Udflugter

  • Rejsetid

    16 - 18 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

Udflugter på Bali og Lombok

Her finder du et udvalg af Profil Rejsers udflugter på Bali og Lombok. Kontakt en Asien-specialist, hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde vej til de største oplevelser!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Bali

Cykeltur i Balis maleriske landskab | Bali

Skøn cykeltur der bringer dig væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber.
Cykelturen starter et stykke uden for Ubud, så efter afgang fra hotellet er der afgang til startstedet for cykelturen. Undervejs besøger du en lille kaffeplantage hvor den eksklusive og meget dyre Kopi Luwak kaffe dyrkes. Efter smagsprøver af forskellige typer kaffe, og te, er der mulighed for at købe en kop Kopi Luwak kaffe og naturligvis at købe nogle bønner med hjem.

Cykelturen er for dig der gerne vil opleve Bali på en anderledes måde med et autentisk glimt af den balinesiske dagligdag. Turen går ad ganske små veje, gennem søvnige landsbyer, forbi smukke balinesiske templer og langs grønne rismarker. Tempoet er stille og roligt med mange stops undervejs. Bl.a. er der besøg hos en lokal familie, der er en lille gåtur i rismarkerne og er det skoledag besøges også en lille landsbyskole. Overalt vil du blive mødt med et smil og et ”halloooo” fra de vinkende børn.

En erfaren guide ledsager dig på turen, i et områder du aldrig havde fundet på egen hånd, og fortæller undervejs om området, historien og balinesernes levevis. Udflugten slutter med en skøn frokost i et privat hjem.

Efter frokost er der afgang tilbage til hotellet.

Cykelturen er på ca. 24 km hvor de fleste af dem er ned ad bakke. Så en ganske let cykeltur hvor alle, der kan cykle kan være med. Ja! selv børn som ikke kan cykle kan være med, for det er muligt at få en cykel med barnesæde eller sågar at cykle turen på tandem. Skulle cykelturen alligevel blive for lang, er det muligt at blive samlet op at ledsagerbussen som følger os på hele turen.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, kaffesmagning og frokost er inkluderet. 

Booking kode: DPS-BLIBAIK 

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 08.15 (Ubud)

Voksen fra kr. 273
Barn fra kr. 273

Balis yderste sydspids og seafoodmiddag | Bali

Besøg Uluwatu Temple – et af Balis ældste templer og nyd en middag med friskfanget fisk og skaldyr.

Hen på eftermiddagen sættes kursen mod Uluwatu Temple der er beliggende på et forrevet klippefremspring på Balis yderste spids, 76 meter over Java-havet. Det fredfyldte tempel er omgivet af et landskab, der er mere forrevet og tørt end resten af øen. Nyde de fredfyldte omgivelser og den dramatiske udsigt til de stejle klippekante, og se solen gå ned i horisonten.

Senere fortsætter turen til Jimbaran-bugten der bl.a. er kendt for sine mange seafood restauranter, som skyder op på stranden når mørket falder på. Her nyder du en skøn middag med friskfangede fisk og skaldyr med sand mellem tæerne og til lyden af bølgernes brusen.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og middag er inkluderet. 

Booking kode: DPS-ULUJIM

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 15.00 (Sydbali) og kl. 14.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 445
Barn fra kr. 445

Øen Nusa Penidas naturlige og barske skønhed | Bali

Et mindeværdigt eventyr til den uspolerede ø Nusa Penida, som byder på et magiske landskab og barske klippeformationer, smukke og øde strande samt krystalklart vand og et farverigt liv under havoverfladen.

Fra Bali sættes kursen med speedbåd til den uspolerede ø Nusa Penida, der er beliggende i Lombok-strædet 12 km sydøst for Bali.

Øen er sjældent besøgt af turister, og det perfekte "hideaway", hvis du søger ro og fred i bounty-omgivelser. Sejlturen tager ca. 45 minutter, og allerede på afstand får du en fornemmelse af, at her venter dig et magisk og imponerende landskab.

