Singapore og Tioman Island

Singapore - Singapore, Tioman Island

 • Indkvartering på førsteklasses hoteller
 • Singapores storbyliv og mange kontraster
 • Barfodsluksus og turkisblåt hav på Tioman Island

Tag på shopping og sightseeing i Singapore og nyd nogle afslappende dage omkranset af turkisblåt hav, skovklædte bjerge og smukke palmestrande på Tioman Island

I Singapore møder I en pulserende storbystat, som er et kulturelt kalejdoskop med autentiske beboelseskvarterer og høje kontorbygninger, historiske monumenter og moderne kunstmuseer, små butikker og store indkøbscentre, gourmet restauranter og velduftende madboder. 

Alt sammen omgivet af frodig regnskov, smukke strande samt grønne parker – en smeltedigel og smuk storby som bestemt bør opleves.

Fra storbyen krydser I grænsen til Malaysia og sætter kursen mod Mersing. Herfra sejler I det sidste stykke til østkystens mest kendte ø, Tioman, i den sydlige del af Malaysia.

Naturmæssigt har Tioman meget at byde på med et skovklædt og bjergrigt indre omkranset af sandstrande og turkisblåt hav. 

I kan udfylde feriedagene med aktiviteter som vandring, kajaksejlads, snorkling, dykning, udflugter til de nærliggende øer eller I kan fordrive dagene med at bade i det varme hav eller læse en bog i skyggen af palmerne, der stille svajer i brisen.


Læs mere

Rejseoverblik

 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Singapore

Singapore, Tioman Island

9 nætter / 12 dage

fra kr. 10.690

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Tioman Island

Rejser til Tioman Island

Tioman er østkystens mest kendte ø, den ligger i den sydlige del af Malaysia og er omkranset af et turkisblåt hav.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Singapore - 2 nætter

Fort Canning Lodge Copthorne Kings Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Fort Canning Lodge

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Parken Fort Canning ligger direkte overfor og ca. 300 meter væk ligger Plaza Singapura og Cathay Cinema. Dhoby Ghaut MRT station befinder sig i fem minutters gåafstand fra hotellet og Changis internationale lufthavn ligger 15 minutters kørsel væk.

De 175 enkelt indrettede og pæne værelser byder på udsigt over byen, parken eller poolen. Vælg mellem forskellige værelsestyper. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, køleskab, Wi-Fi og te- og kaffefaciliteter. 

Fort Canning Lodge har swimmingpool, souvenirbutik og tilbyder bagageopbevaring og parkering. Nyd en let ret eller en forfriskning i hotellets Coffee House. 

Læs mere her
Fort Canning Lodge Copthorne Kings Hotel Peninsula Excelsior Hotel
Se kort

Copthorne Kings Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Hotellets 314 lyse og elegant indrettede værelser findes i fire kategorier og er veludstyret med aircondition, kabel-tv, Wi-Fi, skrivebord og kaffe/te faciliteter. 
Gæster kan tage en dukkert i den udendørs pool, træne i hotellets fitnesscenter eller på minigolfbanen. For ekstra forkælelse og afslapning er der jacuzzi og dampbad. Når sulten melder sig, serverer restauranten bl.a. kinesiske retter, og loungen byder på drikkevarer og af og til levende musik. Hotellet tilbyder gratis parkering.
Læs mere her
Copthorne Kings Hotel Peninsula Excelsior Hotel Park Regis
Se kort

Peninsula Excelsior Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Peninsula Excelsior er et elegant og moderne hotel med fremragende beliggenhed i centrum af Singapore. Her er du i gåafstand fra Singapore F1 banen, handelsgaden, Orchard Road, og Clarke Quay samt MRT Interchange, som er knudepunktet for Singapores offentlige transport. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Der er 20 minutters kørsel til Changi International Lufthavn. 

Hotellets dobbeltværelser varierer i størrelsen fra 26 til 30 m2 og indeholder alle gratis WiFi og kabel-tv til underholdning. Desuden er der minibar med kaffe/te faciliteter, badekåber, slippers osv. Værelserne er alle med air-condition, sikkerhedsboks og skrivebord

Læs mere her
Peninsula Excelsior Hotel Park Regis Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Park Regis

Beliggenhed: Singapore, Singapore

MRT-stationen Clarke Quay ligger 250 meter fra hotellet og Changi internationale lufthavn 25 minutters kørsel væk.

Hotellet byder på 202 moderne og velindrettede værelser i studio-stil. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper. Værelserne har et fint og naturligt lysindfald fra de store vinduer, og der er bl.a. gratis Wi-Fi, aircondition, kabel-tv og værdiboks.

