Sanur - strandferie med fredfyldte solnedgange

Indonesien - Bali, Sanur
 • Sol og badning ved 5 km palmestrand i Sanur
 • 13 nætter i Sanur - vælg mellem mange hoteller
 • Sanurs hyggelige restauranter og cafeer
 • Tæt på Balis mange templer og kunstnerbyen Ubud

Bali giver mange indtryk. På palmestrandene i Sanur kan dagene gå med sol, badning og skønne solnedgange. Nyd to ugers ferie på Bali, en af vores favoritdestinationer året rundt.

Mange betragter Sanur som Balis bedste sted at bo. Man finder en god blanding af restauranter og barer - og ikke blot hotellernes. Stranden, der er ret smal, er beskyttet af et rev og bølgebrydere, som er værdsat af børnefamilier, der foretrækker de klare, rolige bølger. Sanur har et bredt udvalg af gode hoteller og resorts og ligger vel placeret i forhold til udflugter og dagture til Balis templer, kunstnerbyen Ubud, rismarker, vulkaner og øens frodige indre.

Sanur - 5 kilometer strand på Balis østkyst

Sanur strækker sig cirka fem kilometer på Balis østvendte kyst med frodige, grønne og velanlagte resorts med direkte adgang til stranden. Vest for stranden ligger den travle hovedgade, Jl Danau Tamblingan med butikker, restauranter og cafeer. 

Bali – en lille ø med en overvældende natur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer, som venter på at blive udforsket. Brusende floder, aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til.

Sanur – fredfyldt afslapning og gode restauranter

Selvom Bali har været en populær destination i mange år, kan du stadig finde små, uspolerede steder. En rejse til Bali kan i al enkelthed handle om ren afslapning på et sted, som for dig udgør en god base på ferien. Nogle mennesker søger de mere livlige områder, mens andre ønsker mere fred og ro i skønne omgivelser. Sanur imødekommer mange menneskers behov for en hyggelig ferie med masser af hyggelige spisesteder og butikker.

Gør et stop i Thailand, Malaysia eller Singapore

Afhængigt af, hvem du flyver med, kan du måske kombinere din rejse til Bali med et stop i en af Østens metropoler, Bangkok, Kuala Lumpur eller Singapore på ud- eller hjemrejsen.

 

Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Indonesien

Bali, Sanur

16 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Sanur - 13 nætter

Taksu Sanur Mercure Resort Sanur
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taksu Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Taksu Hotel er centralt beliggende kun 10 minutters gang fra Sanur stranden og med masser af restauranter og butikker lige uden for døren.

På fællesområderne findes swimmingpool, børnepool, restaurant og balinesisk spa. 

De 75 værelser er store og indrettet i en lys og moderne stil. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. Alle er udstyret med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon og safetyboks. Der findes både værelser med og uden balkon. 

Officiel hotelkategori: TBA

 

Læs mere her
Taksu Sanur Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel
Se kort

Mercure Resort Sanur

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et dejligt atmosfærefyldt hotel med en fin beliggenhed i den sydlige del af Sanur omkranset af en stor tropisk blomsterhave helt ned til stranden, havet og svajende palmetræer. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har to swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, restaurant, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis og volleyball. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 189 værelser er fordelt i 41 charmende stråtækte bungalower beliggende i den store have. Værelserne er indrettet med et strøg af balinesisk stil og har alle aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Mercure Resort Sanur Respati Beach Hotel Griya Santrian
Se kort

Respati Beach Hotel

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Respati Beach Hotel er et godt hotel, beliggende direkte ned til stranden og i centrum af Sanur, tæt på butikker, caféer og restauranter. Lige uden for døren finder der masser af restauranter, butikker og caféer og langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Slap af ved det lille poolområde og forkæl dig selv med en velgørende massage. Middagen kan evt. nydes på hotellets restaurant, der serverer frisk fisk og skaldyr samt indonesiske og vestlige retter.

Hotellet er ligeledes behjælpelig med udlejning af cykler og kajakker.

Hotellet er designet i en stil, der blander det moderne og det traditionelle. De 35 rummelige og lyse værelser har aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Respati Beach Hotel Griya Santrian Puri Santrian
Se kort

Griya Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Et rigtig dejligt hotel, med en perfekt beliggenhed i Sanur by og direkte ned til Sanur stranden. Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa, der er mulighed for at spille tennis (på søsterhotellet Puri Santrian), låne cykler og kajak, tage yogatimer med instruktør (ikke hver dag) og der tilbydes flere forskellige vandsportsaktiviteter. Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 128 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Griya Santrian Puri Santrian Keraton Jimbaran Beach Resort
Se kort

Puri Santrian

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Puri Santrian er et eftertragtet og populært familiehotel beliggende centralt i Sanur med masser af restauranter og butikker lige uden for døren, og direkte ned til en bred sandstrand. Langs stranden løber en 5 km lang smal strandpromenade som er forbeholdt gående og cykler. 

