Rejser til Kota Bharu

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    marts - oktober

  • Tidsforskel

    6 - 7

Khota Bharu ligger som den nordligste by på østkysten og er kendt for sine meget farvestrålende markeder og for de mange sølvsmede, der fremstiller smykker efter bestilling til overkommelige priser.

Byen giver også den rejsende mulighed for at opleve den malaysiske kultur, religion og traditioner som f.eks. drageflyvning, snurretop-spinning og fremstilling af batik.


I Kota Bharu bør du som rejsende ikke gå glip af byens Central Market, som ligger tæt ved busstationen i en ottekantet bygning. Her sælges alt, hvad de lokale har brug for i deres daglige husholdning, såsom frugter i alskens former og farver, grøntsager som du næppe har set eller smagt før, friskfanget fisk samt kyllinger, ænder og kød i et stort virvar.

Læs mere

Top oplevelser

Kota Bharu

Vil du til Kota Bharu?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.