Ikke mindst når du står ved Kelingking secret point og nyder den betagende udsigt, hvor stejle grønklædte klipper omgiver den fjerntliggende hvid sandstrand og azurblå hav. En udsigt som kan tage pusten fra enhver. 

Næste stop er ved Broken Beach, som egentligt ikke er en strand, men en lagune og en naturlig bro skabt af en hule, der er nedsunket i havet. 

Efter frokost er der tid til at slappe af og nyde solen og stranden ved Crystal Bay Beach, som er en af de mere tilgængelige strande på øen. Brug tiden på at snorkle i det krystalklare vand som under havoverfladen byder på fisk i alle former og farver. Der er også mulighed for at solbade, dase i en hængekøje eller slentre en tur ned af den kridhvide sandstrand. Her er ingen bananbåde, jetski eller andre forstyrrende elementer. Det er ren afslapning og balsam for sjælen.

Bemærk: Transport, speedbåd, lokalguide, vand, entré, snacks og frokost er inkluderet. 

Booking kode: DPS-FDNUPD

 

Varighed: Ca. 12 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 07.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 806
Barn fra kr. 806

Solopgangstrek til vulkanen Mount Batur | Bali

Du påbegynder dette eventyr kl. 2 om natten, og starter i 1200 meters højde.

En lokal guide er med, når du går igennem vulkansk sand og op til kanten af Batur-bjergets krater, som befinder sig i 1717 meters højde. Her kan man ofte se ned til vulkanens blå røgsøjle.

Det bedste tidspunkt at bestige Batur-bjerget er ved solopgang. Ved 6-tiden ser man himlen blive orange, når solen bryder igennem horisonten. Som regel kan man se toppen af Agung-bjerget – Balis højeste bjerg – der bryder frem gennem skyerne på en klar dag. Rinjani-bjerget på Lombok er helt tydeligt.

Efter en lokal morgenmad og solopgang på toppen af vulkanen, kan du tage en tur rundt om vulkanens kant for at se krateret fra det sidste udbrud, som var i år 2000. Tegn fra et kæmpe udbrud i 1963 er stadigvæk tydelige på Bali den dag i dag. 

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og morgenmadsbuffet på lokal restaurant er inkluderet.

Booking kode: DPS-MTBTREK

Varighed: Ca. 12 timer
Afgang: Dagligt kl. 01.00 (Sydbali) og kl. 02.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 524
Barn fra kr. 524

Katamaran krydstogt til paradisøen Nusa Lembongan | Bali

Tag med til Nusa Lembongan – en fredfyldt ø som byder på sjov og aktiviteter for hele familien. 

Båden ligger til ved Bali Hai Beach Club, hvor der er et utal af aktiviteter at vælge imellem, lige fra en vovet ”Banana Boat” tur til en modig ”parasailing” lufttur. Du kan også snorkle i den smukke bugt eller vælge bare at slappe af på stranden eller i en hængekøje. Børnevenlige aktiviteter og et hold af dedikerede professionelt personale sørger for en sjov dag for hele familien. Nyd en lækker frokost, inklusiv friske fisk og tropiske frugter og solen og roen, førend stævnen atter sættes mod Bali.

OBS! Turen gennemføres med andre gæster.

Aktiviteter: Snorkling, ”Semi Submarine”, ”Banana Boat”, landsbytur, snorkel- og dykkerinstruktion

Bemærk: Transport, entré, båd-cruise, snorkeludstyr, kaffe/te, snacks og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-BALIHAIRC

 

Varighed: Ca. 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 07.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 782
Barn fra kr. 782

Østbalis fiskersamfund og hellige templer | Bali

En dag med besøg i fiskerlandsby, flagermusgrotte, kongelige bade og Balis mest hellige tempel.

Første stop på turen er i fiskelandsbyen Kusamba. Her er strandene sorte af lavasandet, der skinner som safirer i morgensolen. De lokale beskæftiges inden for saltsyderi (salt udvinding) og naturligvis fiskeri. Langs stranden ligger de farverige fiskerbåde for anker klar til den daglige fisketur.

