Bali for livsnydere

Indonesien - Bali, Munduk, Pemuteran, Ubud
 • Håndplukkede hoteller med sjæl og charme
 • Balis bedste snorkling ved Menjangan Island 
 • Det frodige højland og kunstnerbyen Ubud
 • Gode udflugtsmuligheder
 
Kom tæt på det ægte og uspolerede Bali hvor I både har tid afslapning og forkælelse samt mulighed for at opleve en farverig undervandsverden, vandre i den frodige junge og langs de grønne rismarker, tage med på en let cykeltur og besøge autentiske landsbyer   

Dette Bali eventyr starter i højlandet ved lille landsby Munduk. Her kan I enten vælge at bo på det vidunderlige Sanak Retreat – en skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, som sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. Her kan I hænge over kanten på infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Eller I kan bo på det hyggelige og charmerende Puri Lumbung Cottage der er beliggende mist mellem grønklædte bjerge, rismarker, plantager, grønne dale og med Java havet i det fjerne. Uanset hvor I vælger at bo, kan I opleve det ægte og uspolerede Bali samt besøge kaffeplantager og  tage på vandre- og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald.

Fra det frodige højland sættes kursen mod det nordvestlige hjørne af Bali. Her kan I vælge at bo på det lille hyggelige Sun Suko Retreat, der er beliggende ved foden af Pemuterans grønklædte bakker, eller I kan bo på det luksuriøse Menjangan Dynasty Resort, der er beliggende direkte på stranden og med udsigt til Menjangan Island – Balis bedste dykker og snorkelsted. Uanset hvor I bor, er der mulighed for vandre- og cykelture samt snorkel- og dykkerture til koralrevet ved Menjangan Island.

Eventyret slutter med nogle dage i kunstnerbyen Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. Tag f.eks. på en guidet cykeltur væk fra alfarvej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Bali, Munduk, Pemuteran, Ubud

13 dage

fra kr. 10.270

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Munduk - 3 nætter

Puri Lumbung Cottages Sanak Retreat
Billigste hotelmulighed
Se kort

Puri Lumbung Cottages

Beliggenhed: Indonesien, Munduk

Puri Lumbung Cottages er mere end et hotel – det er et økoturist projekt dedikeret til bevarelse og forbedringen af det uspolerede område omkring Munduks højland hvor du kan nyde den friske og rene bjergluft og udsigten til grønklædte bjerge, rismarker, plantager, grønne dale og Java havet i det fjerne. Derudover er det meste af hotelpersonalet landsbybeboere fra den nærliggende Munduk Village, som stolt forsøger at holde deres kulturarv i live med traditionel dans, musik og kunsthåndværk.

Her er en restaurant og bar hvorfra du kan nyde solnedgangen over landskabet. Derudover tilbydes der forskellige aktiviteter som fx vandreture, spabehandlinger, kokkeskole, yoga, mountainbike ture, udflugter i området og du kan få lov til at hjælpe den lokale bonde i marken. Nogle aktiviteter er mod betaling.    

De 43 værelserne er opført i gamle ”rislader”, Lumbungs, som er en af Balis unikke kulturarv. Traditionelt blev de førhen brugt til at tørre og opbevare ris i. I dag har landbruget ændret sig, så de små lader er blevet omdannet til hyggelige bungalows. Alle er opført i træ, hyggeligt indrettet og med Wi-Fi samt balkon eller terrasse. Pga. den kølige temperatur har værelserne ikke aircondition. Hotellet tilbyder otte forskellige værelseskategorier.

 
Læs mere her
Puri Lumbung Cottages Sanak Retreat
Se kort

Sanak Retreat

Beliggenhed: Indonesien, Munduk

Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk. En skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear.

Her kan du hænge over kanten infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Du kan dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa kan friste. Derudover kan du nyde den lækre mad som oftest består af friske økologiske råvarer leveret af områdets lokale bønder.

