Magiske Bali - Grønne bjerge og gyldne strande

Indonesien - Candidasa, Ubud, Sanur

 • SPAR OP TIL KR. 1.300 på udvalgte afgange i sommerferien
 • "Profil-fordele" og Dine Around Card (spar op til 25% på udvalgte restauranter)
 • Smuk natur, vulkaner, floder og vandfald
 • Bo Ubuds grønne højland ud til havet i Candidasa og Sanur
 

Udlev drømmen om et tropisk paradis og tag på en to ugers rundrejse på Bali med gyldne sandstande, et funklende hav i blå nuancer, svajende palmer og temperaturer, der varmer sjælen.

Gratis massage, gratis tasting menu, rabat på mad og drikke, samt Dine Around Card der giver op til 25 % i rabat på udvalgte restauranter! 
Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

3 nætter Candidasa – 3 nætter Ubud – 7 nætter Sanur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, der året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du først i Candidasa, der er smukt beliggende i den sydøstlige del af Bali, med udsigt over havet og bag grønklædte bjerge.

Næste stop er i den kunstneriske by Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et fascinerende marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter og caféer samt hyggelige barer og musiksteder. Sanur byder også på alt fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Candidasa, Ubud, Sanur

13 nætter / 16 dage

fra kr. 11.695

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

 • Candidasa Rama Shinta
 • Ubud Rama Phala Resort & Spa (Profil fordel: 1x 30. min. massage - gælder for to personer pr. værelse) 
 • Sanur Mercure Resort (Profil fordel: 15% rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. balinesisk massage - massage gælder for to personer pr. værelse)

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:

Deluxe hoteller

 • Candidasa Alila Manggis (Profil fordel: 1x balinesisk tasting menu (gælder for to personer pr. værelse)
 • Ubud Alaya Resort   (Profil fordel: 1x 30 min. balinesisk massage (gælder for to personer pr. værelser)
 • Sanur Griya Santrian (Profil fordel: 1x middag uden drikkevarer (gælder for to personer pr. værelser)
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2
Candidasa
Dag 3 - 4
Candidasa
Dag 5
Ubud
Dag 6 - 7
Ubud
Dag 8
Sanur
Dag 9 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Candidasa

Dagsprogram gælder ved køb af udflugtspakken

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Candidasa

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Candidasa i den sydøstlige del af Bali. 

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Candidasa

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Candidasa.

Candidasa er en idylliske kystby der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til.

Virgin Beach som ligger ca. 10 km. øst for Candidasa er et populært udflugtsmål, her kan du rigtig slappe af og opleve den hvide strand. Langs stranden ligger flere små restauranter.

Lej en cykel eller scooter og begiv jeg ud i det smukke landskab. Tag på vandreture, dykker- og snorkelture, besøg nogle af området små landsbyer og templer eller gå på opdagelse i den lille hyggelige by.

Besøg også Amlapura, den tidligere “hovedstad” i regionen, der var tæt ved at blive udslettet af Gunung Agungs vulkanudbrud i 1963 og vandpaladset tæt ved Tirta Gangga. Begge er fredfyldte og smukke byer, hvor du hurtigt får brugt et par timer.

 

Læs mere

Dag 5

Ubud

Transport til Ubud – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til traditionel landsby, modertemplet Besakih, tvillingesøerne, Mount Batur og verdens dyreste kaffe ”Luwak” (M, F)

Efter nogle afslappende dage ved kysten sættes kursen mod Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Undervejs besøger besøg du en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Inden ankomst til Ubud gøres bl.a. stop ved et udsigtspunkt hvor du har en skøn panoramaudsigt over tvillingesøerne og du besøger en lille kaffeplantage hvor den eksklusive og meget dyre Kopi Luwak kaffe dyrkes. Efter smagsprøver af forskellige typer kaffe, og te, er der mulighed for at købe en kop Kopi Luwak kaffe og naturligvis at købe nogle bønner med hjem.

Ankomst til hotellet i Ubud sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 6 - 7

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dage er til egne oplevelser. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. 

 

Læs mere

Dag 8

Sanur

Transport til Sanur – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. udflugt til træskærerlandsbyen Mas, ”Elefanthulen” og de hellige kilder ved Tampak Siring (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er i landsbyen Mas der er bedst kendt for sin træskærerproduktion at høj kvalitet. Turen fortsætter til Goa Gajah – ”Elefanthulen”, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Hulen har været et af oprindelsesstederne for den hindu-buddhistiske kultur, der i høj grad præger Bali i dag. Sidste stop er ved den hellige kilde Tirta Empul i Tampak Siring. Vandet siges at have magiske og helbredende kræfter. Hvert år kommer folk fra hele Bali for at blive renset i bassinerne med det klare vand.  

Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 9 - 14

Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.