Balis grønne oplevelser på første klasse

Indonesien - Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak
 • Kokkeskole samt flere frokoster og middage
 • Guidet vandretur og 60 min. spabehandling 
 • Et grønt valg med fokus på bæredygtighed
 • Bo på tre af Alila-kædens førsteklasseshoteller 
 
Bjerglandskaber, vulkaner, templer, smukke palmestrande og smilende lokale – det er hvad der venter dig på gudernes ø, Bali. Undervejs bor du på tre førsteklasses hoteller, der alle har taget et grønt valg med fokus på bæredygtighed

Alene navnet Bali leder tankerne hen på smukke palmestrande og frodig natur med risterrasser, palmer og eksotiske blomster. Alt sammen noget du kommer til at opleve i dette paradis, som også byder på vulkaner, bjergrige landskaber, maleriske søer, hindutempler, regnskov og et møde med den venlige og smilende lokalbefolkning.

Førsteklasses hoteller og unikke oplevelser

Undervejs overnatter du på tre af Alila-hotelkædens førsteklasseshoteller. Uanset hvor du bor, vil du blive mødt af et smilende og servicemindet personale, som byder på personlig service og unikke gæsteoplevelser i en afslappet atmosfære. 

Candidasa – High Tea og Tai Chi

Du bor et par dage på Alila Manggis ved Candidasa, der er smukt beliggende ud til havet og med grønklædte bjerge bag sig. Her får du mulighed for at prøve kræfter med en balinesisk kokkeskole, yoga og tai chi-timer og et introduktionsdyk. Hotellet stiller også cykler til rådighed.

Ubud – junglevandring, cykeltur og spa

Alila Ubud ligger mellem risterrasser midt i Balis frodige jungle, med udsigt mod høje palmer og frodige bjergskråninger, så langt øjet rækker. Her bor du tre dage, nyder freden og roen med en guidet vandretur til lokal landsby, spabehandling og dejlige yoga-sessions. Som altid står der cykler til fri afbenyttelse.

Seminyak – strand og hyggeligt cafemiljø

I Seminyak bor du fire dage ved stranden med et væld af restauranter, hyggelige caféer og butikker lige uden for døren. Nyd sunset cocktails og skønne middage hver aften. Også her kan du frit bruge hotellets cykler.

Alila – ”overraskelse” på sanskrit

Alila betyder "overraskelse" på sanskrit, hvilket afspejler den reaktion, man håber at få fra gæsterne på Alila-hotellerne. Alila-hotellerne er opført på steder med enestående naturskønhed og kulturoplevelser i harmoni med omgivelserne. Hotellerne byder på innovativ design, bæredygtighed, personlig service og unikke oplevelser. 

Alilas grønne valg

Respekten for miljøet og lokalsamfundene er fast forankret i Alilas vision om, at bevaring, samfund og handel kan og bør integreres. Alilas grønne indsats strækker sig ud over de operationelle aspekter af resorts for at skabe en positiv indvirkning på samfundet – økonomisk, socialt og kulturelt. Dette inkluderer bl.a. ansættelse af lokale, der bor i de omkringliggende områder, udvikling af den lokale arbejdsstyrke gennem færdighedstræning, brug af produkter og tjenester fra lokale leverandører.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Indonesien

Bali, Candidasa, Ubud, Seminyak

12 dage

fra kr. 14.940

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Bali - 9 nætter

Overnatning på rejsen

Overnatning på rejsen

Beliggenhed: Indonesien, Bali

Et ophold på Alila hotellerne er for dem der sætter pris på at bo på et førsteklasseshotel opført på steder med enestående naturskønhed eller kulturelle interesser i harmoni med omgivelserne. Hoteller som byder på innovativ design, bæredygtighed, personlig service og unikke gæsteoplevelser. 

På denne rejse bor du på flg. Alila hoteller:

Nætter  By/sted  Hotel  Værelsestype
2  Candidasa  Alila Manggis  Superior 
3  Ubud  Alila Ubud  Superior
4  Seminyak  Alila Seminyak  Studio 

Ønsker du at opgradere til højere værelseskategorier er dette muligt mod et tillæg. Ring og hør nærmere.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.