Eksotiske Bali og Komodo-øerne

Indonesien - Bali, Ubud, Komodo, Sanur
 • Mødet med komodovaranerne
 • Sejltur i Komodo nationalpark
 • Farvestålende koraler og fisk ved Pink Beach
 • Balis smukke og frodige natur

Du er på eventyr blandt fjerntliggende småøer og har allerede oplevet farvestrålende koraller og udforsket en flagermusgrotte. Du nyder sejlturen i Komodo Nationalpark og glæder dig til at stå ansigt til ansigt med de frygtindgydende komodovaraner.

På denne spændende rundrejse kan du nyde Balis frodige natur og palmestrande og opleve de berygtede komodovaraner på Komodo-øerne.

Bali - risterrasser, vulkaner og regnskov

Alene navnet Bali får de fleste til at tænke på smukke palmestrande og en umådelig frodig natur med risterrasser, palmer og eksotiske blomster. Alt sammen noget I kommer til at opleve i dette vulkanfyldte, bjergrige paradis, som også byder på maleriske søer, hindutempler, regnskov og et møde med en venlig og smilende befolkning.

Sejltur til Komodo-øerne

Efter et par dage i Balis skønne kunstnerby Ubud sættes kursen mod Komodo-øerne. Her tager I på sejltur og på udkig efter de berygtede komodovaraner, som ikke findes andre steder i verden. Der er gode chancer for at se dem, men som altid i naturen kan der desværre ikke gives nogen garantier.

Efter mødet med de frygtindgydende varaner sættes kursen tilbage mod Balis palmestrande.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

Indonesien

Bali, Ubud, Komodo, Sanur

16 dage

fra kr. 14.835

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali Komodo-øerne

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Bali Komodo-øerne

Rejser til Komodo-øerne

Oplev glubske kæmpeøgler og krystalklar snorkling fra lyserød koralstrand.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Ubud - 3 nætter

Onje Resort og Villa Sahadewa Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Onje Resort og Villa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem rismarkerne i en landsby blot 15 minutters kørsel fra Ubud finder du Onje Resort & Villa, som er et lille hyggeligt resort der byder på en afslappet atmosfære og ægte balinesisk gæstfrihed. Et perfekt valg hvis du ønsker at bo i rolige og fredelige omgivelser, med udsigt til den smukke natur som omgiver Ubud.

Fra poolområde er der udsigt til rismarkerne og junglen som omkranser hotellet. Ved poolområdet findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her en god restaurant og et spaområde hvor du kan bestille en gang selvforkælelse. Ligeledes tilbydes der gratis transport til og fra Ubud samt kokkeskole og dagsudflugter mod betaling.

Onje Resorts 18 store værelser og suiter er alle holdt i lyse farver og smagfuldt indrettet i balinesisk stil og med alle moderne bekvæmmeligheder. Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA 
Læs mere her
Onje Resort og Villa Sahadewa Resort & Spa The Alena Resort
Se kort

Sahadewa Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Sahadewa Resort & Spa er et hyggeligt lille boutiquehotel beliggende i hjertet af Ubud med ca. 10 minutters gang til den berømte Monkey Forest og ca. 20 minutters gang til markedet i centrum af Ubud. 

Hotellet har et lille poolområde med liggestole. Derudover byder hotellet på en restaurant og egen spa.

De 24 værelser ligger i bungalows omkranset af en tropisk have. Alle værelser er hyggeligt indrettede og har faciliteter som aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder to værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Sahadewa Resort & Spa The Alena Resort Rama Phala Resort & Spa
Se kort

The Alena Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem grønne rismarker, ca. 15 minutters kørsel uden for Ubud, i landsbyen Silungan, ligger The Alena Resort som en ligge oase omgivet af tropiske blomster, træer og buske.

Her er der lidt langt til altting, så ønsker du at bo i fredelige og rolige omgivelser er dette et godt bud. Men selv om du ikke er omgivet af butikker og restauranter er der masser at tage sig til. Hotellet tilbyder fx dagligt yoga, morgenvandring til landsbyen og i rismarkerne, trekkingture og picnic frokost, cykelture, kokkeskole osv. Nogle aktiviteter er gratis mens der skal betales for andre. Hver timer er der desuden gratis shuttle service til Ubud centrum.

Hver dag serveres der ligeledes gratis eftermiddagste og gratis eftermiddagscocktails med kanapéer. 

Det hyggelige poolområde, med liggestole og parasoller, er smukt omkranset at tropiske blomster, træer og buske. Her er en restaurant og hotellet har eget spaområde.

