Bali rundrejse med dansktalende lokalguide

Indonesien - Bali, Jimbaran, Pemuteran, Munduk, Ubud, Sanur
 • Rundrejse med dansktalende lokalguide
 • Det uberørte Nordvest Bali og højlandet omkring Ubud
 • Koralrev, kratersøer, smuk natur og gyldne strande
 • Masser af udflugter og oplevelser inkluderet

 

Vandretur i regnskoven, sejltur til koralrev, farverige templer, cykeltur på landet, lokale markeder og en smilende lokalbefolkning, er blot nogle af de eventyr som venter på denne Bali rundrejse 

Dette eventyr starter med en nat i Jimbaran bugten inden vi fortsætter til det nordvestlige Bali. Dette er Balis mere afsides egn og derfor heller ikke så besøgt at turister – endnu. Undervejs besøger vi det afsidesliggende tempel, Tanah Lot og vi går en tur i smukke grønne landskab og nyder udsigten til de mange risterrasser. I Pemuteran byder turen på snorkling og dykning samt solbadning ved Menjangan Island.

Næste stop er ved den lille landsby Munduk – en skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge, som kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. Undervejs er der besøg ved varme kilder og Git-git vandfaldet. I Munduk skal vi på en skøn vandretur i og sejle i kanoer i det smukke og frodige højland.

Senere sættes kursen mod kunstneriske by Ubud, som ligger i de mest fortryllende omgivelser blandt smukke bjerge og rislende floder. Højdepunkterne vil her være Ulun Danu templet, de imponerende risterrasser ved Jatiluwih, byrundturen i Ubud og en skøn og let cykeltur i Ubuds landområde.

Rundrejsen slutter med nogle dage i den populære badeby Sanur. Undervejs besøges modertemplet Besakih og en af de mange små landsbyer der ligger langs syd-østkysten. I Sanur er der tid til afslapning og oplevelser på egen hånd, men vi tager også på opdagelse på den smukke ø Nusa Penida ud for Balis sydkyst.

Alt i alt en rundrejse med masser af oplevelser og udflugter men også med tid til at søge dig eget eventyr. Rundrejse er med en dansktalende lokalguide, som med sin store viden og kendskab til landets, og ikke mindst Balis, historie, kultur, natur og levevis vil gør sit til, at I sent vil glemme dette eventyr. 

Rundrejsen er ikke for gangbesværede.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN
 • FEB
 • MAR

Indonesien

Bali, Jimbaran, Pemuteran, Munduk, Ubud, Sanur

13 nætter / 15 dage

fra kr. 14.990

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 13 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

På denne Bali-rundrejse benytter vi flg. hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel
1  Jimbaran  Puri Bambu
2  Pemuteran  Taman Sari Bali Resort & Spa
2  Munduk*  Munduk Sari Garden Village
3  Ubud  Onje Village
5  Sanur  Mercure Resort

* = På afrejsen den 24. juli 2019 overnattes der på Puri Sunny Hotel i Munduk. 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Danmark - Bali
Dag 2
Jimbaran
Dag 3
Pemuteran
Dag 4
Pemuteran
Dag 5
Munduk
Dag 6
Munduk
Dag 7
Ubud
Dag 8
Ubud
Dag 9
Ubud
Dag 10
Sanur
Dag 11 - 14
Sanur
Dag 15 - 16
Bali - København

Dag 1 - 2

Danmark - Bali

Afrejse fra Danmark med flyskifte undervejs

Læs mere

Dag 2

Jimbaran

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad 

Ankomst til Bali og transport til Jimbaran (A)

Efter ankomst til Bali og efter indrejseformaliteterne er overstået møder vi vores lokale samarbejdspartner, som vil sørge for transport til hotellet, der er beliggende i Jimbaran-bugten få minutters kørsel fra lufthavnen. 

Efter check in det meste af dagen til afslapning på stranden eller ved hotellets swimmingpool. Om aftenen er der velkomstmiddag for hele gruppen.

 
Læs mere

Dag 3

Pemuteran

Transport til Nordvest Bali inkl. udflugt til Tanah Lot Templet og vandretur mellem rismarker (M, F)

Efter en god nats søvn og morgenmad forlader vi hotellet og sætter kursen mod Pemuteran i det nordvestlige Bali. 

Den første del går langs Bali vestkyst til dagens første stop, templet Tanah Lot, der ligger på en enorm klippe ud for kysten. Klippen er skilt fra kysten og det er kun muligt at gå dertil ved lavvande.

