Sommer i Malaysia - Orientens perle og Perhentian Island

Malaysia - Penang, Belum Nationalpark, Perhentian Islands
 • Den gamle bydel i Georgetown
 • Regnskovsoplevelser i Belum Nationalpark
 • Besøg i Orang Asli landsby
 • Tropeparadiset Perhentian Island
 

Denne sommerrejse kombinere Penangs kolonistemning og kultur med regnskovsoplevelser i Belum Nationalpark og hvide sandstrande på Perhentian Island

Dette malaysiske eventyr starter i Georgetown på Penang – ”Orientens Perle”, hvor pælehusene, Little India, China Town og den UNESCO bevarede gamle bydel helt sikkert vil være højdepunktet. Penang er et multietnisk samfund med en blanding af østerlandsk mystik og den vestlige verdens indflydelse. En indflydelse som også kan opleves på den kulinariske side, og Georgetown kaldes derfor også for Malaysias kulinariske hovedstad.

Efter nogle dage på Penang sættes kursen mod Malaysias største sammenhængende regnskov, Belum Nationalpark der menes at have eksisteret i mere end 130 millioner år. Her står den på sejlture på søen samt besøg i lille Orang Asli landsby (oprindeligt folk) og regnskovsoplevelser hvor du bl.a. skal på udkig efter dyrelivet og verdens største blomst, Rafflesia.

Rejsen slutter med nogle dage under palmerne på Perhentian Island’s hvide sandstrande, hvor der er mulighed for afslapning, solbadning og vandaktiviteter.

 

Fysiske krav til rejsen

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

Malaysia

Penang, Belum Nationalpark, Perhentian Islands

10 nætter / 12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Penang Perhentian Islands

Rejser til Penang

På en rejse til Penang oplever du et charmerende miks af nyt og gammelt, en fascinerende fusion af øst og vest.
Læs mere
Penang Perhentian Islands

Rejser til Perhentian Islands

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Penang - 3 nætter

Bayview Hotel - Georgetown Clans Kongsi - Georgetown
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bayview Hotel - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er ca. 20 minutters kørsel til Penangs nordkyst og stranden Batu Ferringhi og 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn. Hotellet byder på rummelige og elegante værelser og suiter med udsigt over vandet eller byen fra store vinduer. Værelserne har aircondition, gratis Wi-Fi, tv og minibar.

Nyd en international middag i hotellets roterende restaurant og bar med 360 graders udsigt over Penang. Der er også mulighed for at spise japansk i restauranten Waka. Hotellet har udendørs pool, børnepool og jacuzzi og fitnesscenter for de aktive.

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her
Bayview Hotel - Georgetown Clans Kongsi - Georgetown Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Clans Kongsi - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Clans Kongsi er en helt unik perle beliggende midt i Georgetowns gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

I 1860’erne immigrerede den kinesiske Khoo-familie fra det sydlige Kina til Penang. Her byggede de 16 gæsteboliger og et tempel midt i det, der i dag udgør Georgetown’s gamle bydel. Gæsteboligerne er blevet nænsomt renoveret med respekt for arkitekturen, historien og kulturen, og består i dag af 43 værelser og suiter der alle oser af historie, stil og charme.

De 16 boliger er forbundet med hinanden og indeholder hver tre værelser med en fælles gårdhave og stue/spisestue, hvor morgenmaden og eftermiddagsteen bliver serveret hver dag. Alle værelser er lyse samt individuelt og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, kaffe-/te-faciliteter og værdiboks. På gangene og i fælles stuerne findes der køleskab med sodavand og vand til fri afbenyttelse. 

Opholdet inkluderer en morgenvandring hvor hotellets personale tager dig med gennem de små gader og besøger det lokale marked.

Officiel hotelkategori: Boutique hotel

 
Læs mere her
Clans Kongsi - Georgetown Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Eastern & Oriental Hotel - Georgtown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er omkring 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn og 20 minutters kørsel til strandbyen Batu Ferringhi.

Hotellet er skabt i engelsk kolonistil, og de 232 luksuriøse suiter er fordelt mellem den ældste bygning, Heritage Wing fra 1885 og Victory Annexe fra 2013. Suiternes størrelse varierer fra 55 m2 til 522 m2, og den elegante og raffinerede indretning fører tankerne til kolonitidens guldalder. Nogle suiter har havudsigt og andre udsigt over byen. Alle suiter byder på store badeværelser med løvefodsbadekar, 24-timers butlerservice, gratis Wi-Fi og kabel-tv. 

