Balis tre perler - Forkælelse på førsteklasses Alila hoteller

Indonesien - Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak
 • Inkl. Kokkeskole og frokost på Alila Manggis
 • Inkl. Guidet vandretur på landet omkring Alila Ubud
 • Inkl. 60 minutters spa behandling på Alila Ubud
 • Inkl. 5-retters middag på Alila Seminyak
 • Balis smukke og frodige natur

Forkæl jer selv med en rejse til Bali og bo på de tre førsteklasses hoteller Alila Manggis, Alila Ubud og Alila Seminyak og få bl.a. morgenmad, flere frokoster og middage samt udflugter, spa behandling og alle transfers med i prisen

Alene navnet, Bali, får de fleste til at tænke på smukke palmestrande og en umådelig frodig natur med risterrasse, palmer og eksotiske blomster. Alt sammen noget I kommer til at opleve i dette paradis, som også byder på vulkaner, bjergrige landskaber, maleriske søer, hindutempler, regnskov og et møde med den venlige og smilende lokalbefolkning.

Rejsen starter med to nætter på Alila Manggis der er smukt beliggende ud til havet og med de grønklædte bjerge bag sig. 

Næste stop er i kunstnerbyen Ubud. Her skal I bo tre på det luksuriøse Alila Ubud som ligger mellem risterrasser midt i Balis frodige jungle og med udsigt mod høje palmer og frodige bjergskråninger så langt øjet rækker.

Fra Balis højland sættes kursen mod Seminyak stranden hvor I indkvarteres på Alila Seminyak. Et smukt og moderne hotel beliggende lige ved stranden og med masser af restauranter, hyggelige caféer og butikker lige uden for døren.

Transport mellem lufthavn og hoteller er inkluderet og undervejs vil I blive forkælet med flere frokoster, 5-retters middag, daglig eftermiddags te, kokkeskole, guidet vandretur, 60 minutters Spa behandling, Yoga og Tai Chi undervisning samt gratis Wi-Fi, cykelleje og shuttle service på alle tre hoteller.

Læs mere

Rejseoverblik

 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ

SPAR KR. 1.000 PR. PERSON 
rabat er fratrukket prisen

Indonesien

Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak

12 dage

fra kr. 18.915

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 9 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Alila betyder "overraskelse" på sanskrit, hvilket afspejler den reaktion man gerne vil give sine gæster som bor på et at Alila hotellerne. Et ophold på Alila hotellerne er for dem der sætter pris på at bo på et førsteklasseshotel opført på steder med enestående naturskønhed eller kulturelle interesser i harmoni med omgivelserne. Hoteller som byder på innovativ design, bæredygtighed, personlig service og unikke gæsteoplevelser. 

Undervejs bor I på flg. Alila hoteller:

 • Alila Manggis - 2 nætter
 • Alila Ubud - 3 nætter
 • Alila Seminyak - 4 nætter
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2 - 3
Candidasa
Dag 4 - 6
Ubud
Dag 7 - 10
Seminyak
Dag 11 - 12
Bali - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark

Læs mere

Dag 2 - 3

Candidasa

M = Morgenmad

Ankomst til Bali og transport til Alila Manggis (M)

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder I chaufføren fra Alila Manggis, som vil sørge for at køre jer til hotellet hvor I skal bo de næste to nætter. Hotellet er smukt beliggende lidt uden for Candidasa på Balis sydkyst med udsigt til havet og grønklædte bjerge bag sig.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

Opholdet på Alila Manggis inkluderer:

Morgenmad dagligt, kokkeskole inkl. frokost, autentisk balinesisk middag, gratis Wi-Fi på hele resortet, Yoga og Tai Chi timer (ikke hver dag), eftermiddags te, dykker introduktion (kun mandag), leje af cykler og gratis shuttle service til Candidasa.


Læs mere

Dag 4 - 6

Ubud

Transport til Alila Ubud og tid til egne eventyr (M)

Efter morgenmad på hotellet bliver I kørt til Ubud. Her skal I bo de næste tre nætter på Alila Ubud. Hotellet er smukt beliggende lidt uden for byen mellem risterrasser og frodige jungle og med udsigt mod høje palmer og frodige bjergskråninger så langt øjet rækker.

Kunstnerbyen Ubud ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder I et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Opholdet på Alila Ubud inkluderer:

Morgenmad dagligt, vandretur i landområdet inkl. frokost, 60 minutters signatur spa behandling i Spa Alila, gratis Wi-Fi på hele resortet, Yoga og Tai Chi timer (ikke hver dag), eftermiddags te, leje af cykler og gratis shuttle service til Ubud.


Læs mere

Dag 7 - 10

Seminyak

Transport til Alila Seminyak, afslapning og oplevelser på egen hånd (M)

Efter nogle skønne dage i Balis frodige højland sættes kursen mod sydkystens strande. Her skal I bo på Alila Seminyak de næste fire nætter. Et smukt og moderne hotel beliggende lige ved stranden og med masser af restauranter, hyggelige caféer og butikker lige uden for døren.

Nyd de sidste dage ved stranden eller hotellets swimmingpool eller tag med på nogle af vores spændende udflugter.

Opholdet på Alila Seminyak inkluderer:

Morgenmad dagligt, 1x frokost og 1x middag i The Restaurant, 1x sunset cocktail i The Beach Bar, gratis Wi-Fi på hele resortet, morgen Yoga dagligt, adgang til fitness faciliteter, leje af cykler og gratis shuttle service til Seminyak centrum.


Læs mere

Dag 11 - 12

Bali - Danmark

Hjemrejse eller forlængelse af rejsen (M)

Det meste af dagen er til at få den sidste sol og gøre de sidste indkøb, inden I kører i lufthavnen for at flyve tilbage mod Danmark. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Dag 12 Danmark

Ankomst til Danmark


Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.