Balis højdepunkter fra nord til syd

Indonesien - Ubud, Lovina, Sanur
 • Profil fordele: Inkl. 2 middage og 30 min. massage
 • Late check out på hjemrejsedagen
 • UNESCO bevarede risterrasser i Jatiluwih
 • Solnedgangen ved Lovina og Sanurs gyldne sandstrande
Booking kode: BALI01

Blot navnet ’Bali’ leder tankerne hen på et paradis. ”Bali er mere end et sted; det er en stemning, en tropisk sindstilstand”, tænker du, mens du nyder aftenens nuancer fra din bungalow i de fortryllende bjerge nær Ubud.

PROFIL FORDELE

 • Gratis massage (30 min.)
 • To gratis middage
 • Rabat på mad, drikke og spabehandlinger
 • Late check out på hjemrejsedagen

Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

   

  Det bedste af Bali på to uger

  Se det bedste af Bali på en to-ugers rejse fra nord til syd. Her oplever du alt fra gyldne til sorte strande og udforske den smukke natur, der skifter fra rismarker til imponerende vulkaner.

  Brusende floder, vulkaner og sorte strande

  Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpestore, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer de små, hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, som året rundt ligger på ca. 30 grader.

  Kunstnerbyen Ubud blandt smukke bjerge

  De første nætter på Bali tilbringer du i kunstnerbyen Ubud, der ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

  Lovina - sorte strande og delfiner

  Derefter besøger du Lovina på Balis smukke nordkyst, der er kendt for sine sorte strande og de springende delfiner. Omgivelserne minder langt fra om det hektiske liv i den sydlige del af Bali. Turen til Lovina er det hele værd. Vejen byder på rismarker, grønne bjerge og imponerende vulkaner.

  Slut af med badeferie i Sanur

  Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner. 

  Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende, blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

  Din rejse - vores ansvar

  Læs mere

  Rejseoverblik

  • DEC
  • 2021
  • JAN
  • FEB
  • MAR
  • APR
  • MAJ
  • JUN
  • JUL
  • AUG
  • SEP
  • OKT
  • NOV

  Indonesien

  Ubud, Lovina, Sanur

  15 dage

  fra kr. 11.415

  Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
  Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

  Priser og forespørgsel
  Hvornår vil du rejse?

  Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

  Vælg en anden dato
  Se kalender med foreslåede rejsedatoer

  Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

  Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

  Rejsens Indhold
  Overnatningsmuligheder

  Bali - 12 nætter

  Overnatning på rejsen

  Overnatning på rejsen

  Beliggenhed: Indonesien, Bali

  På denne Bali rejse bor du på flg. hoteller:

  Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
  3  Ubud  Onje Villas  1x middag uden drikkevarer
  3  Lovina  Aneka Lovina Villas & Spa  1x 30 min. massage
  6  Sanur  Taksu Sanur  1x middag uden drikkevarer

  Ønsker du at bo lidt bedre i Sanur, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

  Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
  6  Sanur  Mercure Resort                   10% rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. massage
  6  Sanur  Puri Santrian  1x middag uden drikkevarer

   

   

  Læs mere her
  Dagsprogram
  Dag 1
  Danmark - Bali
  Dag 2
  Ubud
  Dag 3 - 4
  Ubud
  Dag 5
  Lovina
  Dag 6 - 7
  Lovina
  Dag 8
  Sanur
  Dag 9 - 13
  Sanur
  Dag 14 - 15
  Bali - Danmark

  Dag 1

  Danmark - Bali

  Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

  Læs mere

  Dag 2

  Ubud

  M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

   

  Ankomst til Bali og transport til Ubud

  Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

  Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   

   

  Læs mere

  Dag 3 - 4

  Ubud

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

  Læs mere

  Dag 5

  Lovina

  Transport til Lovina – Inkl. udflugt til Jatiluwih risterrasser, Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked og Git-git vandfaldet (M, F)

  Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod nordkysten og Lovinas sorte strande. 

  Undervejs byder turen bl.a. på risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 
  Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

  Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

  Turen fortsætter gennem Singaraja, Balis næststørste by, efter Denpasar, som er et vigtigt handelscentrum for skibseksporten af kaffe og ris og videre til Git-git vandfaldet. Vandfaldet har et fald på ca. 40 meter og ligger i grønne og frodige omgivelser et lille stykke fra hovedvejen. 

  Ankomst til hotellet i Lovina sidst på eftermiddagen.

   

   

  Læs mere

  Dag 6 - 7

  Lovina

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  De næste par dage er til egne oplevelser. Havet ud for Lovina-kysten er kendt for sine mange delfiner, så tidligt om morgenen har du mulighed for at tage på en bådtur på udkig efter de legesyge delfiner. 

  Derudover er der mulighed for at leje en cykel og udforsk området på egen hånd, eller måske det kan friste med en tur på havet til et af Balis bedste snorkel og dykkerområder – Menjangan Island i det nordvestlige hjørne af Bali. Og glem ikke at være tilbage på hotellet tids nok til at nyde solnedgangen, som ofte er utrolig smuk.

   

   

  Læs mere

  Dag 8

  Sanur

  Transport til Sanur – Inkl. udflugt til Banjars varme kilder, tvillingesøerne, Mount Batur, modertemplet Besakih og landsbybesøg (M, F)

  Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

  Første stop er ved de varme kilder i Banjar, som siges at have helbredende egenskaber. Så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

  Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillinge-søerne.

  Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

  Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 
  Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

   

   

   

  Læs mere

  Dag 9 - 13

  Sanur

  Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

  Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

  Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

  Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

   

  Læs mere

  Dag 14 - 15

  Bali - Danmark

  Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

  Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

  Dag 15 Ankomst til Danmark

   
  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Natascha, Rikke, Lars

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.