Ø-paradiset Langkawi og Koh Lipe

Malaysia - Kuala Lumpur, Langkawi, Koh Lipe
 • Malaysias kontrastfulde hovedstad Kuala Lumpur
 • Langkawis palmestrande, mangrove og regnskov
 • Panoramaudsigt over Langkawi fra 'Sky Bridge'
 • Små restauranter og fredelig strandidyl på Koh Lipe

I skyggen af de frodige, grønne træer trekker du i hælene på din erfarne guide. Du indånder den rene luft og mærker pulsen stige, idet du spotter et flyveegern og et par langhalede makakaber svinge sig forbi over hovedet på dig. Du er på Langkawi i Malaysia. 

Få to ugers eventyr i Malaysia og Thailand, hvor du oplever den kontrastfulde hovedstad Kuala Lumpur og de to tropeøer Langkawi og Koh Lipe.

Kuala Lumpur - en storby med store kontraster

Denne rejse starter i Malaysias kontrastfulde hovedstad, Kuala Lumpur, hvor en multietnisk befolkning lever blandt moderne arkitektur og historiske mindesmærker, alt imens gamle traditioner holdes i hævd. 

Langkawi - hvide sandstrande, mangrove og frodig natur

Efter et par dages storbyoplevelser flyver du til Langkawi, en af Malaysias smukkeste øer med høje kokospalmer, mangrove, vandfald, frodig natur og hvide sandstrande - et sandt barfodsparadis. Og under havets overflade kan du møde en verden af tropiske, farverige fisk og koraller.

Herefter forlader du Malaysia og sætter kursen mod den thailandske tropeø Koh Lipe, beliggende cirka halvanden times sejlads fra Langkawi.

Koh Lipe - lille tropeø med maritim nationalpark

Koh Lipe er en farverig, lille tropeø på blot 5 km2 i det sydvestlige Thailand. Øen prydes af kridhvide strande og et grønt og frodigt indre, og den omkringliggende maritime nationalpark byder på krystalklart vand med koraller og fisk i skønne former og farver.

Efter en skøn ferie sejler du til Thailands fastland, hvorfra hjemrejsen går.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Malaysia

Kuala Lumpur, Langkawi, Koh Lipe

16 dage

fra kr. 16.875

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Langkawi

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Langkawi Koh Lipe

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere
Langkawi Koh Lipe

Rejser til Koh Lipe

Koh Lipe er en farverig, lille tropeø på blot 5 km2 i det sydvestlige Thailand. Øen prydes af kridhvide strande og et grønt og frodigt indre, og den omkringliggende maritime nationalpark byder på krystalklart vand med koraller og fisk i skønne former og farver.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

Melia Hotel Traders Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her
The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her

Langkawi - 5 nætter

Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Favehotel

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Godt turistklassehotel beliggende ca. 300 meter fra den populære Cenang strand og Cenang området hvor du finder et stort udvalg af restauranter, caféer og indkøbsmuligheder.

Favehotel er bygget i ny og moderne stil med et lobbyområde, café, swimmingpool med liggestole og parasoller. Hotellet er et ikke-ryger hotel, men der må ryges på udendørs områderne. 

Hotellet tilbyder desuden gratis Wi-Fi på hele hotellet. Morgenmaden er en kombination af Continental og asiatisk. 

Hotellet består af 97 forholdsvis små værelser. Alle værelser er holdt i lyse farver og er indrettet med trægulve, et lille bord med en stol, satellit tv, telefon, gratis Wi-Fi, værdiboks, aircondition og lille badeværelse med bruseniche.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Favehotel Berjaya Beach & Spa Resort The Frangipani Langkawi Resort & Spa
Se kort

Berjaya Beach & Spa Resort

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort er skønt beliggende ned til stranden ved Burau Bay.

Hotellet er med sine 502 værelser et stort resort, med sin lave chalet-arkitektur i ægte malay-stil synes og føles det ikke så stort. Alle chalets er bygget på pæle og ligger smukt i den omkringliggende regnskov og for lidt ekstra luksus kan du vælge at bo i Premier Chalets der er bygget på pæle ude i vandet. Værelserne ligger over et stort område, så der tilbydes gratis transport med golfbil mellem lobbyområdet og værelserne.

Beliggenhed er perfekt for den, der bare skal slappe af og nyde de smukke omgivelser af hvid sandstrand og den frodige natur. Hotellet tilbyder en lang række aktiviteter, både land- og vandbaserede, som er velegnet til hele familien. 