The Alena Resorts 17 værelser, er alle stilfuldt indrettet og holdt i lyse farver i moderne balinesisk stil. Alle værelser indeholder aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De tre poolvillaer indeholder desuden privat pool og lille terrasse med solsenge. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
The Alena Resort Rama Phala Resort & Spa Puri Sebali Resort
Se kort

Rama Phala Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Rama Phala Resort ligger i fredfyldte omgivelser i hjertet af Ubud og med masser af butikker samt hyggelige caféer og restauranter lige uden for døren. Fra hotellet er der ca. 10 minutters gang fra den berømte Monkey Forest og ca. 20 minutters gang til markedet i centrum af Ubud. 

Her er et hyggeligt poolområde med børnepool samt liggestole og parasoller. Restauranten serverer et udvalg af udsøgte egnsretter og asiatiske retter, og der tilbydes forfriskende drikkevarer i poolbaren. Hotellet har ligeledes egen spa.

De 26 store værelser er beliggende i to-etagers bungalows i en grøn og frodig have. Værelserne er indrettet i morderne indonesisk stil og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelsestyper. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Rama Phala Resort & Spa Puri Sebali Resort Alaya Resort
Se kort

Puri Sebali Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Puri Sebali Resort er et perfekt valg hvis du ønsker at bo både stilfuldt og luksuriøst midt i den grønne og frodige natur der er så kendetegnet ved Ubud. Resortet ligger i fredelige omgivelser kun 15 minutters kørsel fra Ubuds centrum, eller ca. 20 minutters gang hvis du tager turen til fods langs rismarkerne.

Fra poolområdet og restauranten er der udsigt til rismarker og junglelignende skov. Ved poolområdet findes der både liggestole og parasoller. I restauranten kan du få stillet sulten med kulinariske smagsoplevelser fra både det indonesiske og internationale køkken. Her findes ligeledes et hyggeligt spaområde, og der tilbydes flere gratis aktiviteter så som, shuttlebus til og fra Ubud centrum, cykeludlejning, morgenvandring i nærområdet, yoga timer (to gange om ugen) og Afternoon High Tea hver eftermiddag.

Alle værelser, suiter og poolvillaer er smagfuldt indrettet i en moderne balinesisk stil og indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

 
Læs mere her
Puri Sebali Resort Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alaya Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Alaya Resort er et virkeligt flot og lækkert hotel, der rummer design og kunst af nogle Balis mest respekterede kunstnere og designere. Her er du tæt på den livlige bys spændende udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter, shopping og tæt på den hellige abeskov. 

Hotellet har et stort hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her en god og hyggelig restaurant der serverer et varieret udbud af indonesiske og internationale retter. Der er mulighed for at dyrke yoga og at få en velgørende kropsbehandlinger i hotellets smagfulde spa indrettet i marokkansk/fransk stil.

Resortet byder på 105 rummelige og smukt indrettede værelser. Alle værelser har bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alila Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. 

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på. 

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her

Komodo - 2 nætter

3 dages udflugt til Komodo

3 dages udflugt til Komodo

Beliggenhed: Indonesien, Komodo

På denne tur til Komodo-øerne overnattes der på Puris Sari Hotel, Labuan Bajo, som er smukt beliggende ned til stranden hvor I ofte kan nyde den smukke solnedgang.

På hotellet er skøn swimmingpool med solsenge og parasoller og restaurant. 

Værelserne er store og lyse med flisegulv. Alle værelser har aircondition, eget bad og toilet samt møbleret balkon eller terrasse.


Læs mere her

Sanur - 8 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel Besakih Beach Resort
Se kort

Respati Beach Hotel

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Respati Beach Hotel Besakih Beach Resort Griya Santrian
Se kort

Besakih Beach Resort

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Familieejet resort der ligger perfekt midt i Sanur og med adgang til den smukke Sanur strand hvor den 5 km lange smalle strandpromenade løber, som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har et hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og jacuzzi som ligger med udsigt til stranden og havet. Der findes liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden.

Derudover findes her to restauranter og en bar, og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter.

De 79 værelser er fordelt i den flotte have i hovedbygningen, i bungalows eller i de charmerende Lumbung hytter (traditionelle balinesiske hytter). Alle værelser er indrettet i et miks af traditionel balinesisk stil blandet med et strejf af moderne faciliteter. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon samt terrasse eller balkon. Safetyboks findes i receptionen. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 3

 

Læs mere her
Besakih Beach Resort Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian The Pavilions
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Puri Santrian The Pavilions
Se kort

The Pavilions

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Dejlige private villaer, hvor du kan slappe af i tropiske og rolige omgivelser. Villaerne er beliggende centralt i Sanur tilbagetrukket fra hovedgaden og med ca. 5 minutters gang til nærmeste strand. 

