Javas højdepunkter og barfodsparadiset Kura Kura

Indonesien - Java, Karimunjawa, Singapore
 • Det buddhistiske vidunder Borobodur 
 • Cykeltur i Javas landområde 
 • Azurblåt hav, hvide og uberørte palmestrande 
 • Halvpension på Kura Kura Resort
 

Tag med til Indonesien på en rejsen der bl.a. byder på besøg i sultanpalads, det buddhistiske vidunder Borobudur, cykeltur på landet og øde bountystrande i tropeparadiset Karimunjawa lige nord for Java.

Dette eventyr starter med nogle dage i Yogyakarta i det centrale Javas kulturelle centrum. De kulturelle højdepunkter vil her være besøget ved det buddhistiske vidunder Borobudur samt tempelkomplekset Prambanan, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste, og sultanpaladset Kraton. Men glæd jer også til at få vind i håret og få duftene og lydene helt tæt på når I skal på en skøn cykeltur på landet.

Fra Java fortsætter rejsen til tropeparadiset Karimunjawa. Her skal I nyde nogle dage på Kura Kura Resort – en uspoleret perle, der er beliggende på en lille privatejet tropeø ud for det centrale Javas nordkyst.

Her bydes der på azurblåt hav, hvide sandstrande og øde øer med uberørte palmestrande og farvestrålende koralrev, der indbyder til en snorkel eller dykkertur.      
Fra tropeparadiset sættes kursen mod Singapore hvor I kan nyde nogle dage inden den videre hjemrejse. 

OBS! Kura Kura Resort er kun åbent i perioden 1. april til 31. oktober.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Java, Karimunjawa, Singapore

13 dage

fra kr. 20.890

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Java Karimunjawa-øerne

Rejser til Java

Java er en spændende destination med vulkaner, varme kilder, et frodigt højland med te-plantager og et behageligt klima. På en rejse rundt på denne smukke ø får du mulighed for at opleve fredelige bjerglandsbyer med traditionelt håndværk, det ældgamle buddhistiske tempelkompleks Prambanan og Borobudur, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv

Læs mere
Java Karimunjawa-øerne

Rejser til Karimunjawa-øerne

Karimunjawa betyder noget i retningen af ”et stenkast fra Java”. Der skal dog lidt mere end et godt stenkast til at nå dette tropiske paradis i Indonesien, beliggende ca. 80 kilometer nordvest for byen Jepara på den nordlige kyst af Central Java.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Java - 4 nætter

Overnatning på rundrejsen

Overnatning på rundrejsen

Beliggenhed: Indonesien, Java

På Java benytter vi flg. hoteller:

Nætter   By/sted  Hotel
3  Yogyakarta  Gallery Prawirotaman 
1  Jepara  Ocean View Jepara Hotel

Ønsker I at opgradere hotellet i Yogyakarta til The Phoenix er det muligt mod et tillæg på kr. 400 pr. person i dobbeltværelse.

Læs mere her

Karimunjawa - 5 nætter

Kura Kura Resort
Se kort

Kura Kura Resort

Beliggenhed: Indonesien, Karimunjawa

Kura Kura Resort er beliggende på øen Menjawakan midt i Karimunjawa ø-gruppen og byder på en af de største laguner i området. Menjawakan er en 22 hektar stor privatejet, tropisk ø, hvis grønne og frodige centrum er omkranset af uspolerede hvide palmestrande og et fantastisk turkisblåt hav, som kan få selv de mest stressede helt ned i gear.

Kura Kura er et økovenligt resort opført af lokale materialer med respekt for de smukke omgivelser.

Opholdet er inklusiv morgen- og aftensmad.

Wi-fi er ikke tilgængelig på øen, så brug i stedet tiden med at slappe af ved poolen og på den hvide palmestrand og hold formen ved lige i det åbne fitnesscenter. Du kan også vælge at få lidt selvforkælelse i spaen, tage på udflugt til en af de nærliggende øer eller udforske den utrolige undervandsverden på det farverige koralrev. Du kan også prøve at overnatte en nat eller to på en øde bounty-ø. Det er kun dig, og en vagt, som bor på øen og maden får du med fra Kura Kura Resort. 

