eastern & Oriental Hotel - Georgtown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er omkring 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn og 20 minutters kørsel til strandbyen Batu Ferringhi.

Hotellet er skabt i engelsk kolonistil, og de 232 luksuriøse suiter er fordelt mellem den ældste bygning, Heritage Wing fra 1885 og Victory Annexe fra 2013. Suiternes størrelse varierer fra 55 m2 til 522 m2, og den elegante og raffinerede indretning fører tankerne til kolonitidens guldalder. Nogle suiter har havudsigt og andre udsigt over byen. Alle suiter byder på store badeværelser med løvefodsbadekar, 24-timers butlerservice, gratis Wi-Fi og kabel-tv. 

Vælg mellem 6 spisesteder på Eastern & Oriental Hotel, heriblandt restauranten 1885, der serverer klassiske retter samt ’Afternoon Tea’ i elegante omgivelser. På Poolside Terrace kan du nyde havbrisen og den spektakulære solnedgang over Andamanerhavet med en cocktail og en snack. Hotellet har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, spa og fitnesscenter for de aktive.

På Eastern & Oriental Hotel tilbydes også madlavnings- og yogakurser.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Perhentian Islands - 7 nætter

Bubu Long Beach Resort Bubu Villa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bubu Long Beach Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Long Beach er beliggende på den flotte hvide sandstrand, Long Beach på Perhentian Kecil – den ene af de to Perhentian øer. Den anden hedder Perhentian Besar. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande.

Hotellet har en restaurant og café. Her kan du nyde alt fra malaysiske delikatesser, friskfanget fisk og skalddyr samt sandwich, snacks og retter fra det internationale køkken. Derudover findes her et Padi dykkercenter der byder på dykker- og snorkelture. 

Resortet har 38 værelser, som er fordelt på tre etager. Her er ingen elevator. Alle værelser er pæne og enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og safetyboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse som alle vender mod haven og stranden. Der er begrænset havudsigt fra værelser på 2. sal. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Long Beach Resort Bubu Villa Perhentian Island Resort
Se kort

Bubu Villa

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Villa er beliggende direkte på stranden, og er et rigtigt hyggeligt resort som virkelig indbyder til en afslappet barfodsferie i skønne omgivelser. Den åbne reception og restauranten er et oplagt samlingssted efter en dag med oplevelser på øen, til vands eller på stranden. Eller måske en af de små strandbarer som ligger langs stranden kan friste.

Her er en rigtig god restaurant med et varieret menukort fra især det italienske og asiatiske køkken. Derudover er der hver aften mulighed for at få friskfangede fisk og skalddyr, som grilles og tilberedes efter dit ønske.   

Resortet har 18 villaer, som alle smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Seks af villaerne har en lille terrasse ud til et fælles gennemgangsområde mens resten ligger i en privat gårdhave.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Villa Perhentian Island Resort
Se kort

Perhentian Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Perhentian Island Resort er et skønt resort omgivet af flotte tropiske omgivelser med frodig skov på den ene side og det krystalklare hav på den anden siden. Resortet er beliggende i en lagune direkte ned til en flot strand med fint hvidt sand og et fantastisk husrev ca. 30 meter fra stranden. Her er der i perioder mulighed for at svømme med havskildpadder.

Resortet ligger på øen Besut, som er den ene af de to Perhentian øer – den anden hedder Kecil. Ca. 200 meter fra resortet ligger der en lille håndfuld små restauranter og en kiosk. Derudover er det muligt at tage en vandtaxi til nogle af øens andre restauranter eller til Perhentian Kecil.

På resortet findes restaurant og bar. Derudover er her et poolområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter. 

OBS! Der serveres ikke alkohol på resortet.

