Balis tre perler - Forkælelse på førsteklasses Alila hoteller

Indonesien - Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak

 • Kokkeskole og frokost på Alila Manggis
 • Guidet vandretur på landet omkring Alila Ubud
 • 60 minutters spa behandling på Alila Ubud
 • 5-retters middag på Alila Seminyak
 • Balis smukke og frodige natur

Forkæl jer selv med en rejse til Bali og bo på de tre førsteklasses hoteller Alila Manggis, Alila Ubud og Alila Seminyak og få bl.a. morgenmad, flere frokoster og middage samt udflugter, spa behandling og alle transfers med i prisen

Alene navnet, Bali, får de fleste til at tænke på smukke palmestrande og en umådelig frodig natur med risterrasse, palmer og eksotiske blomster. Alt sammen noget I kommer til at opleve i dette paradis, som også byder på vulkaner, bjergrige landskaber, maleriske søer, hindutempler, regnskov og et møde med den venlige og smilende lokalbefolkning.

Rejsen starter med to nætter på Alila Manggis der er smukt beliggende ud til havet og med de grønklædte bjerge bag sig. 

Næste stop er i kunstnerbyen Ubud. Her skal I bo tre på det luksuriøse Alila Ubud som ligger mellem risterrasser midt i Balis frodige jungle og med udsigt mod høje palmer og frodige bjergskråninger så langt øjet rækker.

Fra Balis højland sættes kursen mod Seminyak stranden hvor I indkvarteres på Alila Seminyak. Et smukt og moderne hotel beliggende lige ved stranden og med masser af restauranter, hyggelige caféer og butikker lige uden for døren.

Transport mellem lufthavn og hoteller er inkluderet og undervejs vil I blive forkælet med flere frokoster, 5-retters middag, daglig eftermiddags te, kokkeskole, guidet vandretur, 60 minutters Spa behandling, Yoga og Tai Chi undervisning samt gratis Wi-Fi, cykelleje og shuttle service på alle tre hoteller.


Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN

Indonesien

Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak

9 nætter / 12 dage

fra kr. 14.830

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bali - 9 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Alila betyder "overraskelse" på sanskrit, hvilket afspejler den reaktion man gerne vil give sine gæster som bor på et at Alila hotellerne. Et ophold på Alila hotellerne er for dem der sætter pris på at bo på et førsteklasseshotel opført på steder med enestående naturskønhed eller kulturelle interesser i harmoni med omgivelserne. Hoteller som byder på innovativ design, bæredygtighed, personlig service og unikke gæsteoplevelser. 

Undervejs bor I på flg. Alila hoteller:

 • Alila Manggis - 2 nætter
 • Alila Ubud - 3 nætter
 • Alila Seminyak - 4 nætter
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2 - 3
Candidasa
Dag 4 - 6
Ubud
Dag 7 - 10
Seminyak
Dag 11 - 12
Bali - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark

Læs mere

Dag 2 - 3

Candidasa

M = Morgenmad

Ankomst til Bali og transport til Alila Manggis (M)

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder I chaufføren fra Alila Manggis, som vil sørge for at køre jer til hotellet hvor I skal bo de næste to nætter. Hotellet er smukt beliggende lidt uden for Candidasa på Balis sydkyst med udsigt til havet og grønklædte bjerge bag sig.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

Opholdet på Alila Manggis inkluderer:

Morgenmad dagligt, kokkeskole inkl. frokost, autentisk balinesisk middag, gratis Wi-Fi på hele resortet, Yoga og Tai Chi timer (ikke hver dag), eftermiddags te, dykker introduktion (kun mandag), leje af cykler og gratis shuttle service til Candidasa.


Læs mere

Dag 4 - 6

Ubud

Transport til Alila Ubud og tid til egne eventyr (M)

Efter morgenmad på hotellet bliver I kørt til Ubud. Her skal I bo de næste tre nætter på Alila Ubud. Hotellet er smukt beliggende lidt uden for byen mellem risterrasser og frodige jungle og med udsigt mod høje palmer og frodige bjergskråninger så langt øjet rækker.

