Rejser til Kuala Terengganu

 • Rejsetid

  14 - 16

 • Bedste årstid

  marts - oktober

 • Tidsforskel

  6 - 7

Midtvejs mellem Kota Bharu og Kuantan ligger Kuala Terangganu. Selve byen er beliggende ved sydspidsen af Terangganu-floden, og var tidligere en fredelig fiskerby.

I dag er byen blevet mere moderne med nye bygninger og shoppingcentre. Dog har de formået at bevare det meste af sin oprindelige charme som bedst opleves på det meget farvestrålende marked "Central Marked".

De fleste rejsende vælger at bo lidt uden for byen ved de lange uberørte strande eller på en af de mange små tropiske øer som ligger som perler på en snor i det Sydkinesiske Hav. I perioden maj til september er der gode chancer for at opleve de store havskildpadder, når de kommer op for at lægge deres op til 100 æg på stranden. 
Læs mere

Top oplevelser

Kuala Terengganu

 1. 1

  Dagstur til Kapas Island

  Du bliver hentet på dit hotel og kørt til havnen forfra båden til Kapas Island afgår fra. Først stop på turen er Kapas Island, hvor du kan slappe af på den kridhvide sandstrand.

 2. 2

  Rantau Abangs skjulte skatte

  Oplev de gigantiske læderskildpadder som kan blive op til 2.5 meter lange og veje mere end 375 kg.
 3. 3

  Safari på Marang-floden

  Start dagen med et lille cruise op af Marang floden, hvor du undervejs kan se, hvordan mangroven vokser helt ud til flodbredden.
 4. 4

  Sekayu-vandfaldet & Kenyir-dæmningen

  Fra den 155 meter høje Kenyir dæmning kan du se den menneskeskabte sø Kenyir og floden Terengganu. Dernæst går turen til Sekayu, hvor der først gøres stop ved en frugtplantage.

Vil du til Kuala Terengganu?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Inger, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.