Komodovaraner, koralrev, palmestrande og Balis frodige højland

Indonesien - Sanur, Flores, Komodo, Ubud
 • Komodovaraner og farvestrålende koraller og fisk
 • Øde hvide strande, små laguner og krystalklart vand
 • Frodig natur, smukke templer og grønne risterrasser
 • Temperaturen, stemningen, maden og lokalbefolkningen
 
Komodovaraner, øde hvide sandstrande, små fristende laguner med krystalklart vand og fantastiske snorkel- og dykkersteder samt risterrasser og små landsbyer er blot nogle af det oplevelser, som venter på dette eventyr

Flores og Komodo Nationalpark

Flores er nok mest kendt for at være springbræt til den nærliggende og populære Komodo Nationalpark, hvor verdens største nulevende øgleart, komodovaranen, lever, men på denne rejse, har vi afsat nogle dage, så du i ro og mag kan besøge denne perle i Det Indonesiske Øhav.

Vulkaner, bjerge og smukke strande

Turisterne er ganske få, og infrastrukturen mangelfuld, men du vil blive mødt af en venlig og smilende befolkning på en ø, som blandt andet byder på en enestående natur med vulkaner, grønne bjerge og smukke kyststrækninger. Du vil også finde øde, hvide sandstrande og små fristende laguner med krystalklart vand og fantastiske snorkel- og dykkersteder. Her er adskillige interessante og afsidesliggende, små landsbyer, gode vandremuligheder og endnu mindre øer ud for kysten, ubeboede og næsten mennesketomme. Og så ligger Komodo-øerne kun en lille sejltur ud for den nordvestlige kyst.

Start og slut med dage på Bali

Eventyret starter og slutter med nogle dage på Bali – et tropisk ferieparadis som bl.a. byder på fine strande, bjergrige landskaber, tropisk regnskov, vulkaner, maleriske søer, hindutempler, smukt anlagte risterrasser og et møde med den venlige og smilende lokalbefolkning.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Sanur, Flores, Komodo, Ubud

12 dage

fra kr. 17.220

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Flores Komodo-øerne

Rejser til Flores

Flores er en af De Små Sundaøer, beliggende i Det Indonesiske Øhav

Læs mere
Flores Komodo-øerne

Rejser til Komodo-øerne

Oplev glubske kæmpeøgler og krystalklar snorkling fra lyserød koralstrand.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Sanur - 2 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Griya Santrian
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Flores - 4 nætter

Sudamala Resort, Seraya Ayana Komodo Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Sudamala Resort, Seraya

Beliggenhed: Indonesien, Flores

Så er Sudamala Resort måske stedet, hvor du skal tilbringe lidt tid på din næste ferie. Resortet ligger på den lille ø, Seraya, ud for Flores, som er en del af Indonesiens Sundaøer. Den lille Robinson Crouse-ø er omgivet af små strande og et krystalklart hav med et farverigt koralrev og et mangfoldigt dyreliv under havets overflade.

Aktiviteter og udflugter fra Seraya-øen

Sudamala Resort er en skøn lille perle i tropiske omgivelser, hvor du for alvor kan slappe af og komme helt ned i gear. For de mere aktive er det muligt at tilmelde sig nogle af de mange udflugter til de nærliggende øer. Fx. Komodo-øerne og Rinca Island, hvor du kan se komodovaraner og Padar Island, som byder på smuk natur og en enestående udsigt. Snorkel- og dykkerture til Manta Point er også en mulighed; her kan du svømme med de elegante djævlerokker, eller du kan prøve en snorkel- og strandtur til Pink Beach.   

Faciliteter der forkæler

Ønsker du blot at slappe af med en god bog ved swimmingpoolen eller på stranden, er det helt op til dig. Forkæl dig selv med en af spaafdelingens mange behandlinger, hold formen ved lige i det lille fitnessområde og nyd din favoritdrink, inden middagen serveres i den hyggelige restaurant med udsigt over stranden og havet.

Opholdet er inklusiv halvpension. 

Hyggelige og komfortable bungalows

De 23 rustikke strandbungalows er alle opført i træ, med stråtag og en møbleret veranda, hvorfra du kan nyde udsigten til stranden og havet. De er enkelt, men hyggeligt og smagfuldt indrettet, i lyse farver og moderne stil. Alle bungalows indeholder bl.a. aircondition, lille køleskab, telefon og værdiboks. Nogle bungalows har udendørs badeværelse. Derudover findes her en enkelt villa med to separate soveværelser og stue samt en stor møbleret terrasse med privat swimmingpool, der har panoramaudsigt over havet. Pga. sin afsides beliggenhed er det til tider en udfordring at få en stabil mobil- og internetdækning. 

Hotellet tilbyder to forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Sudamala Resort, Seraya Ayana Komodo Resort
Se kort

Ayana Komodo Resort

Beliggenhed: Indonesien, Flores

Uanset om du planlægger en familieferie eller en parferie er Ayana Komodo Resort et godt valg. At det samtidig ligger på den frodige ø Flores, i kort sejlafstand til Komodo-øerne, har en lille privat sandstrand og omgivet af et krystalklart hav med et fascinerende undervandsliv gør kun det hele lidt bedre.

Aktiviteter og udflugter på Flores

Ayana Komodo Resort tilbyder mange aktiviteter og udflugtsmuligheder som fx fitnesscenter, børneklub, yogatimer, daglige bådture, snorkel- og dykkerture, vandreture, udflugt til Komodo-øerne, glasbundsbåd, paddle-board og kajak samt dagsudflugter på Flores. 