Det er ikke kun maden som kommer fra nærområdet. 98 % af de ansatte er fra det nordlige Bali og 80 % af dem kommer fra de små landsbyer rundt om Sanak. Derudover støtter man bl.a. den lokale skole, de affaldssorterer og har bygget affaldsstationer til de lokale og de er medlem af ”RefillMyBottle”, hvor man kan fylde sin vandflaske med vand fra vandstationer frem for at købe plastikflasker med vand, 

Forpagteren Pak Gusti har også selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald. Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

Hotellet har 11 værelser, og indkvarteringen er i rummelige træbungalows med et eller to soveværelser og privat balkon eller terrasse med ”daybed”. Indretningen er enkel og æstetisk med antikviteter og luksuslinned. Alle værelser indeholder fan, minibar, safetyboks og terrasse eller balkon. Er I en større gruppe, kan I vælge at bo i en villa med tre soveværelser som ligeledes indeholder kaffe-/te faciliteter, satellit-tv og privat pool. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.  

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Pemuteran - 4 nætter

Taman Sari Resort & Spa Sun Suko Boutique Retreat
Billigste hotelmulighed
Se kort

Taman Sari Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Pemuteran

Taman Sari Resort & Spa ligger væk fra hverdagens travle liv og tilbyder afslapning mellem kokospalmer og små damme. Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære. Flere naturområder, marine parker og templer på og omkring hotellet er fredet, og er sammen med bjergene i baggrunden, samt vulkanerne på Java, med til at give en spektakulær udsigt, ikke mindst ved solopgang og nedgang.

Taman Sari Resort & Spa har 50 værelser, der er beliggende i små hytter i hyggelig balinesisk stil. Værelserne har minibar, WiFi, safetybox og aircondition.
Maden på hotellet nydes i restauranten, der ligger ved stranden, og der er udsigt ud over vandet. Der er et stort udvalg af retter, som spreder sig fra det lokale balinesiske køkken til mere internationale retter. Man kan nyde kølige drinks i hotellets barer, bl.a. pool baren, der er sænket, så man kan sidde i poolen samtidig.

På stranden er der mulighed for at benytte vandsportsaktiviteterne eller læse en bog, som man kan låne på hotellet eget bibliotek.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Taman Sari Resort & Spa Sun Suko Boutique Retreat Menjangan Dynasty Resort
Se kort

Sun Suko Boutique Retreat

Beliggenhed: Indonesien, Pemuteran

På det nordvestlige Bali ligger det smagfulde Sun Suko Boutique Retreat. Her i den uberørte natur har den schweiziske kunstner Anja Braendli fundet sit personlige paradis, og driver i dag et lille hyggeligt retreat med kun 10 værelser beliggende ved foden af landsbyen Pemuterans grønklædte bakker.

Sun Suko ligger i gåafstand til byen, standen og det krystalklare hav. Udforsk den uberørte natur og den autentiske atmosfære i det nordvestlige Bali. Her er et hyggeligt poolområde med liggestole, restaurant og et spaområde. Derudover tilbyder hotellet yoga timer og undervisning og der er mulighed for at tage på snorkel- eller dykkertur, besøge nogle af områdets templer, leje en cykel eller at tage på vandreture.

Hvert af de 10 værelser er smagfulde og fortæller hver sin historie, og deres individuelle design afspejler lidenskab og opmærksomhed for detaljer. Aller er bygget i stil med gamle, traditionelle javanesiske træhuse og der er brugt en unik blanding af genanvendt teak og natursten.

Officiel hotelkategori: TBA

 
Læs mere her
Sun Suko Boutique Retreat Menjangan Dynasty Resort
Se kort

Menjangan Dynasty Resort

Beliggenhed: Indonesien, Pemuteran

På de i alt 16 hektar jord ligger det luksuriøse Menjangan Dynasty Resort. Omgivet af det blå vand i Banyuwedang Bay befinder resortet sig i Balis mest storslåede og uberørte natur i The West Bali National Park. Mens stemningen er idyllisk, er udsigten storslået, og resortet helt igennem eksklusivt.

