Rejsemål i Malaysia

Rejsemål i Malaysia

I Malaysia venter der dig en totaloplevelse af Asien - fra moderne storbyer, til uberørte bounty-strande, kulørte fiskerlandsbyer og utæmmede junglelandskaber. Hvorfor vente? - Bestil din eventyrlige rejse til Malaysia nu.
Hos Profil Rejser hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte rejse til Malaysia efter netop dine ønsker og drømme. Du kan også bestille færdigpakke-rejser til Malaysia. 

Cameron Highlands

Det smukke og frodige Cameron Highlands ligger som navnet antyder oppe i højlandet ca. 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur. Vi kan varmt anbefale en tur på et par dage på dette lille fristed, hvor klimaet er køligt og behageligt i forhold til det ellers så varme Malaysia. Her finder du grønne bjerge, rislende floder, te-, frugt-, grøntsags- og blomsterplantager.

Gemia Island

På Gemia hersker der fred og - øen er ganske lille og privatejet med kun et resort. Øen byder på smukke strande, og turkisblåt vand. Du bør også snorkle en tur med for under havoverfladen udspiller sig et farverigt liv.
  
Khota Bharu

Khota Bharu er den nordligste by på østkysten og kendt for sine meget farvestrålende markeder og for de mange sølvsmede, der fremstiller smykker efter bestilling til små priser. Byen giverdig også mulighed for at opleve den malaysiske kultur, religion og traditioner som f.eks. drageflyvning, snurretop-spinning og fremstilling af batik.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.  Kuala Lumpur eller KL som byen populært kaldes er en vældig smeltedigel med folkeslag af mange slags. 

Kuala Terengganu

Midtvejs mellem Kota Bharu og Kuantan ligger Kuala Terangganu. Selve byen er beliggende ved sydspidsen af Terangganu-floden, og var tidligere en fredelig fiskerby. I dag er byen blevet mere moderne med nye bygninger og shoppingcentre.

Lake Kenyir

Lake Kenyir ligger ca. 1 times kørsel fra Kuala Terengganu og er den største sø i Malaysia med et enestående økosystem og et væld af naturoplevelser. Her findes 340 øer omgivet af regnskov, vandfald og grotter med en spændende fauna og en rig flora. 

Langkawi

Blot få kilometer fra den thailandske grænse, længst nordpå, ud for vestkysten ligger øen Langkawi med mange, skønne strande. Her kan du slappe af under palmerne, mens du nyder udsigten til de små, ubeboede øer rundt om Langkawi.

Lang Tengah Island

Lang Tengah er stedet for dig, der ønsker fred, ro og næsten drømmeagtige omgivelser. Denne lille tropeø ligger mellem Perhentians og Redang øerne og har fantastiske strande med det fineste hvide sand og koralrev med fisk i alle former og farver.

Pankor Laut

Ud for Malaysias vestkyst ligger øen Pangkor Laut. De gyldne strande, de smukke laguner, den forfriskende brise og det turkisgrønne vand gør øen til det perfekte badeferiemål med suveræne forhold for afslapning og soldyrkning.

Perhentian Islands

Ud for Malaysias nord-østlige kyst ligger øerne, Perhentian Kecil og Perhentian Basar, som betyder henholdsvis lille og stor. Her kan du få indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.

Redang Island

Smukke lange sandstrande, et imponerende koralrev hele vejen rundt om øen og det krystalklare hav er med til at opfylde dine drømme om en ægte paradisferie. Østsiden er præget af de smukke kridhvide strande, hvor Long Beach er den skønneste af dem alle.

Sibu Island

Sibu Island er en lille eksotisk tropeø, hvor tiden næsten står stille. Kridhvide sandstrande indbyder til afslapning i vandkanten, og er et godt valg for dig der søger fred og ro i ferien.

Taman Negara

Taman Negara nationalpark ligger i hjertet af den 130 millioner urgamle regnskov med brusende og fiskerige floder, vandfald, bjergformationer og mørke grotter med flagermus samt et væld af eksotiske planter og dyr.

Tioman Island

Den mest kendte ø på Malaysias østkyst er Tioman, der ligger i den sydlige del af landet og er omkranset af et turkisblåt hav. Naturmæssigt har Tioman meget at byde på med et skovklædt og bjergrigt indre omkranset af sandstrande.

Vælg et rejsemål på kortet herunder eller brug knapperne længere nede.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Malaysia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.