Balis højland og palmestrande

Indonesien - Ubud, Munduk, Sanur
 • Profil fordele: Inkl. frokost, middag og guidet vandretur
 • Late check out på hjemrejsedagen
 • Landsbyer og UNESCO bevarede risterrasser i Jatiluwih
 • Omgivelserne og den fredfyldte stemning på Sanak Retreat
Booking kode: BALI03
Tag på en to ugers rundrejse i det tropiske paradis Bali. Slentre på gyldne sandstrande, besøg kunstneriske templer og gå på opdagelse i den smukke natur blandt rismarker, bjerge og floder.

Gratis massage, gratis middag, rabat på mad, drikke og spabehandlinger! Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, der året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali bor du i den kunstneriske bjergby Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et fascinerende marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art.

Fra Ubud sættes kursen mod den lille landsby Munduk og det vidunderlige Sanak Retreat – en skøn, lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, der sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear.

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter og caféer samt hyggelige barer og musiksteder. Sanur byder også på alt fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Bali opfylder drømmen om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et funklende hav i blå nuancer, svajende palmer og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Ubud, Munduk, Sanur

15 dage

fra kr. 13.535

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Bali - 12 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

På denne Bali rejse bor du på flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
3  Ubud  Puri Sebali Resort  1x frokost eller middag uden drikkevarer
3  Munduk  Sanak Retreat  3 timers guidet vandretur
6  Sanur  Taksu Sanur  1x middag uden drikkevarer 

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
6  Sanur  Mercure Resort      10% rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. massage
6  Sanur  Puri Santrian  1x middag uden drikkevarer

 

   

  Læs mere her
  Dagsprogram
  Dag 1
  Danmark - Bali
  Dag 2
  Ubud
  Dag 3 - 4
  Ubud
  Dag 5
  Munduk
  Dag 6 - 7
  Munduk
  Dag 8
  Sanur
  Dag 9 - 13
  Sanur
  Dag 14 - 15
  Bali - Danmark

  Dag 1

  Danmark - Bali

  Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

  Læs mere

  Dag 2

  Ubud

  M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

   

  Ankomst til Bali og transport til Ubud

  Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

  Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 3 - 4

  Ubud

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

  Læs mere

  Dag 5

  Munduk

  Transport til Munduk – Inkl. udflugt til Jatiluwih risterrasser, Vandgudens Tempel og besøg på lokalt marked (M, F)

  Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod den lille landsby Munduk. 

  Undervejs byder turen bl.a. på risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 

  Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger ligger 30 meter ude i kratersøen. 

  Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

  Ankomst til hotellet i Munduk sidst på eftermiddagen.

   

  Læs mere

  Dag 6 - 7

  Munduk

  3 timers vandretur og eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Opholdet på Sanak Retreat i Munduk inkludere en 3 timers guidet vandretur i den smukke natur som omgiver resortet. Resten af tiden er til egne oplevelser.

  Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk. En skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. 

  Her kan du hænge over kanten infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Du kan dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa kan friste. Derudover kan du nyde den lækre mad som oftest består af friske økologiske råvarer fra nærområdet i restauranten. 

  Forpagteren Pak Gusti har også selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald.
  Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

   
  Læs mere

  Dag 8

  Sanur

  Transport til Sanur – Inkl. udflugt til Mount Batur, modertemplet Besakih og landsbybesøg i Sidemen-dalen (M, F)

  Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

  Turen går gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. 

  Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

  Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 

  Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen. 

   
  Læs mere

  Dag 9 - 13

  Sanur

  Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

  Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

  Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

  Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

   

  Læs mere

  Dag 14 - 15

  Bali - Danmark

  Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

  Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

  Dag 15 Ankomst til Danmark

   

  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Natascha, Nicoline, Rikke, Mark, Lars

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.