Bali og barfodsferie på Gili-øerne

Indonesien - Bali, Ubud, Gili-øerne, Sanur
 • Profil fordele: Inkl. middag og restaurant voucher
 • Late check out på hjemrejsedagen
 • Vulkaner, kratersøer, vandfald og smuk natur
 • Gili-øernes hvide strande 
Booking kode: BALI04

Trænger du til at trække stikket og bare glemme hverdagen i et par uger? Denne eventyrrejse kombinerer grønne og frodige Bali med barfodsparadiset på Gili-øerne

Gratis massage, gratis middag, rabat på mad, drikke og spabehandlinger! Se dine "Profil-fordele" under "Overnatningsmuligheder"

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpestore, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

Kunstnerbyen Ubud blandt bjerge og floder

På Bali bor I først i kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Her finder I et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Gili-øerne - et sandt barfodsparadis

Fra Bali sættes kursen mod Gili-øerne. Gili betyder “lille ø”, og Gili-øerne beliggende nordvest for Lombok består af tre små, flade øer med indbydende sandstrande, svajende palmer og ikke ret meget andet – et rent barfodsparadis. Bo enten på Gili Air, Gili Meno eller Gili Trawangan. I kan kombinere og bo nogle nætter ét sted og nogle et andet sted.

Afslut med badeferie i Sanur

Tilbage på Bali afsluttes rejsen med en afslappende badeferie i Sanur, som har et godt og varieret udbud af restauranter samt hyggelige barer, musiksteder og caféer. Her finder I alt lige fra små souvenirbutikker til markeder og butikker med de sidste nye kollektioner.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Indonesien

Bali, Ubud, Gili-øerne, Sanur

15 dage

fra kr. 11.465

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali Gili-øerne

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Bali Gili-øerne

Rejser til Gili-øerne

Ud for Lomboks nordvestligste kyst ligger 3 små koraløer, de såkaldte Gili Islands, omgivet af store koralrev. Gili Trawangan er den største af øerne og byder på alt, hvad du kan ønske dig på din rejse: turkisblåt hav, strand med det hvideste sand, svajende palmer, koralrev med kæmpe muslinger og fisk i alle regnbuens farver.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 12 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

På denne Bali rejse bor du på flg. hoteller:

Nætter By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
3  Ubud  Onje Villas  1x middag uden drikkevarer
5  Gili Air  Grand Sunset     Restaurant voucher på IDR 100.000
4  Sanur  Taksu Sanur  

Ønsker du at bo lidt bedre, er der mulighed for at opgradere til flg. hoteller mod et tillæg.

Nætter  By/sted  Hotel  Profil fordel (gælder for 2 personer pr. værelse)
4  Sanur  Mercure Resort  
4  Sanur  Puri Santrian

 

   

  Læs mere her
  Dagsprogram
  Dag 1
  Danmark - Bali
  Dag 2
  Ubud
  Dag 3 - 4
  Ubud
  Dag 5
  Gili-øerne
  Dag 6 - 9
  Gili-øerne
  Dag 10
  Sanur
  Dag 11 - 13
  Sanur
  Dag 14 - 15
  Bali - Danmark

  Dag 1

  Danmark - Bali

  Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

  Læs mere

  Dag 2

  Ubud

  M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

   

  Ankomst til Bali og transport til Ubud

  Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

  Efter check in er resten af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 3 - 4

  Ubud

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

  Læs mere

  Dag 5

  Gili-øerne

  Bådtransport til Gili-øerne (M)

  I dag forlades Ubud til fordel for ø-paradiset Gili. Fra Bali sejler du til den valgte ø. Gili Air, Gili Meno eller Gili Trawangan. Sejlturen tager ca. 1½ time. Ved ankomst til Gili kører du de sidste stykke til hotellet med hestevogn. Transport er ikke med i prisen og skal betales direkte til ”chaufføren”. Ønsker du ikke at sejle er det, mod et tillæg, muligt at flyve til Lombok og så sejle det sidste stykke til Gili-øerne. 

  Læs mere

  Dag 6 - 9

  Gili-øerne

  Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

  Gili-øerne er omgivet af smukke koralrev, med bl.a. kæmpemuslinger og koralfisk i alverdens flotte nuancer, og omkring øerne er der også store chancer for at opleve havskildpadder, djævlerokker og andre havdyr.

  På Gili Air er atmosfæren en god blanding af de to andre øer, Gili Meno og Gili Trawangan. Gili Air er ikke så hektisk som den populære Gili Trawangan, men der er en del flere aktiviteter, restauranter og barer end på rolige Gili Meno. De fleste har åbent alle ugens dage, men alt lukker ved midnatstid. 

  Gili Air er så til gengæld øen med den største lokale befolkning, som i modsætning til Gili Trawangan, også lever af andet end turismen. Inde på den lille ø dyrker de lokale landmænd kokosplantager, og ude ved kysten bor de hårdtarbejdende fiskere, og det er også her, du finder Gili-øernes bedste strande – de er bredere og endnu mere hvide end på de to andre øer.

  Brug tiden på at udforske den lille ø, besøg de to andre Gili-øer, tag på snorkel- eller dykkerture og slap af på stranden eller ved hotellets swimmingpool.

   

  Læs mere

  Dag 10

  Sanur

  Bådtransport til Bali og transport til Sanur  (M)

  Det er tid at forlade barfodsparadiset og sætte kursen tilbage til Bali. Sejlturen tager ca. 1½ time. Ved ankomst til Bali møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Sanur. Ankomst til hotellet i Sanur hen eftermiddagen. Ønsker du at flyve retur til Sanur er dette muligt mod et tillæg. 

  Læs mere

  Dag 11 - 13

  Sanur

  Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

  Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

  Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

  Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

   

  Læs mere

  Dag 14 - 15

  Bali - Danmark

  Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

  Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

  Dag 15 Ankomst til Danmark

   

  Læs mere
  Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

  Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

  Priser og forespørgsel

  Kontakt os på

  ferie@profilrejser.dk
  /
  77 33 55 00

  Natascha, Nicoline, Rikke, Mark, Lars

  Rejsekonsulenter, Profil Rejser

  Vi kan hjælpe dig

  Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.