Magiske Bali - Eksotiske Bali og tropisk strandferie

Indonesien - Bali, Ubud, Gili-øerne, Lombok, Sanur

 • "Profil-fordele" og Dine Around Card (spar op til 25% på udvalgte restauranter)
 • Den stemningsfyldte bjergby Ubud
 • Vulkaner, kratersøer, vandfald og smuk natur
 • Sanurs gyldne sandstrande og Gili Airs hvide strande
 • Kontrasten mellem Bali og Lombok
 

Eventyrrejse som kombinerer grønne og frodige Bali med barfodsparadiset Gili Air og Lomboks store kontraster – ikke mindst kontrast til Bali, hvorfor vi varmt kan anbefale en kombination af de to øer

Gratis massage, rabat på mad og drikke og gratis middag, samt Dine Around Card der giver op til 25 % i rabat på udvalgte restauranter! 
Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

3 nt Ubud – 4 nt Gili Air – 2 nt Senggigi – 4 nt Sanur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du først i den kunstneriske by Ubud som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Fra Bali sættes kursen mod Gili Air. Gili betyder “lille ø”, og Gili øerne nordvest for Lombok består af tre små, flade øer med indbydende sandstrande, svajende palmer og ikke ret meget andet – et rent barfodsparadis. Næste stop er ved Senggigi stranden på Lombok. På Lombok, kan du opleve et fredfyldt samfund, som er næsten upåvirket af tidens tand. Alting går sin vante gang i et tilbagelænet tempo, der er en ren balsam for fortravlede sjæle.

Tilbage på Bali afsluttes rejsen med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Indonesien

Bali, Ubud, Gili-øerne, Lombok, Sanur

13 nætter / 16 dage

fra kr. 14.010

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali Gili-øerne

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Bali Gili-øerne Lombok

Rejser til Gili-øerne

Ud for Lomboks nordvestligste kyst ligger 3 små koraløer, de såkaldte Gili Islands, omgivet af store koralrev. Gili Trawangan er den største af øerne og byder på alt, hvad du kan ønske dig på din rejse: turkisblåt hav, strand med det hvideste sand, svajende palmer, koralrev med kæmpe muslinger og fisk i alle regnbuens farver.
Læs mere
Gili-øerne Lombok

Rejser til Lombok

En rejse til Lombok, og de små uspolerede Gili-øer kan bestemt betale sig og er en stor oplevelse. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

Område Hotel Inkluderet
Ubud Rama Phala Resort & Spa
1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse 
Gili Air Grand Sunset Gili Air
-
Senggigi
Jeeva Klui Resort 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse
Sanur Mercure Resort
15% rabat på mad og drikke


 

 

 

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:

Deluxe hoteller

Område Hotel Inkluderet
Ubud Alaya Resort
1x 30 min. balinesisk massage - gælder for to personer pr. værelse
Gili Air Grand Sunset Gili Air
-
Senggigi
Jeeva Klui Resort 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse
Sanur Griya Santrian
1x middag uden drikkevarer

 

 

 

 

 

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Danmark - Bali
Dag 2
Ubud
Dag 3 - 4
Ubud
Dag 5
Gili Air
Dag 6 - 8
Gili Air
Dag 9
Lombok
Dag 10
Lombok
Dag 11
Sanur
Dag 12 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Ubud

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 5

Gili Air

Transport til Gili Air (M)

I dag forlades Ubud til fordel for paradisøen Gili Air. Fra Bali sejler du til Gili Air, der er en af de tre Gili-øer. De to øvrige er Gili Trawangan og Gili Meno. Sejlturen tager ca. 1½ time. 

Øerne er omgivet af smukke koralrev, med bl.a. kæmpemuslinger og koralfisk i alverdens flotte nuancer, og omkring øerne er der også store chancer for at opleve havskildpadder, djævlerokker og andre havdyr.

 

Læs mere

Dag 6 - 8

Gili Air

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

På Gili Air er atmosfæren en god blanding af de to andre øer, Gili Meno og Gili Trawangan. Gili Air er ikke så hektisk som den populære Gili Trawangan, men der er en del flere aktiviteter, restauranter og barer end på rolige Gili Meno. De fleste har åbent alle ugens dage, men alt lukker ved midnatstid. 

Gili Air er så til gengæld øen med den største lokale befolkning, som i modsætning til Gili Trawangan, også lever af andet end turismen. Inde på den lille ø dyrker de lokale landmænd kokosplantager, og ude ved kysten bor de hårdtarbejdende fiskere, og det er også her, du finder Gili øernes bedste strande – de er bredere og endnu mere hvide end på de to andre øer.

Brug tiden på at udforske den lille ø, besøg de to andre Gili-øer, tag på snorkel- eller dykkerture og slap af på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 9

Lombok

Bådtransport til Lombok (M)

Det er tid at forlade barfodsparadiset og sætte kursen mod Senggigi på Lombok. Fra Gili sejler du en halvtimes tid til Lombok. Her bliver du hentet ved båden og kørt det sidste stykke til hotellet.

Strandområdet Senggigi er Lomboks mest populære feriested og består af en række mindre bugter og strande på en ca. ti kilometer lang strækning nord for Ampenan.  I Senggigi ”by” findes et større udvalg af forretninger, gode restauranter og barer. Husk også at nyde solnedgangen fra Senggigi over Lombok Strædet med det bjergrige Bali i horisonten. Det findes næsten ikke smukkere.

Ved ankomst bliver du kørt til jeres hotel ved Sengiggi stranden og efter check in er resten af dagene til eventyr på egen hånd.

 

Læs mere

Dag 10

Lombok

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er til eventyr og oplevelser på egen hånd.

Selvom der ikke er langt imellem Lombok og Bali så er der alligevel stor forskel på de to øer. Hvor Bali er stormet fremad og har et relativt hektisk liv så er Lombok mere upåvirket af stress og jag. Her tager man tingene som de kommer og undgår helst de ting der stresser. Også befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes på Lombok hvor det bl.a. er muligt at opleve hinduistiske og muslimske ceremonier, frodige regnskove, ørkenlignende sletter og hvide strande, små landsbyer med de karakteristiske sasak-huse og en smilende befolkning som værner om nogle af øens gamle håndværkstraditioner.

 

Læs mere

Dag 11

Sanur

Transport til Sanur (M)

Fra Lombok sejler du retur til Bali. Ved ankomst til Bali møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Sanur. Ankomst til hotellet i Sanur hen eftermiddagen.

Ønsker du at flyve retur til Sanur er dette muligt mod et tillæg. 

 

Læs mere

Dag 12 - 14

Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.