Jeeva Klui Resort

Indonesien - Lombok
  • Fredfyldt og afslappende hotel i dejlig have
  • Dejlige, veludstyrede værelser
  • Restaurant med internationale og lokale retter
  • Hotellet har egen lille privat lagune

Oplev rolig stemning, idyl og fantastiske omgivelser 

Jeeva Klui Resort er et fredfyld og afslappende hotel, som har haven fyldt af lokale blomster og udsigt udover Bali, og man kan se solen gå ned mellem vulkanerne i baggrunden.
Hotellets 35 værelser har minibar med juice, sodavand og vand samt kaffe/te-faciliteter, trådløst internet, TV, DVD-afspiller, air condition, safetybox, morgenkåber og hårtørrer. Man kan vælge at spise sin aftensmad på egen terrasse eller man kan sidde i restauranten ”The Warung” med udsigt udover poolen. Restauranten tilbyder internationale såvel som lokale retter. Baren ”Wallace” tilbyder kølige og forfriskende drikkevarer.

Der er mulighed for afslapning på stranden, og man kan læse en bog lånt på hotellets eget bibliotek eller nyde godt af hotellets spa, der ligger ved stranden. Jeeva Klui Resort har sin egen lille private lagune, som er ideel til snorkling. Man kan tage på cykeltur i den smukke natur eller tage ud og se på vandfaldene i området.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.