Luksusferie i Malaysia med storby, højland og sandstrand

Malaysia - Pangkor Laut, Kuala Lumpur, Cameron Highlands

 • Gadekøkkener, shopping og historiske templer i Kuala Lumpur
 • Teplantager og jordbærmarker i Cameron Highlands
 • Svajende palmer, blødt sand og hængekøjer på Pangkor Laut Resort
 • Spabehandlinger i prisbelønnet spa

To nætter på femstjernet hotel i Kuala Lumpur med storbyens gadekøkkener, overdådige shoppingcentre og historiske templer lige uden for døren indleder rejsen. Herefter venter teplantager og jordbærmarker i Cameron Highlands og badeferie på et af Malaysias bedste hoteller omkranset af tropisk regnskov og turkisgrønt hav.

Kuala Lumpur er hektisk, men også super charmerende med små gadekøkkener, overdådige shoppingcentre og historiske templer og moskeer. Du bor to nætter på det femstjernede Majestic Hotel, som ligger i hjertet af Kuala Lumpur. Udforsk byen og dens mange seværdigheder og nyd godt af de mange gastronomiske muligheder, der netop er i Kuala Lumpur. 

Efter et par dages ophold i Kuala Lumpur går turen videre til det kølige smukke højland, Cameron Highlands. Luften er ren, scenariet formidabelt, og du kan i ro og mag slappe af i vidunderlige omgivelser. Du bor på det særdeles charmerende hotel Cameron Highlands Resort. Her får du høj komfort og fantastisk service i en afslappende atmosfære. Værelserne er er smagfuldt indrettede i britisk kolonistil med tunge møbler, trægulve og alle moderne faciliteter. Gå ikke glip af deres "hightea" som serveres om eftermiddagen, det i sig selv er en oplevelse. 

Efter nogle dejlige dage i Cameron Highlands blandt teplantager og jordbærmarker, kører du videre til vestkysten og den lille havneby, Lumut. Herfra sejles du ud til Pangkor Laut Resort - One Island One Resort. Pangkor Laut Resort er et af Malaysias bedste hoteller beliggende i de smukkeste omgivelser omgivet af tropisk regnskov og omkranset af smukt turkisgrønt hav. 

Pangkor Laut Resort er et raffineret og smukt luksusresort. En diskret elegance præger resortet, der er indrettet med de fineste kvalitetsmaterialer - her er intet overladt til tilfældighederne. Så snart du ankommer til resortet, vil roen brede sig, og du kan i idylliske omgivelser få dine sanser forkælet. 

Den private strand med svajende palmer, blødt sand og hængekøjer indbyder til daseferie i paradisomgivelser. Trænger kroppen til kærlig forkælelse, kan et besøg i deres prisbelønnede spa "Spa Village" varmt anbefales. Deres behandlinger er som balsam for sjælden og kan få enhver til at glemme tid og sted. 

Som gæst nyder du godt af resortets syv skønne restauranter, der ligger spredt rundt på øen. De har alle et forskelligt tema og menukort. Pangkor Laut Resort tager en stor ære i, at du som gæst får mindeværdige smagsoplevelser. Det er en udsøgt oplevelse i de mest fortryllende omgivelser.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB

Malaysia

Pangkor Laut, Kuala Lumpur, Cameron Highlands

9 nætter / 11 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Pangkor Laut Kuala Lumpur

Rejser til Pangkor Laut

Ud for Malaysias vestkyst ligger øen Pangkor Laut. 
Læs mere
Pangkor Laut Kuala Lumpur Cameron Highlands

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Cameron Highlands

Rejser til Cameron Highlands

Smukke og frodige Cameron Highlands ligger ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur oppe i højlandet. Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia, og som byder på grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne - klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

På hotellets værelser er der fladskærms TV, safetybox, el kedel og trådløst internet, der dækker hele hotellet. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.
Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

Læs mere her

Cameron Highlands - 2 nætter

Cameron Highlands Resort
Se kort

Cameron Highlands Resort

Beliggenhed: Malaysia, Cameron Highlands

Du bor på det særdeles charmerende hotel Cameron Highlands Resort. Området blev oprindeligt bygget til den engelske overklasse og er derfor indrettet i en blanding af smagfuld britisk kolonistil og hyggelig engelsk landsby. Alle værelser har skønne hvide vægge der reflekterer sollyset fra de store vinduer og står i kontrast til de mørke polerede træmøbler og dybe lædersofaer. Her får du luksuriøs komfort, fantastisk service i en afslappende atmosfære, alle moderne faciliteter og "hightea" som serveres om eftermiddagen. Nyd også en afslappende massage og behagelig ansigtsbehandling i den tilhørende Spa Village. Vi gør opmærksom på, at hotellet er beliggende tæt på en befærdet vej.

Læs mere her

Pangkor Laut - 5 nætter

Pangkor Laut Resort
Se kort

Pangkor Laut Resort

Beliggenhed: Malaysia, Pangkor Laut

Et skønt resort beliggende ca. 5 km sejlads fra Malaysias vestkyst på den eksotiske ø Pangkor Laut. Øen er privatejet, og resortet er det eneste på øen, resten er uspoleret frodig natur. Et dejligt sted at nyde lange feriedage på stranden. De 148 elegante villaer, som på en idyllisk måde falder smukt ind i de unikke omgivelser er indrettet med mange fine detaljer og faciliteter samt et lækkert badeværelse med stort badekar. Hotellet byder på spændende smagsoplevelser i deres restauranter. Du kan naturligvis også få middagen serveret i private omgivelser på stranden. Desuden er der barer, lounge, café, to swimmingpools, jacuzzi, fitnesscenter, tennis, squash, spacenter, bibliotek, tv-stue og souvenirshop. De tilbyder også en lang række aktiviteter så som dybhavsfiskeri, bådcruise, jungletrekking, golf (på fastlandet), Tai Chi Quan samt mange vandsportsaktiviteter. Et perfekt sted hvis du ønsker at bo i smukke og fredelige omgivelser.

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.