Barfodsluksus og uspoleret natur

Indonesien - Bali, Ubud, Munduk, Sanur
 • Alila Ubud’s Valley Villaer med enestående udsigt
 • Sanak Retreat’s fredfyldte og idylliske omgivelser
 • Fairmount Sanur’s luksuriøse omgivelser og faciliteter
 • Templer, markeder og UNESCO bevarede risterrasser 
 • Privat transport mellem lufthavne og hoteller
 

Luksusrejse som byder på fortryllende omgivelser, barfodsluksus og afslapning i noget at Balis smukkeste natur

Bali er en lille diamant blandt de mange indonesiske øer som venter på at blive udforsket. Udsigt til brusende floder, kæmpemæssige aktive vulkaner, hvide og sorte strande og en overvældende smuk natur er blot nogle af de oplevelser, du kan se frem til. Derudover kommer små hyggelige landsbyer, et imødekommende og smilende folkefærd, god mad i alle prisklasser og en temperatur som året rundt ligger på ca. 30 grader.

På Bali skal du først bo i en af Alila Ubud’s Villaer med udsigt til de mest fortryllende omgivelser med dybe dale og smukke bjerge. Ubud er en hyggelig by med små gader, et bredt udvalg af gode spisesteder, et stort marked og et utal af templer. Ubud er også et godt udgangspunkt for mange spændende udflugter og er kendt for at tilbyde aktiviteter af enhver art. 

Fra det centrale højland sættes kursen mod den lille landsby Munduk og det vidunderlige Sanak Retreat – en skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, der sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. 

Balirejsen slutter med fem nætter i Sanur hvor du bor på et luksuriøst strandhotel.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Indonesien

Bali, Ubud, Munduk, Sanur

10 nætter / 12 dage

fra kr. 19.885

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Bali - 10 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Undervejs bor du på flg. luksuriøse førsteklasseshoteller:

 • Ubud – Alila Ubud Hotel, Valley Villa
 • Munduk – Sanak Retreat, One Bedroom Bungalow
 • Sanur – Fairmount Sanur Beach, Fairmount Garden View Suite
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Danmark - Bali
Dag 2
Ubud
Dag 3 - 4
Ubud
Dag 5
Munduk
Dag 6 - 7
Munduk
Dag 8
Sanur
Dag 9 - 11
Sanur
Dag 12 - 13
Bali - Danmark

Dag 1

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Ubud

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

 

Ankomst til Bali og transport til Ubud

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder du vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for at køre dig til hotellet i Ubud, i det centrale højland. Den lille bjergby Ubud er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, små floder og gamle templer. Ubud er kunstens og kulturens by hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære.

Efter check in er resten af dagen til afslapning ved hotellets swimmingpool.

 

Læs mere

Dag 3 - 4

Ubud

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

Efter en god nats søvn og morgenmad er de næste par dagen til egne oplevelser i Ubud. Besøg evt. den berømte abeskov, kig på butikker i byens gader, besøg et af de mange spasteder eller tag med på en af vores udflugter uden for byen. Tag fx på en guidet cykeltur væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber, bestig vulkanen Mount Batur, opleve det vestlige Bali på en dagsudflugt eller slap af på hotellet og nyd stemningen i Ubud. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 5

Munduk

Transport til Munduk inkl. udflugt til Jatiluwih risterrasser, Vandgudens Tempel, besøg på lokalt marked samt Tvillingesøernes udkigspunkt og frokost (M, F)

Efter nogle dage i det centrale højland sættes kursen mod den lille landsby Munduk. 

Undervejs byder turen bl.a. på risterrasserne ved Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. 

Når du har set dig mæt på de smukke omgivelser fortsætter turen til det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger du Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger ligger 30 meter ude i kratersøen. 

Lige nord for Bedugul ligger Candi Kuning markedet hvor du mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. På vejen op af krateret kan du være heldig at se nogle af området mange vilde aber. 

Ankomst til hotellet i Munduk sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 6 - 7

Munduk

Eventyr på egen hånd eller tilkøb af ekstra udflugter (M)

De næste par dage er til egne oplevelser.

Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk. En skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. 

Her kan du hænge over kanten infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Du kan dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa kan friste. Derudover kan du nyde den lækre mad som oftest består af friske økologiske råvarer fra nærområdet i restauranten. 

Forpagteren Pak Gusti har også selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald.
Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

 

Læs mere

Dag 8

Sanur

Transport til Sanur inkl. udflugt til tempelbesøg, Mount Batur samt landsbybesøg i Sidemen-dalen og frokost (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er ved de varme kilder i Banjar, som siges at have helbredende egenskaber. Så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur. Undervejs gøres også stop for at nyde udsigten til tvillingesøerne.

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer midt i naturen omringet af rismarker. 

Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen. Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og den hyggelige badeby Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Fra hotellet går turen gennem Singaraja, Balis næststørste by, efter Denpasar, som er et vigtigt handelscentrum for skibseksporten af kaffe og ris. Her fra videre til dagens første stop ved templet Puri Beji. Templet er fra det 15. århundrede og er især kendt for sine mange velbevarede, detaljerige og dekorative udskæringer som gør templet helt unik og nærmest kunstnerisk at se på.

Turen fortsætter gennem det frodige og bjergrige landskab til foden af den majestætiske vulkan Mount Batur, som ligger i 1717 meters højde. Her har du en fantastisk og spektakulær udsigt mod vulkanen og Balis største sø, Lake Batur.

Næste stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løbe mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Efter tempelbesøget slutter dagen af med et besøg i en traditionel landsby i Sidemen-dalen, hvor du oplever et af Balis mere isolerede samfund hvor traditionerne fortsat holdes i hævd, og hvor religionen er en vigtig del af hverdagen. Her leves det simple liv i autentiske landsbyer langt fra alfarvej og midt i naturen omringet af rismarker. 
Ankomst til hotellet i Sanur sidst på eftermiddagen.

 

Læs mere

Dag 9 - 11

Sanur

Sol, strand og vand samt oplevelser på egen hånd (M)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

Dagene i Sanur er på egen hånd. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

 

Læs mere

Dag 12 - 13

Bali - Danmark

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 13 Danmark

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.