Turen fortsætter mod nord og inden frokost byder dagens udflugtsprogram på en let vandretur blandt nogle af Balis mange rismarker. Mød landmanden som er i gang med dagens arbejde i marken og nyde de smukke omgivelser.

Hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet. Efter check in er tiden på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 4

Pemuteran

Snorkling og dykning samt solbadning ved Menjangan Island (M, F)

Efter morgenmad på hotellet venter en dag på havet ved lille ø Menjangan, som er beliggende ud for Pemuteran-kysten. Øen er en del af West Bali National Park og koralrevet der omkranser øen byder på snorkling og dykning i verdensklasse. Ønsker du ikke at snorkle eller dykker kan du naturligvis også nøjes med en svalende dukkert og solbadning. 

Her er flere huler beboet af svampe og bløde koraller, og vi kan møde både store stimer af fisk samt muræner, kuglefisk og meget mere. Omkring øen ses også havtasker, store søstjerner, forunderlige søheste, nøgensnegle og dragefisk, og også tun og havskildpadder kan lægge vejen forbi det rolige vand. Den medbragte frokost nyder vi mens stævnen vendes mod ”fastlandet” igen.

Vi er retur på hotellet ca. midt på eftermiddagen. Tids nok til at nyde solnedgangen, der ofte er meget smuk på denne del af Bali.

 
Læs mere

Dag 5

Munduk

Transport til Munduk samt udflugt til varme kilder og Git-git vandfaldet (M, F)

I dag sættes kursen mod Munduk i Balis højland. Undervejs er der besøg ved de varme kilder i Banjar. Kilderne siges at have helbredende egenskaber, så husk badetøj hvis du vil hoppe i de varme bade. 

Der stoppes også ved Git-git vandfaldet. Vandfaldet har et fald på ca. 40 meter og ligger i grønne og frodige omgivelser et lille stykke fra hovedvejen. 

Frokosten spiser vi undervejs og hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet, der er smuk beliggende og omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear. Efter check in er resten af dagen til egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 6

Munduk

Essensen af Munduk: Jungletrekking, kanosejlads og smuk natur (M, F)

Efter morgenmad på hotellet kører vi gennem det maleriske landskab til ”The Twin Lakes” udkigspunkt, som byder på en fantastiks udsigt over de to tvillingesøer. Her kan du fx også nyde en kop balinesisk kaffe og prøve en lækker, traditionel snack: Stegt banan.

Vi fortsætter til startpunktet for dagens vandretur og lægger ud med en 45 minutters gåtur langs en smal vej og gennem noget af Indonesiens mest vilde jungle. Turen fører os til et lille tempel dybt inde i junglen.

Herfra starter en off-road trekking-oplevelse, der fører os forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali. Hold udkig efter aber, der svinger sig oppe i lianerne. Hvis vi er heldige ser vi måske et par stykker, førend de igen forsvinder ind mellem træerne. 

Det næste stop er ved et tempel, der står på et lille bjerg, med udsigt til den mindste sø på Bali; Danau Buyan. Dernæst fortsætter turen med en 30 minutter lang kanotur over floden. På den anden side venter en bil, som tager os til turens sidste stop – en restaurant med udsigt over det frodige Munduk. Her venter en velfortjent frokost inden vi kører retur til hotellet.

 
Læs mere

Dag 7

Ubud

Transport til Ubud samt udflugt til vandgudens tempel, lokalt marked og Jatiluwih risterrasser (M, F)

Vi forlader det smukke højland til fordel for den lille bjergby Ubud, der er idyllisk beliggende omgivet af risterrasser, grønne bjerge, små floder og gamle templer. Turen gennem det frodige landskab går via det store vulkankrater ved Lake Bratan. Vulkanen er for længst udslukt og her, i den lille landsby Begugul, besøger vi Vandgudens Tempel, Ulun Danau, som ligger 30 meter ude i kratersøen. 

Vi besøger også Candi Kuning markedet hvor vi mødes af et kalejdoskop af farver og dufte fra de mange blomster i alle regnbuens farver, frugter, grøntsager og krydderier. Alt sammen dyrket på egnens frodige marker. 

Næste stop er ved risterrasserne i Jaitiluwih. De smukt anlagte rismarker er på UNESCOs kulturarvsliste og er uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali. Når vi har set os mætte på de smukke omgivelser kører vi det sidste stykke til Ubud, hvortil vi ankommer sidst på eftermiddagen. 