Menjangan Dynasty Resort er skabt med øje for miljøet og harmoni med omgivelserne, hvilket giver dig mulighed for virkelig at opleve naturen. Og en dag om ugen har du mulighed for at hjælpe med at gøre strandene rene på den nærliggende Menjangan Island. Det er gratis at deltage og der er begrænset deltagerantal, så registrering skal foretages senest dagen før.  

Værelserne er skabt i stil med et afrikansk safaritelt og et twist af luksus. Med en eksklusiv indretning tilbyder værelserne toilet/bad, fladskærms-tv med dvd-afspillere, Wi-Fi, minibar/køleskab, te- og kaffefaciliteter, sikkerhedsboks, aircondition, hårtørrer og toiletartikler. Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige værelsestyper.

Blandt resortets faciliteter er deres helt hvide, uberørte sandstrande, der ligger ud til det blå krystalklare vand. Nyd solen på stranden eller tag en dukkert i bølgerne. Du kan også bruge dagen på en liggestol langs resortets Beach Plunge-pool eller infinity-poolen, der også gemmer på et prøvedyk-område til dem, der skulle have interesse for at tage på dykning i det åbne hav. Derudover har resortet blandt andet træningsfaciliteter, spa, room-service, bibliotek, kiosk samt mulighed for tøjvask. Når sulten melder sig, er der dagen lang mulighed for få den stillet i Pasir Putih Beach Club & Bar, der byder på delikate retter.

Er du til vandaktiviteter, tilbyder Menjangan Dynasty Resort både dykning og snorkling foruden muligheden for leje af kajakker, kanoer og paddle boards. I nærområdet kan du tage på vandring, cykelture, fuglesafari og ridning. Besøg også vandfald, varme kilder eller tag på udflugt til Menjangan Island.

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her

Ubud - 3 nætter

Onje Resort og Villa Puri Sebali Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Onje Resort og Villa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Midt mellem rismarkerne i en landsby blot 15 minutters kørsel fra Ubud finder du Onje Resort & Villa, som er et lille hyggeligt resort der byder på en afslappet atmosfære og ægte balinesisk gæstfrihed. Et perfekt valg hvis du ønsker at bo i rolige og fredelige omgivelser, med udsigt til den smukke natur som omgiver Ubud.

Fra poolområde er der udsigt til rismarkerne og junglen som omkranser hotellet. Ved poolområdet findes der liggestole og parasoller. Derudover findes her en god restaurant og et spaområde hvor du kan bestille en gang selvforkælelse. Ligeledes tilbydes der gratis transport til og fra Ubud samt kokkeskole og dagsudflugter mod betaling.

Onje Resorts 18 store værelser og suiter er alle holdt i lyse farver og smagfuldt indrettet i balinesisk stil og med alle moderne bekvæmmeligheder. Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder fire forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: TBA 
Læs mere her
Onje Resort og Villa Puri Sebali Resort Alaya Resort
Se kort

Puri Sebali Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Puri Sebali Resort er et perfekt valg hvis du ønsker at bo både stilfuldt og luksuriøst midt i den grønne og frodige natur der er så kendetegnet ved Ubud. Resortet ligger i fredelige omgivelser kun 15 minutters kørsel fra Ubuds centrum, eller ca. 20 minutters gang hvis du tager turen til fods langs rismarkerne.

Fra poolområdet og restauranten er der udsigt til rismarker og junglelignende skov. Ved poolområdet findes der både liggestole og parasoller. I restauranten kan du få stillet sulten med kulinariske smagsoplevelser fra både det indonesiske og internationale køkken. Her findes ligeledes et hyggeligt spaområde, og der tilbydes flere gratis aktiviteter så som, shuttlebus til og fra Ubud centrum, cykeludlejning, morgenvandring i nærområdet, yoga timer (to gange om ugen) og Afternoon High Tea hver eftermiddag.