Nyd din yndlingsdrink og lad dig betage af den smukke solnedgang fra Sunset Lounge. Forkæl smagsløgene med friskfanget hummer, kæmperejer og fisk eller retter, der spænder fra middelhavskøkkenet til de indonesiske retter og finere kulinariske smagsoplevelser.

Under de skyggefulde palmer finder du Kura Kura Resorts 15 bungalows og 18 rummelige og luksuriøse pool villaer. Alle bungalows er moderne og smagfuldt indrettet med aircondition, myggenet, minibar og værdiboks. De har desuden en lille møbleret veranda, hvorfra du kan nyde udsigten til stranden og det turkisblå hav (der er ikke direkte havudsigt).

Pool villaerne er ligeledes smagfuldt og moderne indrettet og indeholder fx aircondition, myggenet, minibar, CD-afspiller, værdiboks, loftvifte i den udendørs pavillon, liggestole og privat pool på 4x8 meter.

Kura Kura Resort er kun åben fra 1. april til 31. oktober.

Officiel hotelkategori: 4*
 
Læs mere her

Singapore - 1 nætter

Park Regis Orchard Hotel Singapore
Billigste hotelmulighed
Se kort

Park Regis

Beliggenhed: Singapore, Singapore

MRT-stationen Clarke Quay ligger 250 meter fra hotellet og Changi internationale lufthavn 25 minutters kørsel væk.

Hotellet byder på 202 moderne og velindrettede værelser i studio-stil. Vælg mellem fire forskellige værelsestyper. Værelserne har et fint og naturligt lysindfald fra de store vinduer, og der er bl.a. gratis Wi-Fi, aircondition, kabel-tv og værdiboks.

Tag en forfriskende dukkert i hotellets lækre pool eller træn i det veludstyrede fitnesscenter. I hotellets restauranter serveres bl.a. moderne kantonesiske specialiteter og internationale retter. Hotellet tilbyder vaskeriservice samt udlejning af cykler.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Park Regis Orchard Hotel Singapore Peninsula Excelsior Hotel
Se kort

Orchard Hotel Singapore

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Det er et flot hotel centralt beliggende i Singapore på en af de mest kendte og livlige shopping-gader og 10 minutters gang fra MRT-stationen Orchard. Changi internationale lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra.
Hotellets 656 moderne værelser er hyggeligt indrettet med varme farver og har alle faciliteter såsom, aircondition, gratis Wi-Fi, kabel-tv, minibar, vand og gratis avis. 
Gæster kan nyde en dukkert i hotellets store, udendørs pool og træne i fitnesscentret. Tag en kaffe i caféen, og når sulten melder sig, er der hele tre restauranter at vælge imellem. Du kan også vælge at få maden bragt til dit værelse. Om aftenen åbnes hotellets natklub. Der tilbydes gratis parkering og personalet er behjælpelig med tøjvask.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Orchard Hotel Singapore Peninsula Excelsior Hotel Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Peninsula Excelsior Hotel

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Peninsula Excelsior er et elegant og moderne hotel med fremragende beliggenhed i centrum af Singapore. Her er du i gåafstand fra Singapore F1 banen, handelsgaden, Orchard Road, og Clarke Quay samt MRT Interchange, som er knudepunktet for Singapores offentlige transport. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Der er 20 minutters kørsel til Changi International Lufthavn. 
Hotellets dobbeltværelser varierer i størrelsen fra 26 til 30 m2 og indeholder alle gratis WiFi og kabel-tv til underholdning. Desuden er der minibar med kaffe/te faciliteter, badekåber, slippers osv. Værelserne er alle med air-condition, sikkerhedsboks og skrivebord.

Officiel hotelkategori: 4*

Læs mere her
Peninsula Excelsior Hotel Grand Copthorne Waterfront
Se kort

Grand Copthorne Waterfront

Beliggenhed: Singapore, Singapore

Med en placering i hjertet af byen, lige ved Singapore-floden og tæt på shopping, restauranter og den legendariske Zouk Club, er det flotte Grand Copthorne et fremragende udgangspunkt for et ophold i Singapore. Changi internationale lufthavn ligger ca. 30 minutters kørsel fra hotellet.

