Superpris til Bali

Indonesien - Bali, Ubud, Sanur

 • Ubuds afslappede atmosfære og grønne bjerge 
 • Vulkaner, kratersøer, vandfald, landsbyer og smuk natur
 • Gode udflugtsmuligheder på hele Bali
 • Sanurs gyldne sandstrande 
 

Drømmer du om at opleve paradisøen Bali, har du nu muligheden til en uhørt lav pris – en rejse som inkluderer nogle spændende dage i smukke Ubud og nogle afslappende i badebyen Sanur.

Bali er en utroligt smuk og frodig ø. Der er høje bjerge, aktive vulkaner, smukke dale og floder, grønne ris-terrasser og uberørt regnskov. Langs kysten finder du eksotiske palmestrande og i landdistrikterne små, hyggelige landsbyer. Men Bali er ikke kun kendt for sit smukke landskab, men også for sit dejlige, tropiske klima, den venlige befolkning og blomstrende kunst og kultur.

Du starter Baliopholdet med nogle dage i kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. Tag f.eks. på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, oplev det vestlige Bali på en dagsudflugt, eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud.

Fra de grønne og frodige omgivelser sættes kursen mod Sanur hvor der venter dig en afslappende badeferie. Sanur er en populær badeby med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

Indonesien

Bali, Ubud, Sanur

11 nætter / 14 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Ubud - 4 nætter

The Alena Resort
Se kort

The Alena Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem grønne rismarker, ca. 15 minutters kørsel uden for Ubud, i landsbyen Silungan, ligger The Alena Resort som en ligge oase omgivet af tropiske blomster, træer og buske.

Her er der lidt langt til altting, så ønsker du at bo i fredelige og rolige omgivelser er dette et godt bud. Men selv om du ikke er omgivet af butikker og restauranter er der masser at tage sig til. Hotellet tilbyder fx dagligt yoga, morgenvandring til landsbyen og i rismarkerne, trekkingture og picnic frokost, cykelture, kokkeskole osv. Nogle aktiviteter er gratis mens der skal betales for andre. Hver timer er der desuden gratis shuttle service til Ubud centrum.

Hver dag serveres der ligeledes gratis eftermiddagste og gratis eftermiddagscocktails med kanapéer. 

Det hyggelige poolområde, med liggestole og parasoller, er smukt omkranset at tropiske blomster, træer og buske. Her er en restaurant og hotellet har eget spaområde.

The Alena Resorts 17 værelser, er alle stilfuldt indrettet og holdt i lyse farver i moderne balinesisk stil. Alle værelser indeholder aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De tre poolvillaer indeholder desuden privat pool og lille terrasse med solsenge. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Sanur - 7 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. På vores rejser har vi valgt at inkludere værelser med balkon. 

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.


Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser