Magiske Bali - Bali og tropeøen Nusa Lembongan

Indonesien - Ubud, Nusa Lembongan Island, Sanur

 • Gratis "Profil-fordele" inkluderet i rejsen
 • Den stemningsfyldte bjergby Ubud
 • Autentiske tropeparadis på Nusa Lembongan
 • Sanurs gyldne sandstrande
 • Vulkaner, risterrasser, templer og smuk natur
 

To ugers rundrejse til Bali og det autentiske tropeparadis på den lille ø Nusa Lembongan, som er et virkeligt godt alternativ til Gili-øerne

Gratis massage, gratis grill frokost og gratis middag!
Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

3 nt Ubud – 3 nt Nusa Lembongan – 7 nt Sanur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du først i den kunstneriske by Ubud som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Næste stop på rejsen er øen Nusa Lembongan, som byder på en hyggelig og afslappet atmosfære, skønne hoteller, mangrovesump, fredfyldte palmestrande og turkisblå vand. Her er stort set ingen biler, da det kræver en speciel tilladelse. Kun havets brusen og til tider en knallert kan høres. 

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner. 

Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Indonesien

Ubud, Nusa Lembongan Island, Sanur

13 nætter / 16 dage

fra kr. 14.690

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Superior hoteller

 • Ubud Rama Phala Resort & Spa (Profil fordel: 1x 30 min. massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Nusa Lembongan Hai Tide Beach Resort (Profil fordel: Grill frokost på ankomstdagen)
 • Sanur Mercure Resort (Profil fordel: 15 % rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. balinesisk massage - massage gælder for to personer pr. værelse)


  Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg:

Deluxe hoteller

 • Ubud Alaya Resort (Profil fordel: 1x 30 min. balinesisk massage - gælder for to personer pr. værelse)
 • Nusa Lembongan Hai Tide Beach Resort (Profil fordel: Grill frokost på ankomstdagen)
 • Sanur Griya Santrian (Profil fordel: 1x middag uden drikkevarer)


Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Danmark - Bali
Dag 2
Ubud
Dag 3 - 4
Ubud
Dag 5
Nusa Lembongan
Dag 6 - 7
Nusa Lembongan
Dag 8
Sanur
Dag 9 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - Danmark

Dag 1

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Ubud

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 5

Nusa Lembongan

Transport til Nusa Lembongan (M)

Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod tropeparadiset Nusa Lembongan. Fra Ubud køres til Sanur hvorfra du sejler det sidste stykke. Sejlturen tager ca. en halv time.

Ca. 11 km. sydøst for Bali ligger øen Nusa Lembongan, i Badung strædet med sine blot 8 kvadratkilometer og 5.000 indbyggere. Denne lille paradisiske ø ligger langt fra hverdagens bekymringer og Sydbalis mere hektiske tempo.

Ved ankomst til Lembongang bliver du hentet og kørt til hotellet.

Efter check in er resten af opholdet til egne oplevelser.

 

Læs mere

Dag 6 - 7

Nusa Lembongan

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

De næste par dage er afsat til at du, på egen hånd, kan søge dit helt eget eventyr.

Livet på Nusa Lembongan er meget afslappet. Med kølige briser, begrænset trafik, små hoteller, ingen forurening eller stress samt noget af det klareste vand man kan finde, er der virkeligt mulighed for afslapning og forkælelse.

Lembongan er omringet af mangrovesumpe, palmer og hvide sandstrande. På øen er terrænet meget tørt, med vulkanske stengærder og kaktusdækkede bakker. Her er stort set ingen biler, da det kræver en speciel tilladelse – kun havets brusen og til tider en knallert kan høres.

Det er muligt at leje cykler eller scootere for at komme rundt på øen. Udover afslapning og udforskning af øen, er der fantastiske forhold for surfing, snorkling og dykning. Mange dykkercentre på Bali tilbyder dykkerture til Nusa Lembongan og naboøen Nusa Penida, da livet under vandet her, er helt fantastisk.

 

Læs mere

Dag 8

Sanur

Transport til Sanur – ved køb af udflugtspakken er turen inkl. tempelbesøg, Mount Batur samt landsbybesøg i Sidemen-dalen og frokost (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er ved de varme kilder i Banjar, som siges at have helbredende egenskaber. Så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillingesøerne.

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 

Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen. Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og den hyggelige badeby Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Fra hotellet går turen gennem Singaraja, Balis næststørste by, efter Denpasar, som er et vigtigt handelscentrum for skibseksporten af kaffe og ris. Her fra videre til dagens første stop ved templet Puri Beji. Templet er fra det 15. århundrede og er især kendt for sine mange velbevarede, detaljerige og dekorative udskæringer som gør templet helt unik og nærmest kunstnerisk at se på.

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur.

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løbe mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer langt fra alfarvej og midt i naturen omringet af rismarker. 
Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 9 - 14

Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

 

Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Birgitte, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.