Malaysias højdepunkter og Langkawi

Malaysia - Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang, Langkawi
 • Kuala Lumpur pulserende liv og seværdigheder
 • Camerons Highlands smukke natur
 • Georgetowns gamle bydel på Penang
 • Langkawis smukke palmestrande

Tag til Malacca-halvøen og oplev et skatkammer af kulturelle seværdigheder, gammel kolonihistorie, tropisk regnskov, grønklædte bjerge, hvide sandstrande, farverige koralrev og en mangfoldig befolkning

Dette malaysiske eventyr starter i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur, hvor den står på oplevelser på egen hånd. Derudover vil der også være mulighed for at tage med på en heldagstur til den historiske by Malacca ved Malaysias vestkyst. 

Fra lavlandets tropiske varme kører I til det kølige højland, Cameron Highland, der byder på en enestående natur med smukke grønne te-plantager, der bugter sig i de bølgende bakker og ”Five O’clock Tea” i bedste engelske stil. Tilbage i lavlandet og varmen besøger I øen Penang, hvor pælehusene, Little India og China Town i Georgetowns smalle gader og stræder helt sikkert vil være blandt højdepunkterne. 

Efter rundrejsen fordøjer I de mange nye og spændende indtryk under palmerne på tropeøen Langkawi, hvor der er mulighed for afslapning, solbadning og flere udflugter.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang, Langkawi

16 dage

fra kr. 11.580

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Cameron Highlands

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Cameron Highlands Penang

Rejser til Cameron Highlands

Smukke og frodige Cameron Highlands ligger ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur oppe i højlandet. Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia, og som byder på grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.
Læs mere
Cameron Highlands Penang Langkawi

Rejser til Penang

På en rejse til Penang oplever du et charmerende miks af nyt og gammelt, en fascinerende fusion af øst og vest.
Læs mere
Penang Langkawi

Rejser til Langkawi

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 3 nætter

Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Dorsett Kuala Lumpur

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Dorsett Kuala Lumpur ligge lige i hjertet af storbyen og med Bukit Bintangs mange indkøbscentre, masser af restauranter, et pub område og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen inden for en radius af 1 km fra hotellet, er der masser at fordrive tiden med efter dagens sightseeing.

Som gæst har du adgang til udendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Derudover er her en restaurant, café og en bar/lounge.

Hotellets værelser og suiter er stilfulde og moderne indrettet. Alle værelser er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi-minibar, kaffe/te faciliteter og værdiboks.

 
Læs mere her
Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel Shangri La Hotel
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Cameron Highlands - 2 nætter

Strawberry Park Resort Cameron Highlands Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Strawberry Park Resort

Beliggenhed: Malaysia, Cameron Highlands

Et dejligt hotel som ligger på toppen af et bjerg omkranset af den smukke natur ca.1. 800 meter over havet. Hotellet minder om et østrigsk alpehotel med deres små balkoner fyldt med blomster. De 230 værelser er indrettet i en flot trendy stil alle indrettet med trægulve, mahognimøbler og alle med egen balkon. Hotellet har flere hyggelige restauranter med hvert sit tema, bar og lounge. Desuden er der en indendørs swimmingpool, sauna, squash- og tennisbane, udendørs legeplads til børnene, lille souvenirbutik samt vandre- og løbestier. Hotellet er gerne behjælpelig med at arrangere udflugter i området.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Strawberry Park Resort Cameron Highlands Resort The Lakehouse
Se kort

Cameron Highlands Resort

Beliggenhed: Malaysia, Cameron Highlands

Du bor på det særdeles charmerende hotel Cameron Highlands Resort. Området blev oprindeligt bygget til den engelske overklasse og er derfor indrettet i en blanding af smagfuld britisk kolonistil og hyggelig engelsk landsby. Alle værelser har skønne hvide vægge der reflekterer sollyset fra de store vinduer og står i kontrast til de mørke polerede træmøbler og dybe lædersofaer. Her får du luksuriøs komfort, fantastisk service i en afslappende atmosfære, alle moderne faciliteter og "hightea" som serveres om eftermiddagen. Nyd også en afslappende massage og behagelig ansigtsbehandling i den tilhørende Spa Village. Vi gør opmærksom på, at hotellet er beliggende tæt på en befærdet vej.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Cameron Highlands Resort The Lakehouse
Se kort

The Lakehouse

Beliggenhed: Malaysia, Cameron Highlands

Et lille charmerende boutique hotel beliggende på en bjergside med udsigt til Abu Bakar søen omgivet af fredfyldte haver, friske blomster og billedskønne bjerge. Dette idylliske bindingsværkshus har kun 18 værelser som er indrettet i den gamle engelske kolonistil med himmelsenge, dybe lænestole, tunge antikke møbler og tykke tæpper. Ligeledes er resten af hotellet indrettet som var det taget ud af et Shakespeare stykke.