De 106 værelser er alle fordelt i de hyggeligt træbungalows som ligger spredt rundt i haven eller langs stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og med mørke trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Alle bungalows har egen lille møbleret veranda med udsigt til haven eller havet (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her

Kuala Lumpur - 3 nætter

Melia Hotel Shangri La Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Malaysia
Dag 2
Penang
Dag 3 - 4
Penang
Dag 5 - 11
Perhentian Island
Dag 12
Kuala Lumpur
Dag 13 - 14
Kuala Lumpur
Dag 15 - 16
Kuala Lumpur - Danmark

Dag 1

Danmark - Malaysia

Afrejse fra Danmark, mellemlanding og flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Penang

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

I dag ankommer I til ”Orientens Perle”, Penang og straks efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant, som vil køre jer til hotellet i Georgetown.

Georgetown er en gammel historisk by, der er opkaldt efter King George III af Storbritannien, og var sammen med Malacca i syd en strategisk vigtig mellemstation for de europæiske købmænd på deres sejlruter fra Madras i Indien til Canton i Kina. I dag er det et af de mest farverige multietniske samfund i hele Asien, hvor muslimske malajer, hinduistiske indere og buddhistiske kinesere lever i fred og fordragelighed. Byen domineres dog af kineserne, og i bybilledet finder man også masser af skilte med kinesiske skrifttegn.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Penang

Udflugt med lokalguide eller eventyr på egen hånd (M)

De næste par dage er til oplevelser og eventyr på egen hånd, men ønsker I en guidet tur er der bl.a. mulighed for at tilmelde sig nogle af vores spændende udflugter.

Tag fx på en aften spadseretur i den gamle bydel. Rundt om hvert et gadehjørne venter en spændende kulturel og religiøs historie, og en tur gennem de små gader og stræder i Little India og China Town er nærmest en tur, som minder om en lille rejse gennem Kina og Indien. Her er smukke gamle bygninger, eksotiske butikker, spåkoner, madboder og Bollywood-musik, der reflekterer den farverige arv fra byens mange kulturer. 

Snyd heller ikke jer selv for en cykeltur, eller tur med cykeltaxi til Chew Jetty eller ”She Chew Kew” den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Besøg evt. også det imponerende gamle kinesiske handelshus Khoo Kongsi og Little India, eller måske en tur til Penang Hill eller en dag på kokkeskole kan friste. Mulighederne er mange og for enhver smag.

 
Læs mere

Dag 5 - 11

Perhentian Island

Sol- og badeferie ved Perhentians hvide sandstrande (M)

I forlader hyggelige Penang og sætter kursen mod tropeparadiset på Perhentian Island. 

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger øerne, Perhentian Kecil og Perhentian Basar, som betyder henholdsvis lille og stor. Du indkvarteres på Kecil. Her kan du få indfriet drømmene om et tropisk strandparadis med frodig jungle i baghaven og en lang kridhvid strand foran hotellet. 

Perhentian Islands byder på små charmerende spisesteder på stranden, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne med fødderne i sandet. Her er der god tid til at nyde de rolige og afslappende omgivelser med en god bog på stranden, en opfriskende dukkert i det klare vand, eller du kan deltage på nogle af hotellets aktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, kanoture eller jungletrekking.

 
Læs mere

Dag 12

Kuala Lumpur

Transport til Malaysias hovedstad (M)

Efter morgenmad på hotellet sejler I tilbage til fastlandet hvorfra I flyver til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Ved ankomst til storbyen bliver I kørt til hotellet. Efter check in er de næste par dage til egne oplevelser, eller I kan deltage på en af vores udflugter.

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 

 
Læs mere

Dag 13 - 14

Kuala Lumpur

Ekstra udflugter eller eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dagen er til eventyr på egen hånd, men I kan også tage med på nogle af vores udflugter med engelsktalende lokalguide.

Fx turen ”Opleve storbyens Kuala Lumpur” – en byrundtur til nogle af byens største og mest interessante seværdigheder. 

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

Eller hvad med turen ”Botanisk have og tropiske fugle” – en udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Kuala Lumpur - Danmark

Tid til de sidste indkøb og hjemrejse (M)

Efter morgenmad på hotellet er der tid til at I kan gøre de sidste indkøb inden hjemrejsen kan begynde. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

 

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.