Hotellet har et stort og lækkert poolområde helt ned til stranden og tilbyder desuden tennis, fitness center og vandsportsaktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Berjaya Beach & Spa Resort The Frangipani Langkawi Resort & Spa Dash Resort
Se kort

The Frangipani Langkawi Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Et rigtig hyggeligt hotel med en dejlig afslappet atmosfære og et højt serviceniveau. Ligger 15 min. fra lufthavnen ved en 400 meter lang hvid sandstrand i en stor tropisk have. De 139 pæne lyse værelser har alle aircondition, loftvifte, tv, telefon, hårtørrer og terrasse eller balkon. Hotellet har flere gode restauranter, bar, dejlig swimmingpool med poolbar, massage- og spacenter samt masser af vandsportsaktiviteter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Frangipani Langkawi Resort & Spa Dash Resort Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Se kort

Dash Resort

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Dash Resort ligger for enden af stranden Pantai Tengah, som ligger i forlængelse af Cenang stranden. Det tager ca. 30 minutter at gå til Cenang området, som har et stort udvalg af restauranter, butikker osv. Lige uden for hotellet ligger et lille udvalg af restauranter og butikker.

Resortet holdt i lyse farver med et twist af bohemestil med sjove gimmicks, som fx en stor, cool og afslappet kanin som sidder midt i haven. Kaninen er hotellets maskot, som du vil finde i alle værelserne. 

Her er en stor imponerende infinity-pool langs stranden. Der er også mulighed for at forkæle dig selv i resortes spa, der tilbyder en række forskellige behandlinger. Ønsker du at være fysisk aktiv, kan du besøge fitnesscenteret. Hver dag underholder en DJ med musik ved poolområdet og poolbaren.

De i alt 108 værelser er fordelt ud på fem forskellige værelsestyper med alt fra have- til jacuzzi-suiter. Hvert enkelt værelse er unikt designet i et miks af lyse nuancer og farverigt interiør. De er alle udstyret med aircondition, Wi-Fi og fladskærms-tv med kabelkanaler, kaffe/te faciliteter og værdiboks.

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Dash Resort Meritus Pelangi Beach Resort & Spa The Andaman
Se kort

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Dejligt og populært førsteklassehotel med en skøn atmosfære. Beliggende i grønne, tropiske omgivelser lige ned til en bred hvis sandstrand – og kun ti minutters kørsel fra lufthavnen og mindre end 5 minutters gang til Cenang områdets mange restauranter og butikker.

Værelserne er opført i typisk malajstil i træchalets som har udsigt til enten haven, havet, søen eller en af de to store swimmingpools. Værelserne er smukt indrettet og med moderne faciliteter såsom aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer, værdiboks, samt privat balkon eller terrasse. Værelserne i stueetagen har trægulve mens værelser på 1. sal har gulvtæpper.

Resortet har tre restauranter samt bar, spa, tennis, volleyball, squash og mange vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis. Desuden findes her butikker, et spaområde og fitnesscenter.

Officielt hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Meritus Pelangi Beach Resort & Spa The Andaman
Se kort

The Andaman

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

The Andaman er beliggende i fredelige omgivelser på Langkawis nordkyst omgivet af naturskønheden fra en urgammel, frodig regnskov samt en bred hvid sandstrand og Datai-bugten.

De 187 rummelige og flotte værelser har enten udsigt til bugten eller den frodige regnskov. Alle værelser er smagfuldt indrettet med trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer og værdiboks. 

Hotellet byder på en række formidable restauranter og barer, og der er masser af muligheder for aktiviteter lige fra de traditionelle vandbaserede som, kanosejlads, snorkling og windsurfing til golf på den nærliggende 18-hullers golfbane – Els Golf Club.

Officiel hotelkategori: 5

 
Læs mere her

Koh Lipe - 6 nætter

Salisa Resort Akira Lipe Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Salisa Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lipe

Et lille, hyggeligt resort med god atmosfære og perfekt beliggenhed midt på Sunrise Beach, hvor du kan snorkle fra stranden. Her bor du rent og pænt på et lidt ældre resort i et område med masser af skyggefulde steder. 

Vi anbefaler ophold i en bungalow, og her kan du vælge mellem Garden View bungalower der ligger i haven samt Sea Breeze og Sea View bungalower som ligger tættere ved stranden. Alle bungalower er enkelt indrettede med aircondition, trægulve, tv, hårtørrer, køleskab og lille terrasse med stole og lille bord. 

Hotellets stemningsfulde restaurant og bar ligger ved stranden, så du kan nyde måltiderne med fødderne i sandet og en betagende udsigt. Gratis WiFi i fællesområderne tilbydes. Bemærk at hotellet ikke har swimmingpool, men der tilbydes masser af solstole på stranden.

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Salisa Resort Akira Lipe Resort Castaway Beach Resort
Se kort

Akira Lipe Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lipe

De 48 værelser er store (min. 58 m2), lyse og moderne indrettet med en reference til skandinavisk stil. Lyse trægulve og vægge og møbler i hvid/grå/sort farvetema med strejf af turkis og orange gør værelserne ’kølige’ og indbydende. 38 værelser ligger i 2-etagers bygninger omkring en swimmingpool, og de 18 Silver Access værelser i underetagen har direkte adgang til poolen. Desuden tilbydes 10 villaer i den velholdte have tættere ved stranden. Alle værelser og villaer har aircondition, telefon, fladskærms-tv, værdiboks, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, badetøfler og møbleret terrasse/altan.  

Den ene af hotellets to swimmingpools, en saltvandspool, ligger ved stranden. Fra restauranten og baren, ligeledes ved stranden, kan du nyde måltiderne og kølige drinks med udsigt til havet. Desuden tilbydes spa og gratis WiFi.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Akira Lipe Resort Castaway Beach Resort Idyllic Concept Resort
Se kort

Castaway Beach Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lipe

Alle bygninger står på lave pæle og reflekterer den traditionelle thailandske byggetradition i landsbyerne. Resortet drives af europæere og beliggenheden i den sydlige del af Sunrise Beach er perfekt, for her kan du snorkle fra stranden. Som udgangspunkt anbefaler vi ikke stedet til familier med børn under 10 år.  

De 43 værelser ligger i 2-etagers bungalower og er, som nævnt, enkelt indrettet med madrasser på gulvet, smukke lanterner og rustik dragkiste med hængelås i stedet for værdiboks. Vær opmærksom på, at der som led i den øko-venlige stil ikke er aircondition men loftsvifte og naturlig ventilation og ej heller tv og varmt vand på værelset. Madrasserne ligger på gulvet, og badeværelset i underetagen nås via trapper.  Alle værelserne har en skøn, overdækket altan med store, thai-inspirerede puder og hængekøjer.

Den stemningsfulde restaurant og bar er indrettet med asiatiske antikviteter, store lave træborde, og stolene er erstattet af store puder på gulvet. Resortet tilbyder desuden massage, yoga, dykkercenter, udlejning af kajakker samt gratis WiFi i restaurant og barområdet.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Castaway Beach Resort Idyllic Concept Resort Bundhaya Villas
Se kort

Idyllic Concept Resort

Beliggenhed: Thailand, Koh Lipe

De 62 værelser er opdelt i 11 forskellige kategorier afhængig af størrelse og beliggenhed i forhold til stranden. Værelserne ligger i 1-2 etagers bygninger og er store, lyse og smagfuldt indrettet med aircondition, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, værdiboks, hårtørrer, gratis WiFi samt møbleret balkon.  Nogle værelser har både inden- og udendørs bruser. 

Resortet tilbyder restaurant og café, room service, kajak og andre vandsportsaktiviteter, massage, gratis WiFi samt to dejlige swimmingpools, hvoraf den ene ligger direkte ved stranden.

Officiel hotelkategori: TBA
 

Læs mere her
Idyllic Concept Resort Bundhaya Villas
Se kort

Bundhaya Villas

Beliggenhed: Thailand, Koh Lipe

Slap af ved den skønne swimmingpool med fire forskellige sektioner i poolen: Voksen-pool med swim-up bar, børnepool, jacuzzi-pool og pool med solsenge. Du kan også vælge at lade dig forkæle i den indbydende spa-afdeling. For de aktive gæster tilbydes fitnesscenter, leje af kajak, snorkling, dykning og udflugter til omkringliggende øer. Hotellets restaurant og bar ligger ved stranden, hvor du kan nyde den smukke udsigt. 

Hotellet har i alt 66 store, lyse og velindrettede værelser og villaer. Værelserne ligger i 2-etagers bygninger ved poolområdet og i den velplejede have, mens villaerne ligger i to rækker ud mod stranden. Alle tilbyder som minimum aircondition (dog ikke i badeværelset), værdiboks, fladskærms-tv, telefon, minibar, hårtørrer og stor møbleret altan/terrasse.

Officiel hotelkategori: 4*
 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Langkawi
Dag 5 - 8
Langkawi
Dag 9
Koh Lipe
Dag 10 - 14
Koh Lipe
Dag 15 - 16
Koh Lipe - Danmark

Dag 1

Danmark - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet 

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her kan I gå en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken, hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).


Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Byrundtur eller oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til, at I på egen hånd, kan søge jeres helt eget eventyr. Er det første gang I besøger Kuala Lumpur, kan vi anbefale vores udflugt ”Oplev storbyen Kuala Lumpur”, som er en oplagt tur for førstegangsbesøgende til storbyen.