Hotellet har en dejlig restaurant, udendørs terrasse med udsigt til søen samt en hyggelige lounge hvor du kan nyde en drink foran den knitrende pejs. Desuden har de en læsestue, tv-stue og der arrangeres vandreture i området. Vi kan varmt anbefale deres vidunderlige Honeymoonsuite til dem som ønsker ekstra luksus på rejsen.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Penang - 2 nætter

Bayview Hotel - Georgetown Golden Sands Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Bayview Hotel - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er ca. 20 minutters kørsel til Penangs nordkyst og stranden Batu Ferringhi og 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn. Hotellet byder på rummelige og elegante værelser og suiter med udsigt over vandet eller byen fra store vinduer. Værelserne har aircondition, gratis Wi-Fi, tv og minibar.

Nyd en international middag i hotellets roterende restaurant og bar med 360 graders udsigt over Penang. Der er også mulighed for at spise japansk i restauranten Waka. Hotellet har udendørs pool, børnepool og jacuzzi og fitnesscenter for de aktive.

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her
Bayview Hotel - Georgetown Golden Sands Resort Clans Kongsi - Georgetown
Se kort

Golden Sands Resort

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Resortets smukke, grønne haver er små oaser, hvor man kan tage en spadseretur eller solbade ved poolen. Hotellet ligger 20 minutter fra Georgetown og 45 minutter fra Penangs internationale lufthavn. 

Golden Sands Resort har 387 smukt indrettede værelser og suiter i tre kategorier. Værelsernes store vinduer og de hyggelige siddeområder inviterer til at nyde udsigten til havet eller haven. Alle værelser er rummelige og byder på blandt andet tv med satellit- og filmkanaler, gratis Wi-Fi, kaffe/te-faciliteter og minikøleskab.

For børnene er der masser af aktiviteter såsom et minivandland, børneklub samt ”Adventure Zone” med legeplads og underholdning for hele familien. Hotellet har også tennisbaner, fitnesscenter og udendørs swimmingpools. På Sigi's Bar & Grill, der ligger på stranden, er der vestlig mad på menuen og på Garden Café lokale og internationale retter. Nyd en drink og en snack i et af hotellets to siddearealer. 

For dem, der vil have ekstra oplevelser på ferien, arrangerer hotellet daglige aktiviteter i form af blandt andet gåture i regnskoven, madlavningskurser og træningstimer med instruktør.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Golden Sands Resort Clans Kongsi - Georgetown Lone Pine Hotel
Se kort

Clans Kongsi - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Clans Kongsi er en helt unik perle beliggende midt i Georgetowns gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

I 1860’erne immigrerede den kinesiske Khoo-familie fra det sydlige Kina til Penang. Her byggede de 16 gæsteboliger og et tempel midt i det, der i dag udgør Georgetown’s gamle bydel. Gæsteboligerne er blevet nænsomt renoveret med respekt for arkitekturen, historien og kulturen, og består i dag af 43 værelser og suiter der alle oser af historie, stil og charme.

De 16 boliger er forbundet med hinanden og indeholder hver tre værelser med en fælles gårdhave og stue/spisestue, hvor morgenmaden og eftermiddagsteen bliver serveret hver dag. Alle værelser er lyse samt individuelt og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, kaffe-/te-faciliteter og værdiboks. På gangene og i fælles stuerne findes der køleskab med sodavand og vand til fri afbenyttelse. 

Opholdet inkluderer en morgenvandring hvor hotellets personale tager dig med gennem de små gader og besøger det lokale marked.

Officiel hotelkategori: Boutique hotel

 
Læs mere her
Clans Kongsi - Georgetown Lone Pine Hotel Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa
Se kort

Lone Pine Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Lone Pine er det ældste hotel på Ferringhi Beach, men samtidigt et flot og moderne hotel. Hotellet ligger 20 minutter fra Georgetown og 45 minutter fra Penangs internationale lufthavn.