Grand Copthorne byder på 574 smagfuldt indrettede og komfortable værelser med gulv-til-loft-vinduer og udsigt til floden eller byen. Vil I selv kokkerere, er det muligt i en af de små studios, der har fuldt udstyret køkken og egen balkon. Alle værelser har fladskærms-tv med internationale kabelkanaler, Wi-Fi, sikkerhedsboks og te- og kaffefaciliteter.

Gæster kan tage en dukkert i hotellets udendørs pool, spille på de to udendørs tennisbaner og træne i fitnesscentret. Der er mulighed for at nyde en velgørende behandling i spa’en, og i de tre restauranter serveres en bred vifte af lækre kinesiske og vestlige retter.  Der tilbydes desuden tøjvask og -rens.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Yogyakarta
Dag 2
Yogyakarta
Dag 3
Yogyakarta
Dag 4
Yogyakarta
Dag 5
Jepara
Dag 6 - 10
Karimunjawa
Dag 11
Singapore
Dag 12 - 13
Singapore - Danmark

Dag 1

Danmark - Yogyakarta

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen Java. Undervejs er der mellemlanding og I skifter fly.

Læs mere

Dag 2

Yogyakarta

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Java, transport til hotellet og afslapning

Hen på formiddagen ankommer I til Javas kulturelle centrum, Yogyakarta. Byen ligger smukt på en frugtbar slette. Yogyakarta er rig på historie, monumenter og seværdige bygninger. Udover at huse det ene af Indonesiens sultanater, er byen også det kreative centrum for batik-kulturen og sølvsmedekunst. 

Når indrejseformaliteterne er overstået mødes I med vores lokale repræsentant og chauffør, som vil køre jer til hotellet. Efter check in er resten af dagen til afslapning og tid på egen hånd.

 
Læs mere

Dag 3

Yogyakarta

Essensen af Yogyakarta – heldags byrundtur (M, F)

Dagens udflugtsprogram starter med et besøg til sultanpaladset, der bliver kaldt Kraton. Paladset blev opført i slutningen af 1700-tallet. I ser også den tidligere badeanstalt Taman Sari, hvor sultanen og hans harem badede i kunstige søer, der var forbundet af underjordiske kanaler. 

Næste stop er i forstaden Kota Gede. I det 16. århundrede var byen den første hovedstad i det tidligere Mataram sultanat. Siden 1930’erne har Kota Gede dog mest været kendt for at været Østjavas hjerte for sølvforarbejdning og sølvsmedearbejder. Her ligger sølvsmedenes værksteder dør om dør, og I har mulighed for at se udførelsen af det fine håndarbejde, og efterfølgende købe nogle af de smukke ting. 

Dagens sidste stop er i et område, som er kendt for sin batikproduktion. Området kom på UNESCO’s verdensarvsliste i 2009. Her får I et indblik i hvordan man fremstiller de smukke stoffer, og I får endda mulighed for at lave jeres helt eget batiktryk.

 
Læs mere

Dag 4

Yogyakarta

Cykeltur på landet, vidunderet Borobodur og templet Prambanan (M, F)

Denne morgen sættes kursen mod det smukke landskab omkring landsbyen Candirejo. Her skal I på en skøn cykeltur. Så med vinden i håret, duftene, lydene og landskabet omkring jer, oplever I på nært hold, den javanesiske kultur og hvordan livet leves på landet. Det er en let cykeltur på 5-6 km med flere stop undervejs. 

Efter en skøn frokost i landsbyen fortsættes til Borobudur. Dette buddhistiske vidunder er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og blev bygget for mere end 1.100 år siden under Sailendra dynastiet. Templet blev dog hurtigt forladt og glemt til fordel for Islam, og det var først i 1800-tallet, at en engelsk arkæolog genopdagede templet. I dag kan man opleve templets 73 stupaer, Buddhafigurer og stenrelieffer. 

