Malaysia
  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Malaysia – mangfoldighedens land

I udkanten af metropolen Kuala Lumpur ligger Batu-hulerne, hvor den mægtige hindugud Murugan byder dig velkommen i form af en 42 meter høj guldstatue. Du går op ad de mange trapper og når endelig grotten, som er et imponerende syn. Aberne kravler nysgerrigt rundt på klipperne, og en hindumand sælger vand og te til de tørstige turister.

Fra det kaotiske Kuala Lumpur til Borneos mystiske jungle får du minder for livet. Moskeerne indkalder til bøn side om side med hindutempler og buddhistiske klanhuse i det multikulturelle samfund. Malajerne byder dig velkommen med åbne arme, lokaldyrket te og skønne, afsides øer.

Rejser til Malaysia

På eventyr i Malaysia 

Landet Malaysia er geografisk delt i to områder. Halvøen Malaysia syd for Thailand og den nordlige del af øen Borneo. På den malaysiske ø Langkawi er du omringet af kokospalmer, mangroveskov og brusende vandfald. Dyk ned under havets overflade og mød en forunderlig verden af farverige fisk og koraller. I højlandet byder de mange teplantager dig velkommen. Udsigten er enestående, og de intense, grønne farver danner bølger i landskabet. Nyd en kop eftermiddagste på plantagens store terrasse og køb lokalproduceret te med hjem. Malaysia har mange sider. Ikke mindst gastronomisk. Spis en spicy indisk karry, kinesiske nudler, malaysiske risretter eller den berømte fusionsret ”Noodle Laksa Coconut Curry", som er en stærk chili-karryret med nudler. 

Hvad kan jeg opleve i Malaysia?  

Det er oplagt at starte din rejse i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur. Her kan du se aber, der svinger sig rundt i de små parker, spise lækker gademad eller tage på roof top restaurant med udsigt over skyskraberne. Når du har fået rigeligt af storbyliv og shopping, kan du tage ud i en af verdens ældste regnskove, Taman Negara. Skoven ligger i et område, som er næsten 10 gange større end Danmark. Her finder du brusende floder og mørke grotter med baskende flagermus. Malaysia byder også på de klassiske paradisstrande, blandt andet på øen Pangkor Laut. Her ligger kun ét hotel, så du har nærmest øen for dig selv. Udforsk øens jungle eller tag på snorkeltur. Når du bliver træt, kan du besøge hotellets spa eller læne dig tilbage og betragte de farverige næsehornsfugle. Du kommer ikke til at kede dig. Find vores spændende udflugter i Malaysia her.

Vejret i Malaysia

Hvornår er det bedst at besøge Malaysia? Hvornår er der regntid? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, før du bestiller din drømmerejse. Der er forskel på vejr og temperaturer, hvad enten du vil tilbringe din ferie langs kysten, på fastlandet eller i højlandet. Få besvaret dine spørgsmål på vores side om vejret i Malaysia.   

Skal du til Malaysia i 2020?

Har du været i Malaysia før, eller er det første gang, du begiver dig mod mangfoldighedens land? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Malaysia har meget at byde på for både børnefamilier, par og solorejsende. Du kan på kort tid bevæge dig fra storbyens puls til junglens mystik, og vi holder dig opdateret på de nyeste tendenser.

Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser i Malaysia, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med de hoteller, fly og priser, du ønsker. Se vores hoteller i Malaysia her.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Malaysia

Vil du til Malaysia?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.