Rejser til Lombok

  • Rejsetid

    16 - 18 timer

  • Bedste årstid

    april - oktober

  • Tidsforskel

    +6/+7 timer

En rejse til Lombok, og de små uspolerede Gili-øer kan bestemt betale sig og er en stor oplevelse. 

Afstanden mellem naboøerne Bali og Lombok er ikke stor, men i livsform, tempo og natur er der stor forskel. På en rejse til Lombok, kan du opleve et fredfyldt samfund, som er næsten upåvirket af tidens tand. Alting går sin vante gang i et tilbagelænet tempo, der er en ren balsam for fortravlede sjæle. Du kan evt. kombinere en rejse til Bali med et par afslappende dage på Lombok, som er en fredfyldt, naturskøn og uspoleret perle, der har alle ingredienserne til en uforglemmelig ferie.

Øens hovederhverv, og en sjov seværdighed for turister, er dyrkning af ris, og dette foregår stadig med bøfler bag ploven og segl til høsten. Det vil være sjovt for både børn og resten af familien at se, hvordan høsten kommer i hus. Lombok, hvis navn betyder ”chili peber”, byder på en meget varieret natur, lige fra vulkanske bjerge med tæt regnskov, klippeområder, smukke uspolerede strande til grønne og frodige rismarker. 

Skal det ikke være ren afslapning det hele, kan du bevæge dig østpå mod vulkanen Gunung Rinjani, hvor det frodige landskab rummer gode vandremuligheder. Det er også en særpræget oplevelse at besøge de traditionelle og meget primitive sasak-landsbyer. Uanset hvor du kommer frem, møder du en venlig og imødekommende befolkning. Lombok er atlså en kombination af natur, kultur og dejligt vejr, et perfekt stop på din rundrejse i Indonesien eller som destination i sig selv.

Læs mere

Top oplevelser

Lombok

Vil du til Lombok?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.