Vælg mellem 6 spisesteder på Eastern & Oriental Hotel, heriblandt restauranten 1885, der serverer klassiske retter samt ’Afternoon Tea’ i elegante omgivelser. På Poolside Terrace kan du nyde havbrisen og den spektakulære solnedgang over Andamanerhavet med en cocktail og en snack. Hotellet har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, spa og fitnesscenter for de aktive.

På Eastern & Oriental Hotel tilbydes også madlavnings- og yogakurser.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Belum Nationalpark - 2 nætter

Belum Rainforest Resort

Belum Rainforest Resort

Beliggenhed: Malaysia, Belum Nationalpark

Belum Rainforest Resort er et skønt øko-venligt resort beliggende på øen Pulau Banding midt i Belum regnskoven. Og med søen på den ene side og regnskoven på den anden side, har resortets gæster en unik mulighed for at udforske en af verdens ældste regnskove.

Når den ikke står på oplevelser i junglen er der mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen eller at deltage i nogle af de aktivitetsmuligheder der tilbydes.

 
Læs mere her

Perhentian Islands - 5 nætter

Perhentian Island Resort Bubu Long Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Perhentian Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Perhentian Island Resort er et skønt resort omgivet af flotte tropiske omgivelser med frodig skov på den ene side og det krystalklare hav på den anden siden. Resortet er beliggende i en lagune direkte ned til en flot strand med fint hvidt sand og et fantastisk husrev ca. 30 meter fra stranden. Her er der i perioder mulighed for at svømme med havskildpadder.

Resortet ligger på øen Besut, som er den ene af de to Perhentian øer – den anden hedder Kecil. Ca. 200 meter fra resortet ligger der en lille håndfuld små restauranter og en kiosk. Derudover er det muligt at tage en vandtaxi til nogle af øens andre restauranter eller til Perhentian Kecil.

På resortet findes restaurant og bar. Derudover er her et poolområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter. 

De 106 værelser er alle fordelt i de hyggeligt træbungalows som ligger spredt rundt i haven eller langs stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og med mørke trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Alle bungalows har egen lille møbleret veranda med udsigt til haven eller havet (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Perhentian Island Resort Bubu Long Beach Resort Bubu Villa
Se kort

Bubu Long Beach Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Long Beach er beliggende på den flotte hvide sandstrand, Long Beach på Perhentian Kecil – den ene af de to Perhentian øer. Den anden hedder Perhentian Besar. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande.

Hotellet har en restaurant og café. Her kan du nyde alt fra malaysiske delikatesser, friskfanget fisk og skalddyr samt sandwich, snacks og retter fra det internationale køkken. Derudover findes her et Padi dykkercenter der byder på dykker- og snorkelture. 

Resortet har 38 værelser, som er fordelt på tre etager. Her er ingen elevator. Alle værelser er pæne og enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og safetyboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse som alle vender mod haven og stranden. Der er begrænset havudsigt fra værelser på 2. sal. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Long Beach Resort Bubu Villa
Se kort

Bubu Villa

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Villa er beliggende direkte på stranden, og er et rigtigt hyggeligt resort som virkelig indbyder til en afslappet barfodsferie i skønne omgivelser. Den åbne reception og restauranten er et oplagt samlingssted efter en dag med oplevelser på øen, til vands eller på stranden. Eller måske en af de små strandbarer som ligger langs stranden kan friste.

Her er en rigtig god restaurant med et varieret menukort fra især det italienske og asiatiske køkken. Derudover er der hver aften mulighed for at få friskfangede fisk og skalddyr, som grilles og tilberedes efter dit ønske.   

Resortet har 18 villaer, som alle smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Seks af villaerne har en lille terrasse ud til et fælles gennemgangsområde mens resten ligger i en privat gårdhave.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København - Malaysia
Dag 2
Penang
Dag 3 - 4
Penang
Dag 5
Belum Nationalpark
Dag 6
Belum Nationalpark
Dag 7 - 11
Perhentian Island
Dag 12 - 13
Malaysia - Danmark

Dag 1 - 2

København - Malaysia

Afrejse fra Danmark, mellemlanding og flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Penang

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

I dag ankommer du til ”Orientens Perle”, Penang og straks efter indrejseformaliteterne møder du vores lokale repræsentant, som vil køre dig til hotellet i Georgetown.