Alle værelser, suiter og poolvillaer er smagfuldt indrettet i en moderne balinesisk stil og indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

 
Læs mere her
Puri Sebali Resort Alaya Resort Alila Ubud
Se kort

Alaya Resort

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Alaya Resort er et virkeligt flot og lækkert hotel, der rummer design og kunst af nogle Balis mest respekterede kunstnere og designere. Her er du tæt på den livlige bys spændende udbud af kulturelle seværdigheder, restauranter, shopping og tæt på den hellige abeskov. 

Hotellet har et stort hyggeligt poolområde med swimmingpool og børnepool samt liggestole og parasoller. Derudover findes her en god og hyggelig restaurant der serverer et varieret udbud af indonesiske og internationale retter. Der er mulighed for at dyrke yoga og at få en velgørende kropsbehandlinger i hotellets smagfulde spa indrettet i marokkansk/fransk stil.

Resortet byder på 105 rummelige og smukt indrettede værelser. Alle værelser har bl.a. aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder tre forskellige værelseskategorier.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Alaya Resort Alila Ubud Maya Ubud Resort & Spa
Se kort

Alila Ubud

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Et dejligt luksus resort med en uovertruffen beliggenhed på en bjergside ca. 10 min. uden for kunstnerbyen Ubud. Hoteller ligger mellem risterrasser og med floden Ayung River flydende nede i dalen og med udsigt mod trætoppe og bjergskråninger så langt øjet rækker. 

Hotellet har en dejlig restaurant, samt en i særklasse lækker infinity-pool med udsigt ud over bjergene. Vi kan varmt anbefale behandlinger i deres Mandara Spa – et par timer her og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Der tilbydes også mountainbike og trekkingture.

De 56 værelser er fordelt på to niveauer, hvor superior værelser ligger på øverste etage med balkon og frit udsyn til den fantastiske natur, og deluxe værelser som ligger i underetagen med egen terrasse samt udendørs badeværelse.

Desuden er her otte elegante poolvillaer og fire Tree Villas som er særdeles smagfuldt indrettet og naturligvis med alle tænkelige faciliteter, som et luksusressort ellers byder på. 

Alle værelser indeholder som minimum aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Alilas grønne valg

Respekten for miljøet og lokalsamfundene er fast forankret i Alilas vision om, at bevaring, samfund og handel kan og bør integreres. Alilas grønne indsats strækker sig ud over de operationelle aspekter af resorts for at skabe en positiv indvirkning på samfundet – økonomisk, socialt og kulturelt. Dette inkluderer bl.a. ansættelse af lokale, der bor i de omkringliggende områder, udvikling af den lokale arbejdsstyrke gennem færdighedstræning, brug af produkter og tjenester fra lokale leverandører.

 

Officiel hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Alila Ubud Maya Ubud Resort & Spa
Se kort

Maya Ubud Resort & Spa

Beliggenhed: Indonesien, Ubud

Lige uden for Ubud ligger dette vidunderligt smukke resort i overordentlig naturskønne omgivelser mellem rismarker og bjerge, samt Petanu floden flydende dybt nede i dalen. 

Kulinarisk kan der vælges mellem to dejlige restauranter og en café. Caféen ligger nede ved floden, hvor også den ene af hotellets to swimmingpools ligger samt deres spa. Restauranten Maya Sari Mas ligger oppe ved hovedbygningen, hvor også hotellets anden swimmingpool ligger. Hotellet har flere aktiviteter som gæsterne kan benytte sig af, så som trekking, cykelture, tennis og yoga. Gratis shuttlebus flere gange dagligt til centrum.

De 108 dejlige værelser og villaer har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De fleste villaer på nær Superior Garden Villa har desuden cd/dvd afspiller og egen privat pool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.