Malaysia
  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Rejser til Malaysia

Rejs til Malaysia og mød en verden af fantastiske oplevelser. Malaysia er et skatkammer af ufortalte historier og spændende eventyr. Naturmæssigt dækker Malaysia det meste: tropiske regnskove, hvide sandstrande, farverige koralrev, brusende floder og enorme bjerge.
Se alle rejser til Malaysia

Malaysia kan bedst beskrives med ordet ”mangfoldighed”. Fra kaotiske og moderne Kuala Lumpur til den nærmeste mystiske jungle på Borneo, der er bjerge til at bestige, paradisstrande at dase på, farverige koralrev at dykke på og moderne indkøbscentre til at shoppe i. Og hvis den geografiske vifte ikke er bred nok, så vent til du møder den mangfoldige befolkning.

Oplevelser, kultur og befolkning i Malaysia 

Malajer lever efter rytmen fra moskeens opfordring til bøn, mens de rundt om hjørnet foran de tårnhøje hinduistiske templer, sælger smukke blomster guirlander af morgenfruer, og hvor søde dufte af røgelse stiger ud fra de udsmykkede kinesisk buddhistiske klan huse. I løbet af en multikulturel dag kan du indtage en spicy indisk karry, kinesiske nudler, malaysisk risretter med deres krydret chilisovs ”Sambal” eller smag på den mest berømte fusionsret ”Noodle Laksa Coconut Curry", som er en stærk chili-karryret med nudler. Landet Malaysia er geografisk delt i 2 områder. Halvøen Malaysia, der ligger syd for Thailand, og Malaysisk Borneo, der udgør den nordlige del af øen Borneo.

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Malaysia

Vil du til Malaysia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.