Bohemeluksus i privat villa på Bali

Indonesien - Bali, Ubud, Seminyak
 • Perfekt til en familie med børn eller et vennepar
 • Villaer med swimmingpool og eget personale
 • Soveværelser med eget bad og toilet
 • Smagfuld og luksuriøs indretning
 
Tag familien eller vennerne med til Bali og bo i to førsteklasses villaer i henholdsvis Ubud og ved vandet. Villaerne kan bookes hver for sig, men hvorfor ikke få det bedste af to verdener?
Villaen i Ubud ligger i en autentisk, lille landsby, blot få minutters kørsel fra Ubud. Den er omgivet af en spektakulær og frodig jungle med udsigt til en dal med palmer. For at komme til helt frem til villaen skal du gennem en lille landsby, hvor beboerne helt sikkert, med glæde og stolthed, vil byde jer indenfor i deres private hjem. Mere autentisk bliver det næsten ikke.

Ubud – mange udflugtsmuligheder

Området er perfekt til udflugter rundt på Bali og vandreture ned til floden eller gennem rismarkerne, hvor du ser, hvordan bønderne dyrker deres ris og andre afgrøder. Der er også et lille vandfald, hvor du kan tage en forfriskende dukkert. Ønskes en lidt længere udflugt eller blot en tur ind til Ubud kan villaens chauffør bestilles for en meget rimelig pris. 

Bo i danskejet, smagfuld villa med pool

Villaen i Ubud er danskejet og smagfuldt indrettet i en luksuriøs kombination af indonesisk og dansk design, med sans for hver en detalje. Kokken sørger for morgenmaden, mens frokost og aftensmad kan bestilles fra et menukort – og finder du ikke lige din yndlingsret, vil kokken gøre sit til at dit ønske opfyldes.

Seminyak – caféliv og shopping på Balis vestkyst

Fra det grønne paradis sættes kursen mod Seminyak på Balis vestkyst. Her finder du et væld af restauranter, hyggelige caféer, lækre butikker med brugskunst og småmøbler, spændende butikker med lokale og udenlandske designere og sidst men ikke mindst et eksklusivt udvalg af spa- og wellness-behandlinger.

Ophold med eget personale

Begge villaer har privat swimmingpool og et tilknyttet personale, der sørger for at ferien bliver så afslappet som muligt. Stuepigen står for rengøringen, og har du brug for hjælp til at leje en båd, bestille en udflugt, reservere et bord på restaurant hjælper personalet dig også med det.

Villaerne er helt og aldeles dit hjem, fra den dag du ankommer, til den dag du rejser igen, og det dygtige og hjælpsomme personale vil gøre sit til, at opholdet bliver uforglemmeligt. 

Fraprisen er pr. person ved 4 personer.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Bali, Ubud, Seminyak

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Ubud - 5 nætter

Privat villa med pool og panoramaudsigt
Se kort

Privat villa med pool og panoramaudsigt

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

I en lille balinesisk landsby, blot få minutters kørsel fra Ubud, finder du denne dejlige, poolvilla med plads til 6 personer, som ikke kan bookes hos andre rejsebureauer end Profil Rejser.

Villaen er privatejet af en danske billedkunstner, som selv har stået for opførelsen og den smagfulde indretning. Villaen er omgivet af tropisk natur, og det venlige, servicemindede personale vil gøre sit til, at opholdet i villaen bliver uforglemmeligt. Dertil kommer den spektakulære og frodige jungle, som omgiver villaen, og det lille lokalsamfund, hvor landsbybeboerne med glæde byder dig indenfor i deres private hjem. Området giver gode muligheder for vandreture ned til floden eller gennem rismarkerne, hvor du kan se, hvordan de lokale bønder dyrker deres ris og andre afgrøder. Der er også et lille vandfald, hvor du kan få en forfriskende dukkert. Ønsker du en lidt længere udflugt eller blot en tur ind til Ubud kan villaens chauffør bestilles for en meget rimelig pris. 

Villaen er helt og aldeles dit hjem fra første dag, du ankommer, til du rejser igen. Her er et stort åbent køkken/alrum, hvorfra kokken tilbereder og serverer de skønne retter (kun morgenmad er inkluderet i opholdet), en stor stue med 60″ fladskærms TV (ingen tv-kanaler men DVD), wi-fi, et stort åbent kontor, poolområde med liggestole og en skøn have med udsigt til dalen. Der er tre store soveværelser med aircondition og myggenet – to på første sal og et i stueetagen. Derudover er her to badeværelser – et på først sal og et i stueetagen samt håndklædeservice.

Villaen er ikke egnet til meget små børn grundet beliggenheden (anbefales til familier med børn fra 4 år og opefter).

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her

Bali - 5 nætter

Privat villa med swimmingpool

Privat villa med swimmingpool

Beliggenhed: Indonesien, Bali

I kan vælge mellem flere villaer i Seminyak. Fælles for alle villaer er, at de er smagfuldt og moderne indrettet, centralt beliggende i forhold til restauranter og butikker og med egen swimmingpool.

Derudover er her soveværelser med eget bad og toilet, et fuldt udstyret køkken (ikke nødvendigvis fuldt udstyret efter dansk standard), aircondition, satellit-tv, Wi-Fi og personale, som bl.a. står for rengøring, og mod ekstra betaling, også kan stå for tilberedningen af frokost og aftensmad. 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.