 
Læs mere

Dag 8

Ubud

Det kunstneriske og kreative Ubud, abeskoven og lokalt marked (M, F)

Dagens udflugt byder på en rejse gennem Balis kunstneriske og kreative landskab hvor både lokale og udenlandske kunstnere, gennem tiderne har suget til sig af den kreative atmosfære. Fra håndlavede og farvestrålende batik-stoffer til sølvsmedjearbejde med smykker og andre kreationer. 

Efter frokost besøger vi den berømte abeskov og der bliver tid til en tur på det farverige Ubud Marked inden vi kører tilbage til hotellet. Herefter er resten af dagen til egne oplevelser.

 
Læs mere

Dag 9

Ubud

Let cykeltur i Balis maleriske landskab (M, F)

I dag venter en Skøn cykeltur der bringer os væk fra alfavej og ud i Balis maleriske landskaber. Cykelturen starter et stykke uden for Ubud, så efter afgang fra hotellet kører vi til startstedet for cykelturen. 

Cykelturen giver os mulighed for at opleve Bali på en anderledes måde og med et autentisk glimt af den balinesiske dagligdag. Turen går ad ganske små veje, gennem søvnige landsbyer, forbi smukke templer og langs grønne rismarker. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs. Bl.a. er der besøg hos en lokal familie, der er en lille gåtur i rismarkerne og er det skoledag, besøges også en lille landsbyskole. Overalt vil du blive mødt med et smil og et ”halloooo” fra de vinkende børn.

En erfaren cykelguide ledsager os på turen, i et områder vi aldrig havde fundet på egen hånd, og fortæller undervejs om området, historien og balinesernes levevis. Udflugten slutter med en skøn frokost i et privat hjem. 

Efter frokost er der afgang tilbage til hotellet.

Cykelturen er på ca. 24 km hvor de fleste af dem er ned ad bakke. Så en ganske let cykeltur hvor alle, der kan cykle kan være med. Ja! selv børn som ikke kan cykle kan være med, for det er muligt at få en cykel med barnesæde eller sågar at cykle turen på tandem. Skulle cykelturen alligevel blive for lang, er det muligt at blive samlet op at ledsagerbussen som følger os på hele turen.

 
Læs mere

Dag 10

Sanur

Transport til Sanur samt udflugt til Besakih templet, traditionel Aga landsby og fiskerlandsby (M, F)

Det er ved at være tid til at sætte kursen mod sydkysten og badebyen Sanur. Turen går langs den østlige del af Bali og byder endnu engang på flottet naturscenerier og spændende udflugter.

Første stop er ved Balis mest hellige tempel, Besakih, der også er kendt som Balis modertempel. Templet ligger i 1.000 meters højde ved det hellige bjerg og vulkan Mount Agung. Vulkanen var i et voldsomt udbrud 1963, netop som man holdt den 100 årige renselsesfest inden for Hinduismen. Mange mennesker mistede livet, men lavaen løb mirakuløst uden om Besakih templet og efterlod det helt uden skrammer.

Senere besøger vi en Bali Aga by (”oprindelig balinesisk”) hvor kvinderne væver det berømte ”flammende” tøj, som formodes at gøre, den som bærer det, immun over for alt ondt. Det kan tage op til fem år at gøre et enkelt stykke stof færdig.

Frokosten spiser vi i en lille fiskerby, som bl.a. også er kendt for saltudvinding. 

Hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet i Sanur. Efter check in er resten af dagen til afslapning ved poolen eller på stranden

 
Læs mere

Dag 11 - 14

Sanur

Udflugt til øen Nusa Penida samt oplevelser på egen hånd (M+F dag 13)

Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den fem kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. 

Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter, hyggelige barer, caféer, musiksteder og butikker i Sanur. Et ideelt sted af slappe af med familien.

De fleste dage i Sanur er til afslapning og til at man kan søge sit helt eget eventyr. Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen, gå en tur langs den hyggelige smalle strandpromenade der er forbeholdt gående og cykler eller tag med på en af de ekstraudflugter vi tilbyder.

Dag 13 byder på en heldagsudflugt til den smukke ø Nusa Penida. En dag fyldt med nye eventyr som fx et imponerende grottetempel, vi lærer om den hinduistiske religionspraksis på øen, vi besøger en af de få tilbageværende landsbyer som dyrker tang og vi taber nærmest pusten ved udsigten over den smukke Atuh Beach – hvor vi også nyder en enkel frokost og der er tid til solbadning og en svalende dukkert inden vi sejler tilbage til Bali. 

 
Læs mere

Dag 15 - 16

Bali - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og til at få den sidste sol inden hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Dag 16 København

Ankomst til Danmark

 
Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Mark, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.