Tag en forfriskende dukkert i hotellets lækre pool eller træn i det veludstyrede fitnesscenter. I hotellets restauranter serveres bl.a. moderne kantonesiske specialiteter og internationale retter. Hotellet tilbyder vaskeriservice samt udlejning af cykler.

Læs mere her
Park Regis Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Grand Copthorne Waterfront

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Med en placering i hjertet af byen, lige ved Singapore-floden og tæt på shopping, restauranter og den legendariske Zouk Club, er det flotte Grand Copthorne et fremragende udgangspunkt for et ophold i Singapore. Changi internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Grand Copthorne byder på 574 smagfuldt indrettede og komfortable værelser med gulv-til-loft-vinduer og udsigt til floden eller byen. Vil I selv kokkerere, er det muligt i en af de små studios, der har fuldt udstyret køkken og egen balkon. Alle værelser har fladskærms-tv med internationale kabelkanaler, Wi-Fi, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

Gæster kan tage en dukkert i hotellets udendørs pool, spille på de to udendørs tennisbaner og træne i fitnesscentret. Der er mulighed for at nyde en velgørende behandling i spa’en, og i de tre restauranter serveres en bred vifte af lækre kinesiske og vestlige retter.  Der tilbydes desuden tøjvask og -rens.


Læs mere her

Tioman Island - 7 nætter

Berjaya Tioman Resort Japamala Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Berjaya Tioman Resort

Beliggenhed: Malaysia, Tioman Island

Et miljøvenligt junglehotel som ligger i verdens ældste regnskov og nationalparken Taman Negara. De rustikke bungalows er bygget med brug af naturens materialer, er enkelt indrettet holdt i mørke farver og med aircondition, loftvifte, badeværelse med koldt og varmt vand, kaffe/te faciliteter, køleskab samt balkon med udsigt til floden eller junglen. De fleste værelseskategorier er uden tv for at mindske støjen, og samtidig er vinduerne camouflerede for at genere dyrene mindst muligt. 

Hotellets restaurant byder på lækkerier fra det malaysiske og det internationale køkken og har desuden en hyggelig bar. Hotellets personale er behjælpelig med at arrangere forskellige aktiviteter og vandreture i regnskoven.
Læs mere her
Berjaya Tioman Resort Japamala Resort
Se kort

Japamala Resort

Beliggenhed: Malaysia, Tioman Island

Et boutique hotel med en naturskøn beliggenhed på den sydøstlige del af øen Tioman. Resortet er udelukkende opført af naturmaterialer og i komplet harmoni med naturen. Alle værelser har aircondition, loftsvifte, tv, dvd afspiller (film kan lånes i receptionen), minibar, kaffe/te faciliteter, "rainforest" brusebad, hårtørrer og en dejlig balkon. 

Hotellet har to restauranter den ene på pæle over havet, swimmingpool, butik og skøn spa. Der er mulighed for at trekke, klatre, fiske, kajaksejlads eller snorkle blandt farverige fisk og koraller. Er du til afslapning kan du snuppe en picnickurv under armen og finde et skyggefuldt sted under palmerne eller blot dase i en af strandpavillonerne.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Singapore

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Singapore er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Singapore. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Der kræves ikke visum for danske statsborgere ved ophold under 3 måneder, men passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Singapore.

  Særlige forhold
  Der bruges 220 volt.

 • Under din rejse i Singapore

  Drikkepenge
  På større hoteller og restauranter lægges der 10% serviceafgift på regningen. Derudover er det ikke almindeligt at bruge drikkepenge i Singapore, og nogle steder er det ligefrem uønsket.

  Valuta
  Singapores møntfod er Singapore dollars (SGD) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

 • Før du rejser til Malaysia

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Malaysia er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Vaccinationer mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Forhør dig hos din egen læge eller hos Rejseklinikken.

  Rejseklinikken.dk

  Pas/Visum
  Er opholdet i Malaysia under 3 måneders varighed, kræves der ikke visum for danske statsborgere. Bemærk at passet skal være gyldigt i 6 måneder efter forventet hjemkomst. Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Malaysia.

  Særlige forhold
  Der bruges 220-240 volt.


 • Under din rejse i Malaysia

  Drikkepenge
  Det er ikke almindeligt at give drikkepenge, restauranter opkræver ofte selv et gebyr på 10%.

  Valuta
  Malaysias møntfod er ringgit (MYR) . Du kan se den aktuelle kurs her. Valutaomregner

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.