Udflugter på Langkawi

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Langkawi

Her ser du et udvalg af de udflugter Profil Rejser tilbyder på Langkawi. Kontakt os for yderligere information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

En vild oplevelse | Langkawi

Denne tur tager dig med rundt på øen, hvor du kan opleve den tropiske regnskov og de smukke vandfald. Undervejs gøres der stop ved krokodillefarmen, hvor du skal overvære et krokodilleshow.
Turen afsluttes ved asiens største akvarium Underwater World, inden du bliver kørt tilbage til dit hotel. Der er flere fotostop undervejs, og guiden giver løbende informationer om de lokales liv.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.00

Fisketur ved Tanjung Rhu | Langkawi

Har du lyst til at prøve en anderledes ferieaktivitet? Så tag med ud og fisk på ægte malaysisk manér.
Fra morgenstuden sejler du og besætningen ud nord for Tanjung Rhu som ligger på nordsiden af Langkawi og undervejs forberedes jeres fiskegrej, så I kan fange de store fisk. Besætningen hjælper dig, så du er sikker på fangst. De tager dig med til de bedste fiskeområder. Turen tager kun 4 timer, men oplevelserne på havet giver minder for resten af livet.

Bemærk: Fiskeudstyr, redningsvest, drikkevarer og snacks er inkl. i prisen.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Kilim Karst Geoforest Park | Langkawi

Du bliver hentet på dit hotel og kørt op til anløbsbroen, hvorfra du stiger ombord på båden. Herfra fortsætter turen op af floden med mangroven voksende vildt omkring på begge sider.
Undervejs på turen stopper kaptajnen for at fodre de rødbrune ørne, og der gøres også stop ved en af de mange fiskefarme. Floden munder ud i havet, hvor du kan nyde den storslået og uspoleret natur samt se de så velkendte små grønne kalkstens-øer, der dramatisk rejser sig lodret af havet.

Bemærk: Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Snorkeltur til Payar Island Marinepark | Langkawi

En times sejlads syd for Langkawi ligger Malaysias første marinepark, som er et overflødighedshorn af farvestrålende fisk og smukke koraller.

Der er masser af tid til at snorkle, dase og samle muslinger i vandkanten på øen Payar. Den medbragte frokost bliver serveret på stranden. Husk badetøj og solcreme. Turen inkludere leje af snorkeludstyr til både store og små. 

Bemærk: Snorkelturen er en fælles udflugt med andre gæster.

Turkode: LKEXMB


Varighed: 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 454
Barn fra kr. 371

Trekkingtur gennem regnskoven | Langkawi

Tag på en spændende trekkingtur gennem regnskoven.
I skyggen fra de frodige grønne træer, kan du indånde den rene luft, og mærke i takt med at pulsen stiger, hvor høj luftlugtigheden er på disse kanter. I behageligt tempo trekker du gennem regnskoven på en af de afmærkede stier og mens den erfarene guide, deler ud af sin viden om regnskoven, kan du lytte til lydene fra de smukke næsehornsfulge samt se flyve egern og de langhalede makakaber svinger sig fra gren til gren. Du trekker ca. 6 km og får undervejs også indblik i regnskovens flora og fauna.

Bemærk: Turen anbefales ikke til børn under 10 år og dårligt gående.

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00