Rejser til Cameron Highlands

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    marts - oktober

  • Tidsforskel

    6 - 7

Smukke og frodige Cameron Highlands ligger ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur oppe i højlandet. Vi kan varmt anbefale at bruge et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia, og som byder på grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.

Cameron Highlands blev opdaget i 1885 af William Cameron, hvorfra navnet kommer, og området har siden hen tiltrukket de velhavende primært engelske plantageejere og andre magtfulde familier som tydeligt har sat deres præg på byggestilen og traditioner.

Du kan rejse hertil året rundt men vær opmærksom på at monsunen løber fra november til februar, hvor temperaturen falder ned til 10 grader.
Læs mere
Vil du til Cameron Highlands?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.