Næste stop på dagens udflugt er ved det gamle tempelkompleks, Prambanan, med de karakteristiske templer, der er 40 meter høje. Prambanan stammer tilbage fra den hinduistiske periode i slutningen af 800-tallet og er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. 

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på hotellet.

 
Læs mere

Dag 5

Jepara

Transport til kystbyen Jepara (M, F)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod det centrale Javas nordkyst. Dagens mål er kystbyen Jepara som i det 16. århundred var en vigtig handelshavn. I dag er byen mest kendt for sin møbelindustri for fremstilling af især teaktræsmøbler. Det er her fra båden til Kura Kura Resort sejler den efterfølgende formiddag.

Køreturen går gennem det javanesiske landskab med et par stop og frokost undervejs. Hen på eftermiddagen er der ankomst til hotellet og efter check in er tiden på egen hånd. 

Læs mere

Dag 6 - 10

Karimunjawa

Med ekspresbåd til tropeparadiset Kura Kura (M, A)

Når morgenmaden er spist bliver I hentet på hotellet og kørt til hurtigbåden, som skal sejle jer til Kura Kura Resort der ligger på en 22 hektar stor privatejet ø midt Karimunjawa ø-gruppen. 
Karimunjawa betyder noget i retningen af ”et stenkast fra Java”. Der skal dog lidt mere end et godt stenkast til at nå dette tropiske paradis, som ligger ca. 80 kilometer nordvest for byen Jepara på den nordlige kyst af Central Java.

Selv om man her kan finde nogle af Indonesiens mest idylliske strande og flotteste vand, er øerne stadig relativ ukendte for mange vestlige turister. 

Udforsk denne uspolerede perle, slap af ved hotellet swimmingpool eller på stranden, tag på ø-hop til nogle af de ubeboede øer med uberørte palmestrande eller dyk ned under havets overflade og nyd synes til det farvestrålende koralrev, der indbyder til en snorkel eller dykkertur. I kan også prøve at overnatte en nat eller to på en øde bounty-ø. Det er kun jer, og en vagt, som bor på øen og maden får I med fra Kura Kura Resort.

Mod et tillæg er det også muligt at flyve fra Semarang til Kura Kura Resort.

 
Læs mere

Dag 11

Singapore

Med båd til Java og fly til Singapore (M)

Det er ved at være tid til at tage afsked med denne skjule perle. Fra resortet sejler I til Java hvorfra der er transport til lufthavnen i Semarang.

Herfra flyver I direkte til lilleputstaten Singapore. Singapore er en pulserende storby, som er et kulturelt kalejdoskop. Her findes høje kontorbygninger, religiøse monumenter, kirker, templer og moskéer, duftende madboder og gourmetrestauranter, små hyggelige handelsgader og moderne indkøbscentre. Alt sammen omgivet af frodig regnskov, smukke strande og grønne parker. 

Der er ankomst til hotellet sidst på aftenen.

 
Læs mere

Dag 12 - 13

Singapore - Danmark

Tid til egne oplevelser og hjemrejse (M)

Det meste af dagen er til fri disposition og oplevelser på egen hånd. 

Tag fx en tur i byens fantastiske Botaniske Have eller Garden By the Bay med de karakteristiske Supertrees, gå en tur gennem China Town og Little India, tag på en lille sejltur på Singapore River, besøg de mange butikker og indkøbscentre på Orchard Road, nyd en god frokost ved Merlion med udsigt til Sentosa og byens vartegn, hotellet Marina Bay Sands, besøg Zoo og fugleparken, eller tag en tur til Sentosa Island som byder på Seaworld, Universal Studios, små sandstrande, segway ture og meget meget mere.

Inden afgang til lufthavnen kan I evt. nyde en god middag ved Boat Quay eller Clarke Quay. Her er en hyggelig stemning med masser af restauranter, caféer og barer. Med lidt god vilje kan det sammenlignes med Nyhavn i København, blot større og med noget billigere mad og drikke.

Dag 13 Ankomst til Danmark

 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.