Rejser til Perhentian Islands

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    marts - oktober

  • Tidsforskel

    6-7

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.

Begge øer er dækket af tæt jungleskov og omkranset af mange små og mindre sandstrande som indbyder til dovne feriedage i vandkanten. Et perfekt sted for snorkel- og dykkerinteresserede. Her er korelrevene intakte og samtidig findes der et rigt fiskeliv under den turkisgrønne havoverflade. Øerne er stadig helt uspolerede. Her findes ingen store resorts men kun mindre hoteller, hvor de fleste består af chalets eller en mindre hotelbygning.
Læs mere

Vil du til Perhentian Islands?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.