Magiske Bali - Eventyrlige Bali og barfodsparadis

Indonesien - Bali, Ubud, Munduk, Gili-øerne, Lombok

 • "Profil-fordele" og Dine Around Card (spar op til 25% på udvalgte restauranter)
 • Fortryllende natur i Ubud
 • Afslapning blandt rismarker og grønne bjerge
 • Sandstrande og svajende palmer på Gili Air
 • Fredfyldte Lombok og tilbagelænet tempo

Kom på 17 dages eventyrrejse, der kombinerer Bali, Gili øerne og Lombok, og oplev kontrasterne blandt de forskellige øer fra frodige Bali til barfodsparadiset Gili Air og fredfyldte Lombok.

Gratis massage og gratis udflugt, samt Dine Around Card der giver op til 25 % i rabat på udvalgte restauranter! 
Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder

"3 nætter Ubud – 3 nætter Munduk – 5 nætter Gili Air – 3 nætter Senggig

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, der året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du i den kunstneriske bjergby Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et fascinerende marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Fra Ubud sættes kursen mod den lille landsby Munduk og det vidunderlige Sanak Retreat – en skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, der sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear.

Fra Bali sættes kursen mod Gili Air. Gili betyder “lille ø”, og Gili øerne nordvest for Lombok består af tre små, flade øer med indbydende sandstrande, svajende palmer og ikke meget andet – et rent barfodsparadis. Rejsen afsluttes med nogle dage ved Senggigi stranden på Lombok. Her kan du opleve et fredfyldt samfund, hvor alting går sin vante gang i et tilbagelænet tempo. Det er ren balsam for fortravlede sjæle.

Læs mere

Rejseoverblik

 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR

Indonesien

Bali, Ubud, Munduk, Gili-øerne, Lombok

14 nætter / 17 dage

fra kr. 14.735

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali Gili-øerne

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Bali Gili-øerne Lombok

Rejser til Gili-øerne

Ud for Lomboks nordvestligste kyst ligger 3 små koraløer, de såkaldte Gili Islands, omgivet af store koralrev. Gili Trawangan er den største af øerne og byder på alt, hvad du kan ønske dig på din rejse: turkisblåt hav, strand med det hvideste sand, svajende palmer, koralrev med kæmpe muslinger og fisk i alle regnbuens farver.
Læs mere
Gili-øerne Lombok

Rejser til Lombok

En rejse til Lombok, og de små uspolerede Gili-øer kan bestemt betale sig og er en stor oplevelse. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bali - 14 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

 • Ubud Rama Phala Resort & Spa (Profil fordel: 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse) 
 • Munduk Sanak Retreat (Profil fordel: 3 timers guidet vandretur til Banyuatis vandfaldet)
 • Gili Air Grand Sunset Gili Air
 • Senggigi Jeeva Klui Resort (Profil fordel: 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse)

 

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:

Deluxe hoteller

 • Ubud Alaya Resort (Profil fordel: 1x 30 min. balinesisk massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Munduk Sanak Retreat (Profil fordel: 3 timers guidet vandretur til Banyuatis vandfaldet)
 • Gili Air Grand Sunset Gili Air 
 • Senggigi Jeeva Klui Resort (Profil fordel: 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse)
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Danmark - Bali
Dag 2
Ubud
Dag 3 - 4
Ubud
Dag 5
Munduk
Dag 6 - 7
Munduk
Dag 8
Gili Air
Dag 9 - 12
Gili Air
Dag 13
Lombok
Dag 14 - 15
Lombok
Dag 16 - 17
Lombok - Danmark

Dag 1

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Ubud

Dagsprogram gælder ved køb af udflugtspakken

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 5

Munduk

Transport til Munduk – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. Jatiluwih risterrasser, Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked samt Tvillingesøernes udkigspunkt og frokost (M, F)

Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod den lille landsby Munduk. 

Undervejs byder turen bl.a. på risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 

Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger ligger 30 meter ude i kratersøen. 

Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

Ankomst til hotellet i Munduk sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 6 - 7

Munduk

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dage er til egne oplevelser.

Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk. En skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. 

Her kan du hænge over kanten infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Du kan dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa kan friste. Derudover kan du nyde den lækre mad som oftest består af friske økologiske råvarer fra nærområdet i restauranten. 

Forpagteren Pak Gusti har også selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald.
Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

 

Læs mere

Dag 8

Gili Air

Transport til Gili Air (M)

I dag forlades de smukke omgivelser til fordel for paradisøen Gili Air. Fra Bali sejler du til Gili Air, der er en af de tre Gili-øer. De to øvrige er Gili Trawangan og Gili Meno. Sejlturen tager ca. 1½ time. 

Øerne er omgivet af smukke koralrev, med bl.a. kæmpemuslinger og koralfisk i alverdens flotte nuancer, og omkring øerne er der også store chancer for at opleve havskildpadder, djævlerokker og andre havdyr.

 

Læs mere

Dag 9 - 12

Gili Air

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

På Gili Air er atmosfæren en god blanding af de to andre øer, Gili Meno og Gili Trawangan. Gili Air er ikke så hektisk som den populære Gili Trawangan, men der er en del flere aktiviteter, restauranter og barer end på rolige Gili Meno. De fleste har åbent alle ugens dage, men alt lukker ved midnatstid. 

Gili Air er så til gengæld øen med den største lokale befolkning, som i modsætning til Gili Trawangan, også lever af andet end turismen. Inde på den lille ø dyrker de lokale landmænd kokosplantager, og ude ved kysten bor de hårdtarbejdende fiskere, og det er også her, du finder Gili øernes bedste strande – de er bredere og endnu mere hvide end på de to andre øer.

Brug tiden på at udforske den lille ø, besøg de to andre Gili-øer, tag på snorkel- eller dykkerture og slap af på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 13

Lombok

Bådtransport til Lombok (M)

Det er tid at forlade barfodsparadiset og sætte kursen mod Senggigi på Lombok. Fra Gili sejler du en halvtimes tid til Lombok. Her bliver du hentet ved båden og kørt det sidste stykke til hotellet.

Strandområdet Senggigi er Lomboks mest populære feriested og består af en række mindre bugter og strande på en ca. ti kilometer lang strækning nord for Ampenan.  I Senggigi ”by” findes et større udvalg af forretninger, gode restauranter og barer. Husk også at nyde solnedgangen fra Senggigi over Lombok Strædet med det bjergrige Bali i horisonten. Det findes næsten ikke smukkere.

Ved ankomst bliver I kørt til jeres hotel ved Sengiggi stranden og efter check in er resten af dagene til eventyr på egen hånd.

 

Læs mere

Dag 14 - 15

Lombok

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er til oplevelser på egen hånd. 

Selvom der ikke er langt imellem Lombok og Bali så er der alligevel stor forskel på de to øer. Hvor Bali er stormet fremad og har et relativt hektisk liv så er Lombok mere upåvirket af stress og jag. Her tager man tingene som de kommer og undgår helst de ting der stresser. Også befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes på Lombok hvor det bl.a. er muligt at opleve hinduistiske og muslimske ceremonier, frodige regnskove, ørkenlignende sletter og hvide strande, små landsbyer med de karakteristiske sasak-huse og en smilende befolkning som værner om nogle af øens gamle håndværkstraditioner.

 

Læs mere

Dag 16 - 17

Lombok - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 17 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.