Faciliteter der forkæler

Derudover findes her et skønt poolområde, med liggestole og parasoller, hvorfra du har panoramaudsigt over øhavet ud for kysten og børnepool. Her er flere restauranter og en Rooftop Bar, hvor du kan nyde din yndlingsdrink, mens solen synker ned i horisonten. Og trænger du til lidt selvforkælelse kan du besøge spaområdet, som tilbyder forskellige behandlinger, der gør godt på både krop og sjæl.

Moderne værelser og suiter

De 205 værelser og suiter har alle balkon og panoramaudsigt til det maleriske øhav. Alle er moderne og smagfuldt indrettet med moderne bekvemmeligheder som fx aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, værdiboks samt balkon. På hele resortet er der gratis wi-fi.

Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Ubud - 3 nætter

The Alena Resort Puri Sebali Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

The Alena Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem grønne rismarker, ca. 15 minutters kørsel uden for Ubud, i landsbyen Silungan, ligger The Alena Resort som en ligge oase omgivet af tropiske blomster, træer og buske.

Her er der lidt langt til altting, så ønsker du at bo i fredelige og rolige omgivelser er dette et godt bud. Men selv om du ikke er omgivet af butikker og restauranter er der masser at tage sig til. Hotellet tilbyder fx dagligt yoga, morgenvandring til landsbyen og i rismarkerne, trekkingture og picnic frokost, cykelture, kokkeskole osv. Nogle aktiviteter er gratis mens der skal betales for andre. Hver timer er der desuden gratis shuttle service til Ubud centrum.

Hver dag serveres der ligeledes gratis eftermiddagste og gratis eftermiddagscocktails med kanapéer. 

Det hyggelige poolområde, med liggestole og parasoller, er smukt omkranset at tropiske blomster, træer og buske. Her er en restaurant og hotellet har eget spaområde.

The Alena Resorts 17 værelser, er alle stilfuldt indrettet og holdt i lyse farver i moderne balinesisk stil. Alle værelser indeholder aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De tre poolvillaer indeholder desuden privat pool og lille terrasse med solsenge. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Alena Resort Puri Sebali Resort Alaya Resort
Se kort

Puri Sebali Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Puri Sebali Resort er et perfekt valg hvis du ønsker at bo både stilfuldt og luksuriøst midt i den grønne og frodige natur der er så kendetegnet ved Ubud. Resortet ligger i fredelige omgivelser kun 15 minutters kørsel fra Ubuds centrum, eller ca. 20 minutters gang hvis du tager turen til fods langs rismarkerne.

Fra poolområdet og restauranten er der udsigt til rismarker og junglelignende skov. Ved poolområdet findes der både liggestole og parasoller. I restauranten kan du få stillet sulten med kulinariske smagsoplevelser fra både det indonesiske og internationale køkken. Her findes ligeledes et hyggeligt spaområde, og der tilbydes flere gratis aktiviteter så som, shuttlebus til og fra Ubud centrum, cykeludlejning, morgenvandring i nærområdet, yoga timer (to gange om ugen) og Afternoon High Tea hver eftermiddag.

Alle værelser, suiter og poolvillaer er smagfuldt indrettet i en moderne balinesisk stil og indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

 
Læs mere her
Puri Sebali Resort Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alaya Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Alaya Resort er et virkeligt flot og lækkert hotel, der rummer design og kunst af nogle Balis mest respekterede kunstnere og designere. Her er du tæt på den livlige bys spændende udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter, shopping og tæt på den hellige abeskov. 

Hotellet har et stort hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her en god og hyggelig restaurant der serverer et varieret udbud af indonesiske og internationale retter. Der er mulighed for at dyrke yoga og at få en velgørende kropsbehandlinger i hotellets smagfulde spa indrettet i marokkansk/fransk stil.

Resortet byder på 105 rummelige og smukt indrettede værelser. Alle værelser har bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Alaya Resort Alila Ubud Maya Ubud Resort & Spa
Se kort

Alila Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. 

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på. 

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Alilas grønne valg

Respekten for miljøet og lokalsamfundene er fast forankret i Alilas vision om, at bevaring, samfund og handel kan og bør integreres. Alilas grønne indsats strækker sig ud over de operationelle aspekter af resorts for at skabe en positiv indvirkning på samfundet – økonomisk, socialt og kulturelt. Dette inkluderer bl.a. ansættelse af lokale, der bor i de omkringliggende områder, udvikling af den lokale arbejdsstyrke gennem færdighedstræning, brug af produkter og tjenester fra lokale leverandører.

 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Alila Ubud Maya Ubud Resort & Spa
Se kort

Maya Ubud Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Lige uden for Ubud ligger dette vidunderligt smukke resort i overordentlig naturskønne omgivelser mellem rismarker og bjerge, samt Petanu floden flydende dybt nede i dalen. 

Kulinarisk kan der vælges mellem to dejlige restauranter og en café. Caféen ligger nede ved floden, hvor også den ene af hotellets to swimmingpools ligger samt deres spa. Restauranten Maya Sari Mas ligger oppe ved hovedbygningen, hvor også hotellets anden swimmingpool ligger. Hotellet har flere aktiviteter som gæsterne kan benytte sig af, så som trekking, cykelture, tennis og yoga. Gratis shuttlebus flere gange dagligt til centrum.

De 108 dejlige værelser og villaer har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De fleste villaer på nær Superior Garden Villa har desuden cd/dvd afspiller og egen privat pool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.