Magiske Bali - Bali rundt på to uger

Indonesien - Candidasa, Lovina, Ubud, Sanur

 • "Profil-fordele" og Dine Around Card (spar op til 25% på udvalgte restauranter)
 • Udsigt over havet og grønklædte bjerge i Candidasa
 • Smukke Lovina med sorte strande og springende delfiner
 • Gode spisesteder, marked og et utal af templer i Ubud
 • Afslappende badeferie på Sanurs gyldne sandstrande

Tag på en to ugers rundrejse og oplev alt, hvad Bali kan tilbyde – fra sorte strande med springende delfiner i nord, grønklædte bjerge i øst og solnedgang på gyldne sandstrande i syd.

Gratis massage, gratis tasting menu, rabat på mad og drikke, samt Dine Around Card der giver op til 25 % i rabat på udvalgte restauranter! 
Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

3 nætter Candidasa – 3 nætter Lovina – 3 nætter Ubud – 4 nætter Sanur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, der året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du først i Candidasa, der er smukt beliggende i den sydøstlige del af Bali, med udsigt over havet og bag grønklædte bjerge.

Derefter besøges Lovina på Balis smukke nordkyst, der er kendt for sine sorte strande og de springende delfiner. Omgivelserne minder langt fra om det hektiske liv på den sydlige ende af Bali. Turen til Lovina er det hele værd, da vejen byder på rismarker, grønne bjerge og aktive vulkaner.

Næste stop er i den kunstneriske bjergby Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et fascinerende marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter og caféer samt hyggelige barer og musiksteder. Sanur byder også på alt fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Bali opfylder drømmen om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et funklende hav i blå nuancer, svajende palmer og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Indonesien

Candidasa, Lovina, Ubud, Sanur

13 nætter / 16 dage

fra kr. 10.905

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

 • Candidasa Rama Shinta 
 • Ubud Rama Phala Resort & Spa (Profil fordel: 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Lovina Aneka Lovina Villas & Spa (Profil fordel: 1x 45 min. massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Sanur Mercure Resort (Profil fordel: 15 % rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. balinesisk massage - massage gælder for to personer pr. værelse)

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:


Deluxe hoteller

 • Candidasa Alila Manggis  (Profil fordel: 1x balinesisk tasting menu (gælder for to personer pr. værelse)
 • Ubud Alaya Resort (Profil fordel: 1x 30 min. balinesisk massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Lovina The Lovina (Profil fordel: 1x 30 min. balinesisk massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Sanur Griya Santrian (Profil fordel: 1x middag uden drikkevarer)
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2
Candidasa
Dag 3 - 4
Candidasa
Dag 5
Lovina
Dag 6 - 7
Lovina
Dag 8
Ubud
Dag 9 - 10
Ubud
Dag 11
Sanur
Dag 12 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Candidasa

Dagsprogram gælder ved køb af udflugtspakken

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Candidasa

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Candidasa i den sydøstlige del af Bali. 

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Candidasa

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Candidasa.

Candidasa er en idylliske kystby der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til.

Virgin Beach som ligger ca. 10 km. øst for Candidasa er et populært udflugtsmål, her kan du rigtig slappe af og opleve den hvide strand. Langs stranden ligger flere små restauranter.

Lej en cykel eller scooter og begiv jeg ud i det smukke landskab. Tag på vandreture, dykker- og snorkelture, besøg nogle af området små landsbyer og templer eller gå på opdagelse i den lille hyggelige by.

Besøg også Amlapura, den tidligere “hovedstad” i regionen, der var tæt ved at blive udslettet af Gunung Agungs vulkanudbrud i 1963 og vandpaladset tæt ved Tirta Gangga. Begge er fredfyldte og smukke byer, hvor du hurtigt får brugt et par timer.

 

Læs mere

Dag 5

Lovina

Transport til Lovina – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til traditionel landsby, modertemplet Besakih, tvillingesøerne og Mount Batur (M, F)

Efter nogle afslappende dage i Candidasa sættes kursen mod nordkysten og Lovinas sorte strande. 

Undervejs byder turen på en dag med spændende udflugter. Dagen starter med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 

Herfra videre til Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillingesøerne.

Ankomst til hotellet i Lovina sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 6 - 7

Lovina

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dage er til egne oplevelser. Havet ud for Lovinakysten er kendt for sine mange delfiner, så tidligt om morgenen har du mulighed for at tage på en bådtur på udkig efter de legesyge delfiner. 

Derudover er der mulighed for at leje en cykel og udforsk området på egen hånd, eller måske det kan friste med en tur på havet til et af Balis bedste snorkel og dykkerområder – Menjangan Island i det nordvestlige hjørne af Bali. Og glem ikke at være tilbage på hotellet til at solnedgangen, som ofte er utrolig smuk.

 

Læs mere

Dag 8

Ubud

Transport til Ubud – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til Git-git vandfaldet, Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked og Jatiluwih risterrasser (M, F)

I dag forlades nordkysten til fordel for Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Undervejs byder turen bl.a. på en udflugt til Git-git vandfaldet med et fald på ca. 40 meter. Vandfaldet ligger i grønne og frodige omgivelser et lille stykke fra hovedvejen. 

Turen fortsætter turen til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

Du besøger også Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

Sidste stop inden Ubud er det imponerende risterrasser ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 
Ankomst til hotellet i Ubud sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 9 - 10

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dage er til egne oplevelser. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. 

 

Læs mere

Dag 11

Sanur

Transport til Sanur – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til træskærerlandsbyen Mas, ”Elefanthulen” og de hellige kilder ved Tampak Siring (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er i landsbyen Mas der er bedst kendt for sin træskærerproduktion at høj kvalitet. Turen fortsætter til Goa Gajah – ”Elefanthulen”, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Hulen har været et af oprindelsesstederne for den hindu-buddhistiske kultur, der i høj grad præger Bali i dag. Sidste stop er ved den hellige kilde Tirta Empul i Tampak Siring. Vandet siges at have magiske og helbredende kræfter. Hvert år kommer folk fra hele Bali for at blive renset i bassinerne med det klare vand.  

Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 12 - 14

Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.