Hotellet har tre swimmingpools og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Det ene poolområde er forbeholdt The Santrian Club gæster hvor børn ikke har adgang, samt børnepool. På hotellets område findes ligeledes en bar, flere restauranter, egen spa og der er mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter samt tennis, yogatimer med instruktør og kokkeskole.

Nogle af hotellets aktiviteter er gratis mens andre er mod ekstra betaling.

De 182 værelser er smagfuldt indrettet og alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fem forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Puri Santrian Keraton Jimbaran Beach Resort Tandjung Sari
Se kort

Keraton Jimbaran Beach Resort

Beliggenhed: Indonesien, Jimbaran

Særdeles godt hotel med en hyggelig, uformel atmosfære og fantastisk beliggenhed ned til den smukke brede sandstrand. Kun et stenkast hen ad stranden ligger de populære fiske- og skaldyrsrestauranter. 

Hotellet har en stor dejlig swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Her er ligeledes spa og wellness center, bar og en god restaurant. Fra restauranten og poolområdet er der udsigt til den gyldne sandstrand hvorfra den smukke solnedgang kan nydes.

Hotellet er opført som et balinesisk palads, og de 102 rummelige værelser er smukke og smagfuldt indrette. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. 

Ønsker du at bo ekstra godt og med mere plads, kan vi varmt anbefale deres villaer. De er opført som de gamle javanesiske jogle-huse, super charmende og med egen swimmingpool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Keraton Jimbaran Beach Resort Tandjung Sari Alila Seminyak
Se kort

Tandjung Sari

Beliggenhed: Indonesien, Sanur

Det, der startede som et privat hjem i 1962, er i dag et hotel, bestående af smukke bungalower med stråtag, inspireret af traditionel balinesisk arkitektur og omgivet af små private haver. Størrelsen varierer fra 45 m2 til 135 m2, og nogle af husene er i to etager.

Lige uden for døren, og langs den 5 km lange smalle strandpromenade, som er forbeholdt gående og cykler, findes der masser af gode restauranter, hyggelige caféer og små butikker.

På fællesområdet finder du et stort udendørs bibliotek og en restaurant, der serverer indonesiske og internationale retter. Nyd en tur i poolen eller muligheden for at dyrke yoga.

De 26 bungalows er indrettet med balinesiske træmøbler, smukke tekstiler og antikviteter. Alle har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, safetyboks samt terrasse. Der er ingen tv på værelserne.

Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Tandjung Sari Alila Seminyak Belmond Jimbaran Puri
Se kort

Alila Seminyak

Beliggenhed: Indonesien, Seminyak

Alila Seminyak ligger ved stranden og er tegnet af prisvindende arkitekter, der æstetisk og smukt har skabt et moderne hotel med grønne områder i perfekt harmoni med beliggenheden ved havet. 

Hotellet består af tre bygninger. Hovedbygningen ligger lidt tilbagetrukket fra Seminyak by, men med under fem minutters gang har du et stort udvalg af en masse gode restauranter, hyggelige og trendy caféer og moderne butikker. De to øvrige bygninger ligger tættere på byen og med et par minutters gang til hovedbygningen.

Dette skønne resort byder på fire swimmingpools og børnepool. Ved alle poolområder findes der liggestole og parasoller. Fra det åbne køkken, så du kan følge med i selve tilberedningen af maden, serveres kreative, kulinariske og velsmagende asiatiske og vestlige retter. Fra restauranten er der udsigt over stranden og havet.

Der er børneklub for de mindste med mange aktiviteter, og forældrene kan nyde en afslappende spa-behandling, låne en cykel eller tage en time med fitness eller yoga.

De 240 elegant indrettede værelser og suiter varierer i størrelse fra 46 m2 til den store penthouse på 811 m2 med egen pool. Alle værelser indeholder bl.a. Alle med aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Alila Seminyak Belmond Jimbaran Puri
Se kort

Belmond Jimbaran Puri

Beliggenhed: Indonesien, Jimbaran

Jimbaran Puri er en del af den luksuriøse hotelkæde Belmond og ligger perfekt, med direkte adgang til den bløde, hvide sandstrand i Jimbaran-bugten.

Start dagen med en overdådig morgenmadsbuffet i restauranten efterfulgt af en luksus spabehandling ved stranden. Lad dig servicere i løbet af dagen med lette anretninger og kølige drinks, alt imens du slapper af på stranden eller ved poolen. Her kan du nyde fantastiske solnedgange, en massage ved havet samt en gourmetmiddag på stranden. 

Jimbaran Puri er ideelt til et roligt og afslappende ophold på Bali eller en romantisk getaway.

Hotellets infinity-pool ligger som en oase midt i resortet og med direkte adgang til den brede sandstrand. Her er børnepool samt liggestole og parasoller ved poolområdet og på stranden. Derudover findes her en bar, to gode restauranter og et spaområde.

Rundt om i den frodig have af hibiscus, åkander og frangipani-træer ligger de 68 traditionelle balinesiske hytter med små haver og solstole, nogle af dem er udstyret med egen privat og uforstyrret pool.

De store og højloftede bungalows med stråtag er smukt indrettet med marmorgulve, møbler i teaktræ samt aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks samt terrasse. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser