Balis grønne bjerge og gyldne strande

Indonesien - Ubud, Candidasa, Sanur
 • Profil fordele: Inkl. 2 middage og 60 min. massage
 • Late check out på hjemrejsedagen
 • Den stemningsfyldte bjergby Ubud
 • Kaffesmagning, vulkaner, kratersøer og smuk natur
Booking kode: BALI02

Udlev drømmen om et tropisk paradis og tag på en to ugers rundrejse på Bali med gyldne sandstande, et funklende hav i blå nuancer, svajende palmer og temperaturer, der varmer sjælen.

PROFIL FORDELE

 • Gratis massage (60 min.)
 • To gratis middage
 • Rabat på mad, drikke og spabehandlinger
 • Late check out på hjemrejsedagen

Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"


Bali - en lille diamant i Indonesien

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpestore, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur, som året rundt ligger på omkring 30 grader.

Kunstnerbyen Ubud

De første nætter på Bali er i kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder du et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Candidasa, en idyllisk kystby

Næste stop er i Candidasa der er smukt beliggende i den sydøstlige del af Bali, ud til havet og med de grønklædte bjerge bag sig. Candidasa er en idyllisk kystby, der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til.

Sanur, skøn strand og gode restauranter

Rejsen afsluttes med en afslappende badeferie i Sanur med et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer og musiksteder, caféer og alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner. 

Bali opfylder de flestes drømme om et tropisk paradis med langstrakte, gyldne sandstande, et hav i funklende blå nuancer, palmer som svajer i vinden og temperaturer, der varmer helt ind i sjælen.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Ubud, Candidasa, Sanur

15 dage

fra kr. 11.390

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Bali - 12 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

På denne Bali rejse bor du på flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
3  Ubud  Onje Villas  1x middag uden drikkevarer
3  Candidasa  Puri Bagus  1x 60 min. massage
6  Sanur  Taksu Sanur      1x middag uden drikkevarer 

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

Nætter  By/sted      Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
6  Sanur  Mercure Resort  10% rabat på mad og drikke samt 1x 30 min. massage
6  Sanur  Puri Santrian  1x middag uden drikkevarer

 

   

  Læs mere her
  Dagsprogram
  Dag 1
  Danmark - Bali
  Dag 2
  Ubud
  Dag 3 - 4
  Ubud
  Dag 5
  Candidasa
  Dag 6 - 7
  Candidasa
  Dag 8
  Sanur
  Dag 9 - 13
  Sanur
  Dag 14 - 15
  Bali - Danmark

  Dag 1

  Danmark - Bali

  Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

  Læs mere

  Dag 2

  Ubud

  M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

   

  Ankomst til Bali og transport til Ubud

  Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

  Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 3 - 4

  Ubud

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

  Læs mere

  Dag 5

  Candidasa

  Transport til Candidasa – Inkl. udflugt til kaffefarm med verdens dyreste kaffe ”Luwak”, Mount Batur, modertemplet Besakih og landsbybesøg (M, F)

  Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod Candidasa, der er smukt beliggende på den sydøstlige del af Bali.

  Undervejs besøger du en lille kaffeplantage hvor den eksklusive og meget dyre Kopi Luwak kaffe dyrkes. Efter smagsprøver af forskellige typer kaffe, og te, er der mulighed for at købe en kop Kopi Luwak kaffe og naturligvis at købe nogle bønner med hjem.   

  Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillingesøerne.

  Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

  Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd.

  Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 6 - 7

  Candidasa

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Candidasa er en idylliske kystby der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til. 

  Virgin Beach som ligger ca. 10 km. øst for Candidasa er et populært udflugtsmål, her kan du rigtig slappe af og opleve den hvide strand. Langs stranden ligger flere små restauranter. Lej en cykel eller scooter og begiv jeg ud i det smukke landskab. Tag på vandreture, dykker- og snorkelture, besøg nogle af området små landsbyer og templer eller gå på opdagelse i den lille hyggelige by. Eller måske en tur til øen Nusa Penida – en tidligere straffekoloni, kan friste. Besøg også Amlapura, den tidligere “hovedstad” i regionen, der var tæt ved at blive udslettet af Gunung Agungs vulkanudbrud i 1963 og vandpaladset tæt ved Tirta Gangga. Begge er fredfyldte og smukke byer, hvor du hurtigt får brugt et par timer.

   

   
  Læs mere

  Dag 8

  Sanur

  Transport til Sanur – Inkl. udflugt til traditionel Aga landsby, fiskerlandsby og saltudvinding, flagermusgrotte og Klungkung (M)

  Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

  Første stop er i en Bali Aga by (”oprindelig balinesisk”) hvor kvinderne væver det berømte ”flammende” tøj, som formodes at gøre, den som bærer det, immun over for alt ondt. Det kan tage op til fem år at gøre et enkelt stykke stof færdig.

  Næste stop er ved en lille fiskerby, som bl.a. også er kendt for saltudvinding, inden der fortsættes til flagermusgrotten Goa Lawah.

  Sidste stop på dagens udflugt er ved Kerta Gosa – justitspaladset, der blev opført i slutningen af det 18. århundrede i det tidligere fyrstedømmet Klunkung. Det ligger smukt inden for en voldgrav oer et et fantastisk eksempel på Klungkung-stil i arkitektur og malerkunst. 

  Der er ankomst til hotellet i Sanur først på eftermiddagen.

   

  Læs mere

  Dag 9 - 13

  Sanur

  Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

  Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

  Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

  Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

   

  Læs mere

  Dag 14 - 15

  Bali - Danmark

  Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

  Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

  Dag 15 Ankomst til Danmark

   

  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Natascha, Rikke, Lars

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.