Fra Balis højland til strande og blå laguner

Indonesien - Jimbaran, Pemuteran, Ubud, Sanur
 • Profil fordele: Inkl. cocktail og 2 middage
 • Late check out på hjemrejsedagen
 • Det uberørte nordvestlige Bali og højlandet omkring Ubud
 • Koralrev, vulkaner, kratersøer, grønne bjerge og gyldne strande
Booking kode: BALI05  

To ugers rundrejse inklusiv sightseeing på vejen fra hotel til hotel. Turen giver god tid til at søge dit helt eget eventyr, slappe af eller tage med på nogle af vores ekstraudflugter

PROFIL FORDELE

 • Gratis massage (30 min.)
 • Inkl. cocktail og to gratis middage
 • Rabat på mad, drikke og spabehandlinger
 • Late check out på hjemrejsedagen

Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"


  Bali - en lille diamant i Indonesien

  Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer og venter blot på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpestore, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folk, god mad i alle prisklasser og en temperatur, som året rundt ligger på omkring 30 grader.

  Jimbaran-bugten og snorkling i verdensklasse

  Dette eventyr starter med et par nætter i Jimbaran-bugten. Jimbaran er særlig kendt for de mange fiskerestauranter på stranden, som vi varmt kan anbefale. Næste stop er nordkysten på det nordvestlige Bali. Dette er Balis mere afsides egn og derfor heller ikke så besøgt at turister – endnu. Ud for kysten, ved øen Mejnangan, der er en del af The West Bali National Park, finder du dykning og snorkling i verdensklasse. 

  Kunstnerbyen Ubud i frodige bjerge

  Efter nogle afslappende dage ved kysten sættes kursen mod det centrale højland og kunstnerbyen Ubud, som ligger blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

  Sanur - skøn strand og gode restauranter

  Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer, musiksteder og caféer. Her finder du alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste, nye kollektioner. 

  Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende, blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

  Din rejse - vores ansvar

  Læs mere

  Rejseoverblik

  • 2021
  • JAN
  • FEB
  • MAR
  • APR
  • MAJ
  • JUN
  • JUL
  • AUG
  • SEP
  • OKT
  • NOV
  • DEC

  Indonesien

  Jimbaran, Pemuteran, Ubud, Sanur

  15 dage

  fra kr. 11.760

  Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
  Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

  Priser og forespørgsel
  Hvornår vil du rejse?

  Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

  Vælg en anden dato
  Se kalender med foreslåede rejsedatoer

  Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

  Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

  Rejsens Indhold
  Overnatningsmuligheder

  Bali - 12 nætter

  Overnatning på rejsen

  Overnatning på rejsen

  Beliggenhed: Indonesien, Bali

  På denne Bali rejse bor du på flg. hoteller:

  Nætter  By/sted Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
  2  Jimbaran  Keraton Jimbaran  1x cocktail i baren
  3  Pemuteran  Adi Assri  1x to-retters frokost eller middag uden drikkevarer
  3  Ubud  Onje Villas  1x middag uden drikkevarer
  4  Sanur  Taksu Sanur  

  Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

  Nætter  By/sted      Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
  4  Sanur  Mercure Resort     
  4  Sanur  Puri Santrian

   

   Læs mere her
   Dagsprogram
   Dag 1
   Danmark - Bali
   Dag 2
   Jimbaran
   Dag 3
   Jimbaran
   Dag 4
   Nordvest Bali
   Dag 5 - 6
   Nordvest Bali
   Dag 7
   Ubud
   Dag 8 - 9
   Ubud
   Dag 10
   Sanur
   Dag 11 - 13
   Sanur
   Dag 14 - 15
   Bali - Danmark

   Dag 1

   Danmark - Bali

   Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

   Læs mere

   Dag 2

   Jimbaran

   M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

   Ankomst til Bali og transport til Jimbaran

   Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet, der er beliggende i Jimbaran-bugten få minutters kørsel fra lufthavnen. 

   Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

    
   Læs mere

   Dag 3

   Jimbaran

   Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

   Efter en god nats søvn og morgenmad er dagen til egne oplevelser. 

   Tag f.eks. en udflugt til templet Pura Ulun Siwi med dets smukke fredelige placering, oplev Jimbaran fiskemarked, hvor du kan få et godt indblik i det lokale liv og se nogle af de enorme tunfisk som fiskerne hiver i land hver dag eller nyd dagen på stranden og ved hotellets swimmingpool.

    

   Læs mere

   Dag 4

   Nordvest Bali

   Transport til Nordvest Bali – Inkl. udflugt til Tanah Lot Templet, vandretur mellem rismarker og Banjars varme kilder (M, F)

   I dag sættes kursen mod Balis nordvestkyst. Den første del går langs Bali vestkyst til dagens første stop, templet Tanah Lot, der ligger på en enorm klippe ud for kysten. Klippen er skilt fra kysten og det er kun muligt at gå dertil ved lavvande.

   Turen fortsætter mod nord og inden frokost byder dagens udflugtsprogram på en let vandretur blandt nogle af Balis mange rismarker. Mød landmanden som er i gang med dagens arbejde i marken og nyde de smukke omgivelser.

   Efter frokost er der besøg ved de varme kilder i Banjar. Kilderne siges at have helbredende egenskaber, så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

   Hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet på det nordvestlige Bali.

    

   Læs mere

   Dag 5 - 6

   Nordvest Bali

   Eventyr på egen hånd (M)

   Dagene i dette nærmest uberørte område af Bali er til egne oplevelser. Du vil være omgivet af smuk natur og en autentisk atmosfære. Udforsk lokalområdet til fods eller lej en cykel. Tag en tur på stranden, tag på kajaktur eller nyd en dag med snorkling eller dykning i verdensklasse ved øen Menjangan.   
   Læs mere

   Dag 7

   Ubud

   Transport til Ubud – Inkl. udflugt til Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked og Jatiluwih risterrasser (M, F)

   Efter nogle skønne dage ved nordkysten sættes kursen mod kunstnerbyen Ubud i det centrale højland. Undervejs byder turen bl.a. på det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

   Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

   Turen fortsætter til risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 

   Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til Ubud, hvortil du ankommer sidst på eftermiddagen. 

    

   Læs mere

   Dag 8 - 9

   Ubud

   Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

   Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

   De næste par dage er til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

    

   Læs mere

   Dag 10

   Sanur

   Transport til Sanur – Inkl. udflugt til træskærerlandsbyen Mas, ”Elefanthulen” og de hellige kilder ved Tampak Siring (M, F)

   Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

   Første stop er i landsbyen Mas der er bedst kendt for sin træskærerproduktion at høj kvalitet. Turen fortsætter til Goa Gajah – ”Elefanthulen”, som stammer helt tilbage fra det 11. århundrede. Hulen har været et af oprindelsesstederne for den hindu-buddhistiske kultur, der i høj grad præger Bali i dag. Sidste stop er ved den hellige kilde Tirta Empul i Tampak Siring. Vandet siges at have magiske og helbredende kræfter. Hvert år kommer folk fra hele Bali for at blive renset i bassinerne med det klare vand.  

   Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

    

   Læs mere

   Dag 11 - 13

   Sanur

   Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

   Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

   Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

   Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

    

   Læs mere

   Dag 14 - 15

   Bali - Danmark

   Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

   Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

   Dag 15 Ankomst til Danmark

    

   Læs mere
   Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

   Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

   Priser og forespørgsel

   Kontakt os på

   ferie@profilrejser.dk
   /
   77 33 55 00

   Natascha, Rikke, Lars

   Rejsekonsulenter, Profil Rejser

   Vi kan hjælpe dig

   Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.