Rejser til Langkawi

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    oktober - marts

  • Tidsforskel

    6 - 7

Længst nordpå ud for Malaysias vestkyst, blot få kilometer fra den thailandske grænse, ligger en af Malaysias smukkeste øer, Langkawi. Her kan du slappe af på de smukke hvide sandstrande under svajende palmer, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer, der ligger rundt om Langkawi.

Får du trang til et afbræk fra strandlivet, er Langkawi ikke større, end at du kan udforske det meste på et par dage. Så tag på opdagelse og se store vandfald, majestætiske ørne eller tag en sejltur ud i mangroven. En populær udflugt tager dig med kabelbanen op på tagryggen af Gunung Mat Cincang, turen tager en halv times tid, så sæt dig tilbage og nyd udsigten. På toppen svæver Langkawi Sky Bridge mellem to bjergtoppe 700 meter over havets overflade, det er et imponerende syn og en oplevelse i særklasse. Og under havets overflade kan du møde en verden af tropiske fisk, farver og koraller, som kan få selv den mest rutinerede dykker til at snappe efter vejret.

Langkawi har Malaysias bedste strande

Vores strandhoteller på Langkawi ligger på to strande, der som øens øvrige er blandt de allerbedste i hele Malaysia. Øens mest populære strand er Pantai Cenang på vestkysten. Her er naturligvis kridhvidt sand, grønne palmer og et indbydende turkisblåt hav, og så er der masser af strandcafeer, restauranter og butikker langs dens maleriske kyststrækning. Mod nord ligger Tanjung Rhu-stranden, som også er kendt som "Casuarina Beach” for sin overflod af casuarinatræer og knap så mange kokospalmer. Havet er helt klart, sandet er pulverfint, og hele området er generelt roligt. Der er enkelte lokale spisesteder og boder langs vejene, men ellers er det den frodige natur, der hersker ved Tanjung Rhu.


Læs mere