Dernæst er det tid til et besøg i den uhyggelige flagermus grotte, Goa Lawa, hvor murene er dækket af og hjemsted for tusindvis af flagermus. Grotten betragtes som en helligdom og beskyttes af et tempel ved indgangen.

Frokosten indtages i Candidasa, hvorefter det er tid til en svømmetur i de kongelige "pools" ved Tirtagangga, hvor vandet efter sigende er rent og helligt. 

Sidste stop på dagens udflugt er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Bemærk: Transport, lokalguide, entré, vand og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-EBALI

 

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali) og kl. 09.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 461
Barn fra kr. 461

Essensen af Ubud: En tur gennem rismarkerne | Bali

Tag på et naturskønt eventyr ind i rismarkerne og Ubuds landskab, en malerisk destination i hjertet af Bali.

Fra hotellet tager du en bil til Payogen Village, et lille samfund, der er porten til Bukit Cinta Ridge. På dette betagende sted er der en skøn panoramaudsigt ud over smaragdgrønne rismarker og et endnu uberørt landbrugslandskab. Langs med højdedraget på turen skal du holde udkig efter de lokale, der arbejder i markerne.

På turen kan du stoppe ved Sari Organic, som serverer lækre snacks og drikkevarer, 100 % økologiske. Det skulle give dig energi nok til at tage den sidste del af turen gennem rismarkerne til Kajengk.

Denne brolagte rute, der anses for at være Balis ”walk of fame”, er dekoreret med forskellige navne og fører dig til det sidste stop hvor du skal nyde en lækker frokost på en lokal restaurant. Efter frokost er der transport tilbage til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, økologisk snack og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-BKTCNT

Varighed: Ca. 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali) og kl. 09.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 383
Barn fra kr. 383

Essensen af Munduk: En tur gennem junglen | Bali

Oplev det maleriske landskab i Bedugul, et stop ved ”The Twin Lakes” og en off-road trekking-oplevelse forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali.

Du tager afsted fra hotellet på Sydbali kl. 06.00 og kører gennem det centrale Bali og gennem det maleriske landskab i Bedugul. Turen inkluderer et stop ved ”The Twin Lakes”, en udkigspost i Munduk, som byder på fantastiske panoramaudsigter. Her kan du fx også nyde en kop traditionel balinesisk kaffe og prøve en lækker, traditionel snack: Stegt banan.

Når du ankommer til startpunktet for trekket lægger du ud med en 45 minutters gåtur langs en smal vej og gennem noget af Indonesiens mest vilde jungle. Turen fører dig til et lille tempel dybt inde i junglen, hvor din guide vil tilbyde dig en velsignelse til resten af turen.

Herfra skal du forberede dig på det virkelige eventyr – en off-road trekking-oplevelse, der fører dig forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali. Hold udkig efter aber, der svinger sig oppe i lianerne. Hvis du er heldig kan du måske få øje på et par stykker, førend de igen forsvinder ind mellem træerne.

Det næste stop er ved et tempel, der står på et lille bjerg, med udsigt til den mindste sø på Bali; Danau Buyan. Dernæst fortsætter turen med en 30 minutter lang kanotur over floden. På den anden side venter en bil, som tager dig til turens sidste stop – en restaurant med udsigt over det frodige Munduk. Efter en velfortjent frokost kører er der transport til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, kano, kaffe/te, snacks og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-MUNFD

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00 (Sydbali) og kl. 07.30 (Ubud)

Voksen fra kr. 515
Barn fra kr. 515

Det centrale højland og nordkysten | Bali

Dagstur til det centrale højland og nordlige Bali som bl.a. byder på smuk natur et farverigt marked, vandgudens tempel, varme kilder, lavastrande, vandfald og hollandske kolonibygninger. 

Dagens første stop er ved Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker.

