Udflugter i Kuala Lumpur og Malacca

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Kuala Lumpur og Malacca

Her er et udvalg af de udflugter vi tilbyder i Kuala Lumpur og Malacca. Kontakt os for information og lad os skræddersy et rejseforslag til dig.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Botanisk have og tropiske fugle | Kuala Lumpur

Gå en tur og nyd de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. 

Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle.

Turkode: KLEXGD


Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 10.00 og 14.00

Voksen fra kr. 421
Barn fra kr. 358

Historiske Malacca | Kuala Lumpur

Sultanatet af Malacca var et af de mest magtfulde imperier i Sydøstasien.
Den gamle handelsby Malacca ligger ca. 130 kilometer syd for hovedstaden og blev grundlagt i 1403. Dengang var det et af de største og mægtigste riger og havne i Sydøstasien, hvor skiftende kolonimagter kontrollerede handlen med bl.a. silke og krydderier. 

Byen er beliggende ud til det trafikerede Malacca-stræde, som blev grundlagt af portugiserne, overtaget af hollænderne og siden af briterne, og den rige kulturarv er stadig synlig den dag i dag i et synligt miks af arkitektoniske stilarter. 

Malacca er også fødested for ”Babas” – et miks af kinesisk og malaysisk kultur, der er helt sin egen. Det er måske svært at forestille sig livet i den middelalderlige fæstning, som byen var for flere hundrede år siden, men når I går gennem de snævre gader, hvor I bl.a. besøger Cheng Hoon Teng templet, det ældste kinesiske tempel i Malaysia, det hollandske ”Stadhuys” og går gennem ruinerne af St Pauls Church, hvor den spanske jesuit missionær St Francis Xavier engang blev begravet og ruinerne af det gamle fort A Famosa, begynder Malaccas historie måske at falde på plads. Malacca er i øvrigt på UNESCOS liste over bevaringsværdige byer.

Turen inkluderer frokost.

Turkode: KLEXDM


Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Voksen fra kr. 702
Barn fra kr. 632

Oplev storbyen Kuala Lumpur | Kuala Lumpur

Dette er en oplagt tur for førstegangsrejsende til Kuala Lumpur.

Byrundturen bringer dig til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen. Den smukke Sultan Abdul Samad-bygning fra 1897 er også på programmet inden der stoppes ved byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. Du ser tårnene udefra.

Turkode: KLEXCD


Varighed: 3,5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9.00 og 14.00

Voksen fra kr. 238
Barn fra kr. 200