Rejser til Kuala Terengganu

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    marts - oktober

  • Tidsforskel

    6 - 7

Midtvejs mellem Kota Bharu og Kuantan ligger Kuala Terangganu. Selve byen er beliggende ved sydspidsen af Terangganu-floden, og var tidligere en fredelig fiskerby.

I dag er byen blevet mere moderne med nye bygninger og shoppingcentre. Dog har de formået at bevare det meste af sin oprindelige charme som bedst opleves på det meget farvestrålende marked "Central Marked".

De fleste rejsende vælger at bo lidt uden for byen ved de lange uberørte strande eller på en af de mange små tropiske øer som ligger som perler på en snor i det Sydkinesiske Hav. I perioden maj til september er der gode chancer for at opleve de store havskildpadder, når de kommer op for at lægge deres op til 100 æg på stranden. 
Læs mere
Vil du til Kuala Terengganu?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.