Turen forsætter til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøges Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

Næste stop er ved de varme kilder i Banjar, som siges at have helbredende egenskaber. Så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

Frokosten nydes i Lovina der er mest kendt for sine sorte lava strande med de karakteristiske farvestrålende outriggerbåde, og for at tilbyde delfintur i de tidlige morgentimer.  

Senere går turen Singaraja, Balis næststørste by, efter Denpasar, som er et vigtigt handelscentrum for skibseksporten af kaffe og ris. Byen var under den hollandske besættelse hovedstad på Bali. 

Sidste stop på dagen udflugt er ved Git-git vandfaldet. Vandfaldet har et fald på ca. 40 meter og ligger i grønne og frodige omgivelser et lille stykke fra hovedvejen. 

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, vand og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-FNCOAST

 

Varighed: Ca. 12 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali og Ubud)

Voksen fra kr. 399
Barn fra kr. 399

Snorkeltur til Menjangan Island | Bali

En dag blandt smukke koraller og tropiske fisk samt en dukkert i varme helbredende kilder.

Menjangang Island er beliggende en kort sejltur ud for Balis nordvestkyst og en del af Bali Barat Nationalpark.

Øen er omgivet af hvide sandstrande, et farvestrålende koralrev og et fortryllende undervandsliv. Her får du mulighed for at opleve et af Balis bedste dykker og snorkelsteder blandt smukke koraller og tropiske fisk – og måske du er heldig at støde på den truede Hawksbill skildpadde.

Efter frokost sættes kursen mod det varme kilder i Banjar. Kilderne siges at have helbredende egenskaber, så husk badetøj, hvis du vil hoppe i de varme bade. 

Bemærk: Transport, lokalguide, entré, snorkeludstyr, vand og frokost er inkluderet.

Booking kode: LOV-MENHOT

 

Varighed: Ca. 10-12 timer
Afgang: Dagligt kl. 06.00 (Munduk-området) og kl. 08.00 (Pemuteran og Lovina)

Voksen fra kr. 680
Barn fra kr. 680

Vestbalis uberørte natur | Bali

På Balis yderste vestkyst finder du West Bali National Park. Et skønt naturområde som kun besøges af få turister, og som du på denne tur kan udforske på enten cykel eller til fods.

Sammen med en kyndig lokalguide udforskes skoven og du bestemmer selv om det skal være til fods eller på mountainbike. Udover at nyde de fredfyldte omgivelser, vil du høre om områdets flora og fauna. Her findes bl.a. mere end 160 fuglearter, heriblandt den udrydningstruede Bali stær, vildkvæg, diverse øgler, aber og den gøende hjort, eller Muntjac som den kaldes lokalt, der ofte kan ses bade på de øde strande.

Efter en dag ad regnskovens junglestier, sættes kursen tilbage mod dit hotel.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og kikkert er inkluderet.

Booking kode: LOV-MENTREK

 

Varighed: Ca. 10-12 timer
Afgang: Dagligt kl. 06.00 (Munduk-området) og kl. 08.00 (Pemuteran og Lovina)

Voksen fra kr. 797
Barn fra kr. 797

Raftingtur på Ayung Floden | Bali

Eventyrlig rafting tur på Ayung-floden er en uforglemmelig oplevelse, som vi varmt kan anbefale. 

Så snart du stiger ombord på gummibåden, stiger pulsen, og du vil de næste 1½-2 timer sejle gennem Balis smukke natur. Langs floden i frodige omgivelser, sejler du gennem tropisk regnskov, tårnhøje forrevne klippeformationer og gennem smukke vandfald og dybe dale. Strømfaldene du passerer er af kategori I og II, hvor børn ned til 6 år må sejle med.

Foruden den billedskønne natur vil du undervejs se de lokale arbejde i de smukke rismarker og flere hinduistiske helligdomme, som hverdag smukt bliver dekoreret. De veluddannede og hjælpsomme guider sørger en mindeværdig oplevelse.