Lone Pine byder på 90 rummelige, lyse værelser og suiter fordelt på to bygninger med enten delvis hav- eller haveudsigt, hvoraf nogle har balkon og andre privat terrasse. Værelserne er indrettet med diskrete farver og smukke møbler, alle med aircondition, gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, minibar og værdiboks.

Du kan nyde en dukkert i poolen, træne i fitnesscentret og få afslappende massage og skønhedsbehandlinger i spa-området. Lone Pine tilbyder også hængekøjer på stranden og du kan få stillet sulten i og tørsten i restauranten og i baren.  

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Lone Pine Hotel Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Rasa Sayang resortets bygninger er skabt i karakteristisk, malaysisk minangkabu-stil i harmoni med det frodige landskab. Værelserne er rummelige og luftige, indrettet med smukke tekstiler og møbler med træudskæringer. Nogle af værelserne har havudsigt og andre udsigt til haven. Der er gratis Wi-Fi, satellit-tv og filmkanal på alle værelser.

Du kan nyde lækre retter og udsigt over haven i restauranten Ferringgi Grill og Spice Market Café og indtage en drink i Pinang bar i solnedgangens skær. Tag en dukkert i poolen eller forkæl dig selv med velgørende spa-behandlinger for krop og sjæl. Resortet har en 9-hullers golfbane, fitnessrum og tennisbaner. Til børnene er der legeplads og børnepool.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Shangri-La’s Rasa Sayang Resort & Spa Eastern & Oriental Hotel - Georgtown
Se kort

Eastern & Oriental Hotel - Georgtown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Der er omkring 45 minutters kørsel til Penangs internationale lufthavn og 20 minutters kørsel til strandbyen Batu Ferringhi.

Hotellet er skabt i engelsk kolonistil, og de 232 luksuriøse suiter er fordelt mellem den ældste bygning, Heritage Wing fra 1885 og Victory Annexe fra 2013. Suiternes størrelse varierer fra 55 m2 til 522 m2, og den elegante og raffinerede indretning fører tankerne til kolonitidens guldalder. Nogle suiter har havudsigt og andre udsigt over byen. Alle suiter byder på store badeværelser med løvefodsbadekar, 24-timers butlerservice, gratis Wi-Fi og kabel-tv. 

Vælg mellem 6 spisesteder på Eastern & Oriental Hotel, heriblandt restauranten 1885, der serverer klassiske retter samt ’Afternoon Tea’ i elegante omgivelser. På Poolside Terrace kan du nyde havbrisen og den spektakulære solnedgang over Andamanerhavet med en cocktail og en snack. Hotellet har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, spa og fitnesscenter for de aktive.

På Eastern & Oriental Hotel tilbydes også madlavnings- og yogakurser.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Langkawi - 6 nætter

Favehotel Meritus Pelangi Beach Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Favehotel

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Godt turistklassehotel beliggende ca. 300 meter fra den populære Cenang strand og Cenang området hvor du finder et stort udvalg af restauranter, caféer og indkøbsmuligheder.

Favehotel er bygget i ny og moderne stil med et lobbyområde, café, swimmingpool med liggestole og parasoller. Hotellet er et ikke-ryger hotel, men der må ryges på udendørs områderne. 

Hotellet tilbyder desuden gratis Wi-Fi på hele hotellet. Morgenmaden er en kombination af Continental og asiatisk. 

Hotellet består af 97 forholdsvis små værelser. Alle værelser er holdt i lyse farver og er indrettet med trægulve, et lille bord med en stol, satellit tv, telefon, gratis Wi-Fi, værdiboks, aircondition og lille badeværelse med bruseniche.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Favehotel Meritus Pelangi Beach Resort & Spa The Frangipani Langkawi Resort & Spa
Se kort

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Dejligt og populært førsteklassehotel med en skøn atmosfære. Beliggende i grønne, tropiske omgivelser lige ned til en bred hvis sandstrand – og kun ti minutters kørsel fra lufthavnen og mindre end 5 minutters gang til Cenang områdets mange restauranter og butikker.

Værelserne er opført i typisk malajstil i træchalets som har udsigt til enten haven, havet, søen eller en af de to store swimmingpools. Værelserne er smukt indrettet og med moderne faciliteter såsom aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer, værdiboks, samt privat balkon eller terrasse. Værelserne i stueetagen har trægulve mens værelser på 1. sal har gulvtæpper.