Byrundturen bringer jer til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden der stoppes ved byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra.

Tilbage på hotellet er eftermiddagen til egen oplevelser.

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Læs mere

Dag 4

Langkawi

Flytransport til tropeøen Langkawi (M)

I forlader storbyen og sætter kursen mod tropeøen Langkawi. Straks ved ankomst til Langkawi fornemmer I forskellen mellem det hektiske liv i Kuala Lumpur og den afslappede atmos¬fære på Malaysias nordligste ø, Langkawi. 

I bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til jeres hotel. Efter check-in er resten af opholdet til oplevelser på egen hånd.

Langkawi ligger i Andamanhavet i det nordlige Malaysia ca. 30 kilometer fra det malaysiske fastland. Langkawi-øgruppen består ved højvande af 99 øer og ved lavvande af 104 øer. Øerne er en del af den malaysiske delstat Kedah og ligger nær den thailandske kyst. Den største af øerne er Pulau Langkawi (pulau betyder ø) med omkring 45.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba. For mange år siden var Langkawi et berygtet tilholdssted for pirater, men med sine flotte sandstrande, azurblå vand, dramatiske klippeformationer, små landsbyer og tropiske regnskove er øen nu et ferieparadis.


Læs mere

Dag 5 - 8

Langkawi

Ekstra udflugter og oplevelser på egen hånd (M)

Får I trang til et afbræk fra strandlivet, er Langkawi ikke større, end at I kan udforske det meste på et par dage. Så tag på opdagelse og se store vandfald, majestætiske ørne eller tag en sejltur ud i mangroven. 

En populær udflugt tager jer med kabelbanen op på tagryggen af Gunung Mat Cincang, turen tager en halv times tid, så sæt jer tilbage og nyd udsigten. På toppen svæver Langkawi Sky Bridge mellem to bjergtoppe 700 meter over havets overflade, det er et imponerende syn og en oplevelse i særklasse. 

Under havets overflade kan I møde en verden af tropiske fisk, farver og koraller, som kan få selv den mest rutinerede dykker til at snappe efter vejret.


Læs mere

Dag 9

Koh Lipe

Med båd til Thailand og Koh Lipes hvide sandstrande (M)

Efter morgenmad på hotellet er det tid til nye oplevelser. Denne gang sættes kursen mod Koh Lipe – en lille farverig tropeø på blot 5 km2 i sydvestlige Thailand ca. halvanden times sejlads fra Langkawi.

Ved ankomst til Koh Lipe er der transport til jeres hotel og efter check in dagene til afslapning og eventyr på egen hånd.

Øen prydes af kridhvide strande og et grønt og frodigt indre, og den omkringliggende maritime nationalpark byder på krystalklart vand med koraller og fisk i skønne former og farver.

Øens to bedste men meget forskellige strande er Sunrise Beach og Pattaya Beach. Hvor Pattaya Beach har restauranter og barer helt ned til stranden og summer af liv både dag og aften, så er den fantastisk smukke Sunrise Beach langt mere rolig, og her kan du også snorkle direkte fra stranden. Øens gågade forbinder de to strande, og her ligger masser af butikker, restauranter, barer, cykeludlejning og udflugtsudbydere side om side. Øens tredje strand, Sunset Beach er den mindste strande og som navnet afslører, stedet hvor du kan nyde de smukke solnedgange.


Læs mere

Dag 10 - 14

Koh Lipe

Afslapning, sol, strand og vand (M)

Feriedagene på Koh Lipe går med afslapning, strandaktiviteter, snorkling, dykning og, ikke at forglemme, spisning, for de mange små restauranter langs strandene og hovedgaden byder på fremragende thaimad, friske frugt shakes og kolde drikke.

Øens to bedste men meget forskellige strande er Sunrise Beach og Pattaya Beach. Hvor Pattaya Beach har restauranter og barer helt ned til stranden og summer af liv både dag og aften, så er den fantastisk smukke Sunrise Beach langt mere rolig, og her kan du også snorkle direkte fra stranden. Øens gågade forbinder de to strande, og her ligger masser af butikker, restauranter, barer, cykeludlejning og udflugtsudbydere side om side. Øens tredje strand, Sunset Beach er den mindste strande og som navnet afslører, stedet hvor du kan nyde de smukke solnedgange.


Læs mere

Dag 15 - 16

Koh Lipe - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Formiddagen er til, at I kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. Fra Koh Lipe sejler I til Pak Bara på Thailands fastland – en sejltur på ca. halvanden time. Fra Pak Bara er der ca. to timers kørsel til lufthavnen hvorfra hjemrejsen for alvor kan starte.

Dag 16 Ankomst til København

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Lars, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.