Det anbefales at bruge shorts og t-shirt eller badetøj, gummisko eller sandaler samt hat og solcreme.

OBS! Turen gennemføres med andre gæster.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, sikkerhedsudstyr og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-WWRAFBAT

 

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 08.15 (Ubud)

Voksen fra kr. 406
Barn fra kr. 406

Kayun madlavningskursus | Bali

Madlavningskursus i et traditionelt, balinesisk køkken med markedsbesøg, undervisning og madlavning.
I starter ud om morgenen med at tage hen til et traditionelt, balinesisk køkken hvor undervisningen vil foregå. Først skal I til det lokale marked, hvor I, under kyndig vejledning af kokken, skal udvælge friske ingredienser til madlavningskurset. Herefter er det tilbage til køkkenet for at lære om traditionel balinesisk madlavning, inden I selv prøver kræfter med at skabe de autentiske smage helt fra bunden. Madlavningskurset er sjov for hele familien og slutter med at I nyder frugten af arbejdet, førend turen går tilbage til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-KAYUN

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali) og kl. 08.30 (Ubud)

Voksen fra kr. 406
Barn fra kr. 406

Lombok

Det centrale Lombok - landidyl og vandfald | Lombok

Udflugt til det smukke og frodige højland. Kursen sættes mod det østlige Lombok. Dagens første stop er ved et lokalt marked hvor du oplever dagens morgenritual med køb og salg af friske råvarer. Senere fortsætte ture til en naturlig kilde, som er meget populært blandt lokalbefolkningen, da vandet menes at have en særlig helbredende virkning. Turen fortsætter gennem det smukke og frodige centrale højland til Tetebatu. Her gøres en kort pause for at strække benene ud og nyde en forfriskende drink, inden du fortsætter på en let vandretur gennem det omkringliggende område, der slutter ved Jeruk Manis vandfaldet. Efter vandreturen nyder du den medbragte picnicfrokost inden der returneres til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer, vand og picnicfrokost er inkluderet. 

Booking kode: LOP-ESTCNW
 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 427
Barn fra kr. 328

Det sydlige Lombok - Sasak traditioner og smukke strande | Lombok

På denne tur vil du møde de lokale ”orang sasak” i deres egne vante omgivelser, og få indblik i hvordan deres dagligdag leves. Du besøger øens største fiskerby hvor de små farverige udrigger både ligger side om side på strande og venter på næste tur på havet. Senere oplever du traditionelt håndværk som keramik og ikat vævning. Du kører ad mindre veje gennem små Sasak landsbyer til sydkystens mange flotte bugte med uberørte hvide strande. Husk badetøj for der er er tid til at nyde en velfortjent dukkert i det krystal blå hav. Du vil besøge en kæmpegrotte og nyde udsigten fra Lookout Point, køre langs den storslåede strandkyst og besøge et traditionelt hus – ”Bale Tani", bygget for generationer siden og i den unikke Lombok stil.

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer, vand og frokost er inkluderet.

Booking kode: LOP-SASAK
 

Varighed: 7-8 timer
Afgang: Dagligt kl. 09.00

Voksen fra kr. 335
Barn fra kr. 259

Snorkeltur til Gili-øerne | Lombok

Udflugten starter på morgenmarkedet i Gunung Sari. Her kan du oplev et farverigt marked hvor man især kommer for at sælge og købe friske grøntsager, duftende krydderier, ris og friskfangede fisk. Senere er der afgang til havnen hvor båden ligger, som skal bringe dig til de tre øer Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan. De små koraløer er omgivet af store koralrev og byder på turkisblåt hav, strande med det hvideste sand, svajende palmer, koralrev med kæmpe muslinger og fisk i alle regnbuens farver. 

Bemærk: Transport, lokalguide, entréer, vand og frokost er inkluderet. Snorkeludstyr er ikke inkluderet og det anbefales at medbringe eget udstyr.

Booking kode: LOP-3ISSNK
 

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00

Voksen fra kr. 862
Barn fra kr. 641