Resortet har tre restauranter samt bar, spa, tennis, volleyball, squash og mange vandsportsaktiviteter, hvoraf de fleste er gratis. Desuden findes her butikker, et spaområde og fitnesscenter.

Officielt hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Meritus Pelangi Beach Resort & Spa The Frangipani Langkawi Resort & Spa Casa del Mar
Se kort

The Frangipani Langkawi Resort & Spa

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Et rigtig hyggeligt hotel med en dejlig afslappet atmosfære og et højt serviceniveau. Ligger 15 min. fra lufthavnen ved en 400 meter lang hvid sandstrand i en stor tropisk have. De 139 pæne lyse værelser har alle aircondition, loftvifte, tv, telefon, hårtørrer og terrasse eller balkon. Hotellet har flere gode restauranter, bar, dejlig swimmingpool med poolbar, massage- og spacenter samt masser af vandsportsaktiviteter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Frangipani Langkawi Resort & Spa Casa del Mar The Andaman
Se kort

Casa del Mar

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

Casa del Mar er en skøn lille perle af et hotel. Og Langkawi er måske et lidt usædvanligt sted at finde et lille, eksklusivt boutiquehotel i spansk haciendastil med tykke mure i terrakottafarver.

Afslappet stemning og rolig strand

Her er en hyggelig og afslappet stemning. Oftest vil du opleve en nærmest meditativ ro med hotellets blot 35 værelser. Casa del Mar ligger i den rolige ende af den hvide strand Pentai Cenang med resortet Meritus Pelangi som nabo og et stort udvalg af små butikker og restauranter lige uden for døren.

Lækre faciliteter og restaurant

Casa del Mar har et skønt poolområde. Både ved hotellet og på stranden er der liggestole og parasoller. Derudover findes her et lille bibliotek, en lækker restaurant og bar med udsigt til strand og hav, et lille fitnessområde og en spaafdeling.

Smagfuldt indrettede værelser

De 35 værelser og suiter er smagfuldt indrettet og holdt i varme farver med trægulve, gulv til loft-gardiner og med alle moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte, tv, telefon, wi-fi, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og værdiboks. Værelserne på 1. sal har balkon, mens værelserne i stueetagen har en lille gårdhave. Alle værelser vender mod stranden og havet. Havudsigt kan ikke garanteres. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

 
Læs mere her
Casa del Mar The Andaman
Se kort

The Andaman

Beliggenhed: Malaysia, Langkawi

The Andaman er beliggende i fredelige omgivelser på Langkawis nordkyst omgivet af naturskønheden fra en urgammel, frodig regnskov samt en bred hvid sandstrand og Datai-bugten.

De 187 rummelige og flotte værelser har enten udsigt til bugten eller den frodige regnskov. Alle værelser er smagfuldt indrettet med trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer og værdiboks. 

Hotellet byder på en række formidable restauranter og barer, og der er masser af muligheder for aktiviteter lige fra de traditionelle vandbaserede som, kanosejlads, snorkling og windsurfing til golf på den nærliggende 18-hullers golfbane – Els Golf Club.

Officiel hotelkategori: 5

 
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark- Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3 - 4
Kuala Lumpur
Dag 5
Cameron Highland
Dag 6
Cameron Highland
Dag 7
Penang
Dag 8
Penang
Dag 9
Langkawi
Dag 10 - 14
Langkawi
Dag 15 - 16
Langkawi - Danmark

Dag 1

Danmark- Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs.


Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Store forekomster af tin skabte i midten af 1800-tallet grundlaget for det velordnede økonomiske samfund, der præger Malaysia i dag. Tusinder af eventyrere strømmede hertil. Nogle var heldige og skabte formuer til fornyet investering, og et blomstrende handelsliv udviklede sig. Det var også i disse ”pionertider”, at landets nuværende etniske sammensætning blev skabt. Malaysierne side om side med kinesere, indere og europæere. KL som byen populært kaldes er en pulserende millionby, en inspirerende blanding af det ferske, pæne Singapore og det hektiske, kaotiske Bangkok. Men på en positiv måde er det lykkedes at forene det britiske ”colonial style”, ”China Town” og ”Little India” med de moderne skyskrabere i glas og stål, så alle stilarter og kulturer går op i en højere enhed. En by der skal ses, føles, smages og opleves. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost så for ligesom at få gang i kroppen igen efter den lange flyvetur kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte” Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugt ikke inkl.).