Georgetown er en gammel historisk by, der er opkaldt efter King George III af Storbritannien, og var sammen med Malacca i syd en strategisk vigtig mellemstation for de europæiske købmænd på deres sejlruter fra Madras i Indien til Canton i Kina. I dag er det et af de mest farverige multietniske samfund i hele Asien, hvor muslimske malajer, hinduistiske indere og buddhistiske kinesere lever i fred og fordragelighed. Byen domineres dog af kineserne, og i bybilledet finder man også masser af skilte med kinesiske skrifttegn.

 
Læs mere

Dag 3 - 4

Penang

Udflugt med lokalguide eller eventyr på egen hånd (M)

De næste par dage er til oplevelser og eventyr på egen hånd, men ønsker du en guidet tur er der bl.a. mulighed for at tilmelde sig nogle af vores spændende udflugter.

Tag fx på en aften spadseretur i den gamle bydel. Rundt om hvert et gadehjørne venter en spændende kulturel og religiøs historie, og en tur gennem de små gader og stræder i Little India og China Town er nærmest en tur, som minder om en lille rejse gennem Kina og Indien. Her er smukke gamle bygninger, eksotiske butikker, spåkoner, madboder og Bollywood-musik, der reflekterer den farverige arv fra byens mange kulturer. 

Snyd heller ikke dig selv for en cykeltur, eller tur med cykeltaxi til Chew Jetty eller ”She Chew Kew” den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Besøg evt. også det imponerende gamle kinesiske handelshus Khoo Kongsi og Little India, eller måske en tur til Penang Hill eller en dag på kokkeskole kan friste. Mulighederne er mange og for enhver smag.

 
Læs mere

Dag 5

Belum Nationalpark

Transport til Belum Nationalpark (M, A)

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, hvorfra turen fortsætter østpå til det nordligste hjørne af Perak provinsen hvor du finder Belum nationalparken og øen Palau Banding. Her tilbringes de kommende to nætter midt i den vilde natur, men med komfort og moderne faciliteter. Du ankommer til resortet midt på eftermiddagen, hvor du vil have resten af dagen til egen rådighed.

 
Læs mere

Dag 6

Belum Nationalpark

Sejltur og regnskovsoplevelser i Belum-dalen (M, F, A)

Denne dag byder på store oplevelser i Belum-dalen. Efter morgenmaden går turen med båd over Temenggor-søen til en lille Orang Asli-landsby. Orang Asli er betegnelsen for Malaysias oprindelige befolkning, og i Belum besøger du Jahai og Temiar-folket, som er nogle af de etniske grupper på den Malaysiske halvø. Her får du et indblik i deres traditionelle livsstil og dagligdag. 

Dagen byder også på vandretur hvor du skal på udkig efter junglens dyreliv, og hvor du, med lidt held, vil støde på verdens største blomst “rafflesia”. Undervejs nydes den medbragte frokost, og der er mulighed for at tage en svalende dukkert i et naturskønt vandfald, inden turen går tilbage til resortet.

 
Læs mere

Dag 7 - 11

Perhentian Island

Sol- og badeferie ved Perhentians hvide sandstrande (M)

Du forlader du regnskoven efter morgenmaden, og kursen sættes mod tropeparadiset på Perhentian Island. 

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger øerne, Perhentian Kecil og Perhentian Basar, som betyder henholdsvis lille og stor. Du indkvarteres på Kecil. Her kan du få indfriet drømmene om et tropisk strandparadis med frodig jungle i baghaven og en lang kridhvid strand foran hotellet. Perhentian Islands byder på små charmerende spisesteder på stranden, hvor du kan sidde og nyde omgivelserne med fødderne i sandet. Her er der god tid til at nyde de rolige og afslappende omgivelser med en god bog på stranden, en opfriskende dukkert i det klare vand, eller du kan deltage på nogle af hotellets aktiviteter som snorkling, dykning, fiskeri, kanoture eller jungletrekking.

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Malaysia - Danmark

Den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. Slut evt. rejsen af med et par dage i storbyen Kuala Lumpur. Der er mellemlanding og flyskifte underveje. 

 

Dag 13 Danmark

Ankomst til København

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Jakup, Rikke, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.