Nordvest Bali, højlandet og gyldne strande

Indonesien - Bali, Jimbaran, Pemuteran, Ubud, Sanur
 • Ekstra fordele afhængigt af hvilket hotel I bor på
 • Fiskerestauranterne på stranden i Jimbaran-bugten
 • Det uberørte nordvestlige Bali og højlandet omkring Ubud
 • Koralrev, vulkaner, kratersøer, grønne bjerge og gyldne strande
Booking kode: BALI05  

To ugers rundrejse inklusiv sightseeing på vejen fra hotel til hotel. Turen giver god tid til at søge dit helt eget eventyr, slappe af eller tage med på nogle af vores ekstraudflugter

Gratis massage, gratis middag, rabat på mad, drikke og spabehandlinger! Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

2 nætter Jimbaran – 3 nætter Nordvest Bali – 3 nætter Ubud – 5 nætter Sanur 


Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, og venter blot på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpestore, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folk, god mad i alle prisklasser og en temperatur, som året rundt ligger på ca. 30 grader.

Dette eventyr starter med et par nætter i Jimbaran bugten. Jimbaran er særlig kendt for de mange fiskerestauranter på stranden, som vi varmt kan anbefale.  

Næste stop er nordkysten på det nordvestlige Bali. Dette er Balis mere afsides egn og derfor heller ikke så besøgt at turister – endnu. Ud for kysten, ved øen Mejnangan, der er en del af The West Bali National Park, finder du dykning og snorkling i verdensklasse. 

Efter nogle afslappende dage ved kysten sættes kursen mod det centrale højland og kunstnerbyen Ubud, som ligger blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer, musiksteder og caféer. Her finder du alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste, nye kollektioner. 

Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende, blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Bali, Jimbaran, Pemuteran, Ubud, Sanur

16 dage

fra kr. 11.790

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

Nætter  By/sted Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
2  Jimbaran  Keraton Jimbaran
3  Nordvest Bali  Sun Suko  1x 45 min. balinesisk massage
3  Ubud  Onje Villas  15% rabat på mad i restauranten
5  Sanur  Mercure Resort  

Ønsker I at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
2  Jimbaran  Keraton Jimbaran
3  Nordvest Bali  Menjangan Dynasty Resort  1x 30 min. cykel- eller kajakleje 
3  Ubud  Alaya Resort  10% rabat på a la carte menu og 25% rabat på spa behandlinger
5  Sanur  Griya Santrian  1x middag uden drikkevarer

 

  Læs mere her

  Udflugtsmuligheder

  Essensen af Munduk: En tur gennem junglen

  Essensen af Munduk: En tur gennem junglen

  Udflugt fra: Bali

  • Varighed:
   Ca. 10 timer
  • Afgang:
   Dagligt kl. 07.00 (Sydbali) og kl. 07.30 (Ubud)
  • Pris pr. person fra kr. 571
  • Pris for børn 2-11 år fra kr. 571
  Dagsprogram
  Dag 1
  Danmark - Bali
  Dag 2
  Jimbaran
  Dag 3
  Jimbaran
  Dag 4
  Nordvest Bali
  Dag 5 - 6
  Nordvest Bali
  Dag 7
  Ubud
  Dag 8 - 9
  Ubud
  Dag 10
  Sanur
  Dag 11 - 14
  Sanur
  Dag 15 - 16
  Bali - Danmark

  Dag 1

  Danmark - Bali

  Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

  Læs mere

  Dag 2

  Jimbaran

  Dagsprogram gælder ved køb af udflugtspakken

  M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

  Ankomst til Bali og transport til Jimbaran

  Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet, der er beliggende i Jimbaran-bugten få minutters kørsel fra lufthavnen. 

  Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   
  Læs mere

  Dag 3

  Jimbaran

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Efter en god nats søvn og morgenmad er dagen til egne oplevelser. 

  Tag f.eks. en udflugt til templet Pura Ulun Siwi med dets smukke fredelige placering, oplev Jimbaran fiskemarked, hvor du kan få et godt indblik i det lokale liv og se nogle af de enorme tunfisk som fiskerne hiver i land hver dag eller nyd dagen på stranden og ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 4

  Nordvest Bali

  Transport til Nordvest Bali– ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til Tanah Lot Templet, vandretur mellem rismarker og Banjars varme kilder (M, F)

  I dag sættes kursen mod Balis nordvestkyst. Den første del går langs Bali vestkyst til dagens første stop, templet Tanah Lot, der ligger på en enorm klippe ud for kysten. Klippen er skilt fra kysten og det er kun muligt at gå dertil ved lavvande.

  Turen fortsætter mod nord og inden frokost byder dagens udflugtsprogram på en let vandretur blandt nogle af Balis mange rismarker. Mød landmanden som er i gang med dagens arbejde i marken og nyde de smukke omgivelser.

  Efter frokost er der besøg ved de varme kilder i Banjar. Kilderne siges at have helbredende egenskaber, så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

  Hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet på det nordvestlige Bali.

   

  Læs mere

  Dag 5 - 6

  Nordvest Bali

  Eventyr på egen hånd (M)

  I det nordvestlige Bali kan du enten vælge at bo på det luksuriøse Menjangan Dynasty Resort, der er beliggende i en bugt omgivet af smuk og uberørt natur, eller du kan bo på det smagfulde Sun Suko Boutique Retreat i Pemuteran.

  Uanset hvor du bor vil du være omgivet af uberørt natur og en autentisk atmosfære. Udforsk lokalområdet til fods eller lej en cykel. Tag en tur på stranden, tag på kajaktur eller nyd en dag med snorkling eller dykning i verdensklasse ved øen Menjangan.   

   

  I det nordvestlige Bali kan du enten vælge at bo på det luksuriøse Menjangan Dynasty Resort, der er beliggende i en bugt omgivet af smuk og uberørt natur, eller du kan bo på det smagfulde Sun Suko Boutique Retreat i Pemuteran.
  Uanset hvor du bor vil du være omgivet af uberørt natur og en autentisk atmosfære. Udforsk lokalområdet til fods eller lej en cykel. Tag en tur på stranden, tag på kajaktur eller nyd en dag med snorkling eller dykning i verdensklasse ved øen Menjangan.   
   

  Læs mere

  Dag 7

  Ubud

  Transport til Ubud – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked og Jatiluwih risterrasser (M, F)

  Efter nogle skønne dage ved nordkysten sættes kursen mod kunstnerbyen Ubud i det centrale højland. Undervejs byder turen bl.a. på det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

  Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

  Turen fortsætter til risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 

  Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til Ubud, hvortil du ankommer sidst på eftermiddagen. 

   

  Læs mere

  Dag 8 - 9

  Ubud

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

  De næste par dage er til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

   

  Læs mere

  Dag 10

  Sanur

  Transport til Sanur – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til træskærerlandsbyen Mas, ”Elefanthulen” og de hellige kilder ved Tampak Siring (M, F)

  Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

  Første stop er i landsbyen Mas der er bedst kendt for sin træskærerproduktion at høj kvalitet. Turen fortsætter til Goa Gajah – ”Elefanthulen”, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Hulen har været et af oprindelsesstederne for den hindu-buddhistiske kultur, der i høj grad præger Bali i dag. Sidste stop er ved den hellige kilde Tirta Empul i Tampak Siring. Vandet siges at have magiske og helbredende kræfter. Hvert år kommer folk fra hele Bali for at blive renset i bassinerne med det klare vand.  

  Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

   

  Læs mere

  Dag 11 - 14

  Sanur

  Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

  Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

  Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

  Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

   

  Læs mere

  Dag 15 - 16

  Bali - Danmark

  Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

  Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

  Dag 16 Ankomst til Danmark

   

  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Natascha, Rikke, Mark, Lars

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.