Læs mere

Dag 3 - 4

Kuala Lumpur

Byrundtur med lokal guide eller oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugt ikke inkl.)

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Dag 4 Kuala Lumpur 

Ekstra udflugter eller tid på egen hånd (M)

Endnu en dag til egne oplevelser i eller udenfor storbyen.

Tage evt. en heldagsudflugt til den gamle handelsby Malacca ca. 130 kilometer syd for hovedstaden. Turen anbefales ikke til gangbesværede. 

Sultanatet Malacca blev grundlagt i 1403 og var dengang et af de største og mægtigste riger og havne i Sydøstasien, hvor skiftende kolonimagter kontrollerede handlen med bl.a. silke og krydderier.

Byen er beliggende ud til det trafikerede Malacca-stræde, som blev grundlagt af portugiserne, overtaget af hollænderne og siden af briterne, og den rige kulturarv er stadig synlig den dag i dag i et synligt miks af arkitektoniske stilarter. Malacca er også fødested for ”Babas” – et miks af kinesisk og malaysisk kultur, der er helt sin egen. 

Det er måske svært at forestille sig livet i den middelalderlige fæstning, som byen var for flere hundrede år siden, men når I går gennem de snævre gader, hvor I bl.a. besøger Cheng Hoon Teng templet, det ældste kinesiske tempel i Malaysia, det hollandske ”Stadhuys” og går gennem ruinerne af St Pauls Church, hvor den spanske jesuit missionær St Francis Xavier engang blev begravet, begynder Malaccas historie måske at falde på plads. Malacca er i øvrigt på UNESCOS liste over bevaringsværdige byer.

Frokosten nyder I på en af byens lokale restauranter inden der returneres til hotellet i Kuala.


Læs mere

Dag 5

Cameron Highland

Transport til Cameron Highlands grønne temarker (M)

I forlader den hektiske storby, og sætter kursen mod nord til mere fredfyldte og idylliske omgivelser i Cameron Highland. Den britiske ”bjergstation” Cameron Highland er opkaldt efter William Cameron, der i 1885 skulle kortlægge det centrale højland og bjergene i regnskoven. Han fandt her et behageligt klima, hvor der ikke var fugtigt og varmt som nede i lavlandet, og stedet blev hurtigt populært blandt briterne, der var udstationeret i Malaysia for at arbejde i kolonimagtens tjeneste. Veje blev anlagt, huse bygget, klassiske, engelske haver anlagt, og plantager med te og grøntsager blev skabt. 

Sidenhen har det smukke, frodige og grønne område tiltrukket velhavende, primært engelske, plantageejere og andre magtfulde familier, som tydeligt har sat deres præg på byggestilen og traditioner.
Vejen hertil går ad snoede veje, og specielt den sidste times tid byder på en smuk natur med udsigtspunkter ud over det spektakulære landskab.  

Undervejs kan det anbefales at besøge de mere end 120 millioner år gamle Batu Caves, der i århundreder var skjult af regnskoven og kun kendt af de regnskovsfolk, som levede i nærheden. I 1878 blev grotterne ”opdaget” af en amerikansk naturhistoriker, som var på jagtekspedition og har siden været et populært udflugtsmål for især hinduistiske pilgrimme (udflugt ikke inkl.). 

Cameron Highland ligger i ca. 1.500 meters højde, og det meste af tiden ligger temperaturen på omkring 20 grader, men kan i perioder godt falde til omkring 12-15 grader, så vi anbefaler, at der medbringes en varm trøje eller jakke.     


Læs mere

Dag 6

Cameron Highland

Ekstra udflugter eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagen igennem har I mulighed for at tage på udflugt i det smukke landskab – enten på egen hånd eller på en af vores spændende udflugter.

Tag fx på en mountainbike tur hvor I vil opleve landområderne, teplantager og det smukke frodige højland. Udflugten inkluderer ligeledes en tepause og en tur med 4-hjulstrækker til områdets højeste bjerg og grønne mosskove.

Eller hvad med en tur med chauffør gennem det smukke landskab med marker med blomster, grøntsager og jordbær, der hver dag plukkes og sendes ned til markederne i KL. I besøger en te-plantage og bliver indviet i te-dyrkningens mysterier, besøger nogle af området landbrug, tager på det lokale marked og dvæler lidt ved de charmerende huse bygget i engelsk stil med flotte blomsterhaver. Et stykke engelsk historie som kun findes på disse kanter. 