Kunstnerbyen Ubud ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder I et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Opholdet på Alila Ubud inkluderer:

Morgenmad dagligt, vandretur i landområdet inkl. frokost, 60 minutters signatur spa behandling i Spa Alila, gratis Wi-Fi på hele resortet, Yoga og Tai Chi timer (ikke hver dag), eftermiddags te, leje af cykler og gratis shuttle service til Ubud.


Læs mere

Dag 7 - 10

Seminyak

Transport til Alila Seminyak, afslapning og oplevelser på egen hånd (M)

Efter nogle skønne dage i Balis frodige højland sættes kursen mod sydkystens strande. Her skal I bo på Alila Seminyak de næste fire nætter. Et smukt og moderne hotel beliggende lige ved stranden og med masser af restauranter, hyggelige caféer og butikker lige uden for døren.

Nyd de sidste dage ved stranden eller hotellets swimmingpool eller tag med på nogle af vores spændende udflugter.

Opholdet på Alila Seminyak inkluderer:

Morgenmad dagligt, 1x frokost og 1x middag i The Restaurant, 1x sunset cocktail i The Beach Bar, gratis Wi-Fi på hele resortet, morgen Yoga dagligt, adgang til fitness faciliteter, leje af cykler og gratis shuttle service til Seminyak centrum.


Læs mere

Dag 11 - 12

Bali - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det meste af dagen er til at få den sidste sol og gøre de sidste indkøb, inden I kører i lufthavnen for at flyve tilbage mod Danmark. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Dag 12 Danmark

Ankomst til Danmark


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Bali

  Tidszone
  Tidsforskellen mellem Danmark og Indonesien er +7 timer. Ved dansk sommertid +6 timer.

  Vaccinationer
  Ved rejser på op til 4 uger anbefales det som et minimum at lade sig vaccinere mod difteri, stivkrampe (tetanus) og hepatitis A. Inden din rejse til Indonesien bør du holde dig informeret om aktuelle vaccinationsanbefalinger via linket herunder.

  Rejseklinikken.dk

  Visum
  Der er visumpligt ved indrejse i Indonesien. Du kan få turistvisum ved indrejse med 30 dages gyldighed ved fremvisning af gyldig returbillet. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Kontakt altid Indonesiens ambassade/konsulat, da reglerne for pas og visum kan ændre sig med kort varsel. 

  Du kan på udenrigsministeriets hjemmeside læse om de aktuelle visumregler for Indonesien.

  Skatter
  Der betales udrejseskat på 150.000 IDR pr. person. Indenrigsrejser 40.000 IDR pr. person.

 • Under din rejse på Bali

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give lidt ekstra eller runde beløbet op på restauranter og hoteller, men ellers har indoneserne et afslappet forhold til drikkepenge. På større hoteller og restauranter tillægges der serviceafgift og skat.

  Mad og drikke
  Bali byder på verdensklasse gourmet oplevelser. På den lokale ”warung” finder du den eksotiske duft i luften som indbyder til kuriøse smagsoplevelser, men husk på at chili-peberen er en vigtig ingrediens i indonesisk madkultur. Nyd den smukke solnedgang fra stranden i Jimbaran, hvor du med tæerne i sandet kan spise friskfanget fisk. Kuta, Sanur, Seminyak og Ubud findes der mange gourmet restauranter, som byder på smagsoplevelser fra flere verdensdele. Det er billigt at gå ud og spise og drikke på Bali og det nærmeste spisested er aldrig langt væk. 
  Kulinariske oplevelser på Gili-øerne: Selvom Trawangan er en lille ø har den mange hyggelige restauranter og caféer, som byder på noget for enhver smag og pengepung. Fra sushi på Ryoshi til indisk på Persona eller fajitas på Tir Na Nog til ovnbagt pizza på Coral Beach. Friskfanget fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen med udsigt ud over havet. Kan det blive mere eksotisk? Har du mod på at smage på de lokale specialiteter, kan den lokale ”warung” anbefales. Prøv Kikinovi eller Green Café som ligger ved art marked. Det er både billigt og supergodt.

  Valuta
  Møntfoden i Indonesien hedder rupiah (IDR). Medbring valuta i US-dollars eller euro. Du kan anvende dit Visa eller MasterCard de fleste større steder. Valuta kan veksles i større banker og vekselboder, men der kan forekomme snyd i boderne. På Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på IDR.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Birgitte, Natascha, Lars, Peter, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.