Alle villaer har butlerservice der bl.a. inkludere, at morgenmaden laves og serveres i villaerne. Desuden findes her et hyggeligt poolområde med liggestole og parasoller, restaurant, café- og bar, lille fitnesscenter og eget spa. 

Villaerne er af forskellig størrelse fra 1-2 soveværelser med egen privat indgang og tropisk have. 

Alle er smagfuldt indrettede med aircondition, minibar, lille køkken, satellit-tv, dvd- og cd afspiller, telefon, safetyboks samt privat solterrasse med solsenge. 

Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Garden Villaerne ligger ved den fælles swimmingpool, mens Pool Villaerne har egen privat swimmingpool. 

Officiel hotelkategori: 3*

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Bali
Dag 2
Bali - Ubud
Dag 3 - 4
Ubud
Dag 5
Komodo-øerne
Dag 6
Komodo-øerne
Dag 7
Sanur
Dag 8 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark

Læs mere

Dag 2

Bali - Ubud

M, F, A = Morgenmad, frokost og aftensmad

Ankomst til Bali og transport til hotellet i Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder I vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre jer til hotellet i Ubud. Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.


Læs mere

Dag 3 - 4

Ubud

Afslapning og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Dagene er afsat til at I på egen hånd kan gå på oplevelse i kunstnerbyen Ubud. 

Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. Tag f.eks. på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, oplev det vestlige Bali på en dagsudflugt, eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud.


Læs mere

Dag 5

Komodo-øerne

Flytransport til Flores, flagermusgrotte lokalt marked (M)

Efter morgenmad på hotellet bliver I hentet og kørt til lufthavnen i Denpasar. Herfra flyver I ca. en times tid østpå til Labuan Bajo, på øen Flores, som er udgangspunkt for de fleste Komodo-eventyr. 
Ved ankomst til lufthavnen møder I vores lokale samarbejdspartner. Først går turen til Batu Carmin grotten, der er hjemsted for en stor flagermus koloni og aber. Herfra har I en fantastisk panoramaudsigt over Flores og bugten.

Inden I kører til hoteller er der også tid til et besøg på markedet, hvor de lokale køber ind til dagens daglige gøremål.


Læs mere

Dag 6

Komodo-øerne

Komodovaraner samt snorkling og solbadning ved Pink Beach (M, F)

Efter morgenmad på hoteller går i ombord i den ventende båd hvorefter stævnen sættes mod Komodo Island. En tur på ca. fire timer over det azurblå hav og mellem de mange små øer. 

På Komodo Island bliver I mødt at en parkbetjent, der tager jer med på en vandretur på udkig efter de frygtindgydende kæmpeøgler. I kan bl.a. også se vildsvin, bøfler og masser af fugle.

Efter mødet med kæmpeøglerne sættes kursen mod Pink Beach, som er opkaldt efter de mange bittesmå, lyserøde konkylier, der er i sandet. Her er der mulighed for en svømmetur eller I kan udforske den farvestrålende verden under havet med maske og snorkel. Frokost serveres undervejs.

Dagens sidste stop er på Rinca Island. Igen vil I blive mødt af en lokal parkbetjent, som vil tage jeg med på en lille times vandring på udkig efter komodovaranerne.

Hen på eftermiddagen sejler I tilbage til Flores og hotellet i Labuan Bajo.

Sejlturen er med en lokal båd uden luksuriøse faciliteter. Besætningen er smilende og imødekommende og vil gøre sit til at I får en mindeværdig oplevelse. Sikkerheden er som den skal være, her er naturligvis toilet og et siddeområde hvor I kan nyde udsigten og maden ombord.


Læs mere

Dag 7

Sanur

Flytransport til Bali og transport til hotellet (M)

Efter morgenmad på hotellet I kører i lufthavnen for at flyve retur til Bali.

Ved ankomst til Bali venter jeres chauffør som kørere jer til hotellet.


Læs mere

Dag 8 - 14

Sanur

Eventyr og oplevelser på egen hånd eller tilkøb af udflugter (M)

Efter et par dage med nye og spændende oplevelser på Komodo-øerne er dagene i Sanur til eventyr på egen hånd, eller I kan tage med på nogle af vores spændende udflugter.


Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Hjemrejse (M)

Det meste af dagen er til at få den sidste sol og gøre de sidste indkøb, inden I kører i lufthavnen for at flyve tilbage mod Danmark. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

Dag 16 Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.