Efter en skøn udflugt vender I tilbage til hotellet, hvor der er mulighed at nyde en kop ”Five O`clock Tea” med nybagte scones med flødeskum og syltetøj.

Om aftenen er der mulighed for at tage med på en aftentur til mosskoven hvor I, ”bevæbnet” med lommelygte går på udkig efter nogle af skovens dyr som frøer, fugle, insekter, slanger og pattedyr (dagens udflugter er ikke inkl.).


Læs mere

Dag 7

Penang

Transport til ”Østens Perle” Penang (M)

Efter morgenmaden forlader I hotellet og de grønne te-plantager. Det første stykke snegler vi os ned af ad de snoede bjergveje, men inden længe er vi igen nede i lavlandet, hvor kursen sættes mod Georgetown på Malaysias største ø Penang.

Georgetown er en gammel historisk by, der er opkaldt efter King George III af Storbritannien og var sammen med Malacca i syd en strategisk vigtig mellemstation for de europæiske købmænd på deres sejlruter fra Madras i Indien til Canton i Kina. I dag er det et af de mest farverige multietniske samfund i hele Asien, hvor muslimske malajer, hinduistiske indere og buddhistiske kinesere lever i fred og fordragelighed. Byen domineres dog af kineserne, og i bybilledet finder man også masser af skilte med kinesiske skrifttegn.

Ved ankomst til Penang kører vi direkte til hotellet og efter check-in er resten af dagen til fri disposition.

Tag fx på en aften spadseretur i den gamle bydel. Rundt om hvert et gadehjørne venter en spændende kulturel og religiøs historie, og en tur gennem de små gader og stræder i Little India og China Town er nærmest en tur, som minder om en lille rejse gennem Kina og Indien. Her er smukke gamle bygninger, eksotiske butikker, spåkoner, madboder og Bollywood-musik, der reflekterer den farverige arv fra byens mange kulturer. 


Læs mere

Dag 8

Penang

Udflugt med lokalguide eller eventyr på egen hånd (M)

Dagen er til oplevelser og eventyr på egen hånd men ønsker I en guidet tur er der bl.a. mulighed for at tage med på en lille byrundtur. 

Første stop er ved Chew Jetty eller ”She Chew Kew” den største havnefront med huse på pæle, der blev skabt af kinesiske immigranter i midten af det 19. århundrede. Pælelandsbyerne er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Herfra videre til det imponerende gamle kinesiske handelshus Khoo Kongsi og Little India (udflugt er ikke inkl.).

Eller hvad med en cykeltur, en tur til Penang Hill eller en dag på kokkeskole. Mulighederne er mange og for enhver smag.


Læs mere

Dag 9

Langkawi

Flytransport til tropeøen Langkawi og transport til hotellet (M)

I forlader de historiske omgivelser og sætter kursen mod tropeøen Langkawi, og I fornemmer straks forskellen mellem det hektiske liv på Penang og den afslappede atmos¬fære på Malaysias nordligste ø, Langkawi. Ved ankomst til Langkawi kører I direkte til hotellet og efter check-in er resten af opholdet til oplevelser på egen hånd.

Langkawi ligger i Andamanhavet i det nordlige Malaysia ca. 30 kilometer fra det malaysiske fastland. Langkawi-øgruppen består ved højvande af 99 øer og ved lavvande af 104 øer. Øerne er en del af den malaysiske delstat Kedah og ligger nær den thailandske kyst. Den største af øerne er Pulau Langkawi (pulau betyder ø) med omkring 45.000 indbyggere. Den eneste anden beboede ø er Pulau Tuba. For mange år siden var Langkawi et berygtet tilholdssted for pirater, men med sine flotte sandstrande, azurblå vand, dramatiske klippeformationer, små landsbyer og tropiske regnskove er øen nu et ferieparadis, der siden 1987 er udviklet til at være en af Malaysias største turistdestinationer. 


Læs mere

Dag 10 - 14

Langkawi

Sol, strand og vand samt mulighed for køb at ekstra udflugter (M)

Oven på en begivenhedsrig rejse på Malacca-halvøen er resten af ferien til afslapning under palmerne eller I kan tage på nogle af vores spændende udflugter. 


Læs mere

Dag 15 - 16

Langkawi - Danmark

Tid til den sidst sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er afsat til, at man kan få den sidste sol og gøre de sidste souvenirindkøb, inden hjemrejsen kan begynde. 

Dag 16 Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.