Udflugter på Bali

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter på Bali

Her finder du et udvalg af Profil Rejsers udflugter på Bali. Kontakt en Asien-specialist, hvis du har andre ønsker, så hjælper vi dig med at finde vej til de største oplevelser!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Katamaran krydstogt til paradisøen Nusa Lembongan | Bali

Tag med til Nusa Lembongan – en fredfyldt ø som byder på sjov og aktiviteter for hele familien. 

Båden ligger til ved Bali Hai Beach Club, hvor der er et utal af aktiviteter at vælge imellem, lige fra en vovet ”Banana Boat” tur til en modig ”parasailing” lufttur. Du kan også snorkle i den smukke bugt eller vælge bare at slappe af på stranden eller i en hængekøje. Børnevenlige aktiviteter og et hold af dedikerede professionelt personale sørger for en sjov dag for hele familien. Nyd en lækker frokost, inklusiv friske fisk og tropiske frugter og solen og roen, førend stævnen atter sættes mod Bali.

OBS! Turen gennemføres med andre gæster.

Aktiviteter: Snorkling, ”Semi Submarine”, ”Banana Boat”, landsbytur, snorkel- og dykkerinstruktion

Bemærk: Transport, entré, båd-cruise, snorkeludstyr, kaffe/te, snacks og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-BALIHAIRC

 

Varighed: Ca. 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 07.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 802
Barn fra kr. 802

Raftingtur på Ayung Floden | Bali

Eventyrlig rafting tur på Ayung-floden er en uforglemmelig oplevelse, som vi varmt kan anbefale. 

Så snart du stiger ombord på gummibåden, stiger pulsen, og du vil de næste 1½-2 timer sejle gennem Balis smukke natur. Langs floden i frodige omgivelser, sejler du gennem tropisk regnskov, tårnhøje forrevne klippeformationer og gennem smukke vandfald og dybe dale. Strømfaldene du passerer er af kategori I og II, hvor børn ned til 6 år må sejle med.

Foruden den billedskønne natur vil du undervejs se de lokale arbejde i de smukke rismarker og flere hinduistiske helligdomme, som hverdag smukt bliver dekoreret. De veluddannede og hjælpsomme guider sørger en mindeværdig oplevelse.

Det anbefales at bruge shorts og t-shirt eller badetøj, gummisko eller sandaler samt hat og solcreme.

OBS! Turen gennemføres med andre gæster.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, sikkerhedsudstyr og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-WWRAFBAT

 

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.30 (Sydbali) og kl. 08.15 (Ubud)

Voksen fra kr. 417
Barn fra kr. 417

Solopgangstrek til vulkanen Mount Batur | Bali

Du påbegynder dette eventyr kl. 2 om natten, og starter i 1200 meters højde.

En lokal guide er med, når du går igennem vulkansk sand og op til kanten af Batur-bjergets krater, som befinder sig i 1717 meters højde. Her kan man ofte se ned til vulkanens blå røgsøjle.

Det bedste tidspunkt at bestige Batur-bjerget er ved solopgang. Ved 6-tiden ser man himlen blive orange, når solen bryder igennem horisonten. Som regel kan man se toppen af Agung-bjerget – Balis højeste bjerg – der bryder frem gennem skyerne på en klar dag. Rinjani-bjerget på Lombok er helt tydeligt.

Efter en lokal morgenmad og solopgang på toppen af vulkanen, kan du tage en tur rundt om vulkanens kant for at se krateret fra det sidste udbrud, som var i år 2000. Tegn fra et kæmpe udbrud i 1963 er stadigvæk tydelige på Bali den dag i dag. 

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og morgenmadsbuffet på lokal restaurant er inkluderet.

Booking kode: DPS-MTBTREK

Varighed: Ca. 12 timer
Afgang: Dagligt kl. 01.00 (Sydbali) og kl. 02.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 536
Barn fra kr. 536

Essensen af Munduk: En tur gennem junglen | Bali

Oplev det maleriske landskab i Bedugul, et stop ved ”The Twin Lakes” og en off-road trekking-oplevelse forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali.

Du tager afsted fra hotellet på Sydbali kl. 06.00 og kører gennem det centrale Bali og gennem det maleriske landskab i Bedugul. Turen inkluderer et stop ved ”The Twin Lakes”, en udkigspost i Munduk, som byder på fantastiske panoramaudsigter. Her kan du fx også nyde en kop traditionel balinesisk kaffe og prøve en lækker, traditionel snack: Stegt banan.

Når du ankommer til startpunktet for trekket lægger du ud med en 45 minutters gåtur langs en smal vej og gennem noget af Indonesiens mest vilde jungle. Turen fører dig til et lille tempel dybt inde i junglen, hvor din guide vil tilbyde dig en velsignelse til resten af turen.

Herfra skal du forberede dig på det virkelige eventyr – en off-road trekking-oplevelse, der fører dig forbi nogle af de største og ældste træer på hele Bali. Hold udkig efter aber, der svinger sig oppe i lianerne. Hvis du er heldig kan du måske få øje på et par stykker, førend de igen forsvinder ind mellem træerne.

Det næste stop er ved et tempel, der står på et lille bjerg, med udsigt til den mindste sø på Bali; Danau Buyan. Dernæst fortsætter turen med en 30 minutter lang kanotur over floden. På den anden side venter en bil, som tager dig til turens sidste stop – en restaurant med udsigt over det frodige Munduk. Efter en velfortjent frokost kører er der transport til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, kano, kaffe/te, snacks og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-MUNFD

Varighed: Ca. 10 timer
Afgang: Dagligt kl. 07.00 (Sydbali) og kl. 07.30 (Ubud)

Voksen fra kr. 529
Barn fra kr. 529

Essensen af Ubud: En tur gennem rismarkerne | Bali

Tag på et naturskønt eventyr ind i rismarkerne og Ubuds landskab, en malerisk destination i hjertet af Bali.

Fra hotellet tager du en bil til Payogen Village, et lille samfund, der er porten til Bukit Cinta Ridge. På dette betagende sted er der en skøn panoramaudsigt ud over smaragdgrønne rismarker og et endnu uberørt landbrugslandskab. Langs med højdedraget på turen skal du holde udkig efter de lokale, der arbejder i markerne.

På turen kan du stoppe ved Sari Organic, som serverer lækre snacks og drikkevarer, 100 % økologiske. Det skulle give dig energi nok til at tage den sidste del af turen gennem rismarkerne til Kajengk.

Denne brolagte rute, der anses for at være Balis ”walk of fame”, er dekoreret med forskellige navne og fører dig til det sidste stop hvor du skal nyde en lækker frokost på en lokal restaurant. Efter frokost er der transport tilbage til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré, økologisk snack og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-BKTCNT

Varighed: Ca. 8 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali) og kl. 09.00 (Ubud)

Voksen fra kr. 392
Barn fra kr. 392

Kayun madlavningskursus | Bali

Madlavningskursus i et traditionelt, balinesisk køkken med markedsbesøg, undervisning og madlavning.
I starter ud om morgenen med at tage hen til et traditionelt, balinesisk køkken hvor undervisningen vil foregå. Først skal I til det lokale marked, hvor I, under kyndig vejledning af kokken, skal udvælge friske ingredienser til madlavningskurset. Herefter er det tilbage til køkkenet for at lære om traditionel balinesisk madlavning, inden I selv prøver kræfter med at skabe de autentiske smage helt fra bunden. Madlavningskurset er sjov for hele familien og slutter med at I nyder frugten af arbejdet, førend turen går tilbage til hotellet.

Bemærk: Transport, lokalguide, vand, entré og frokost er inkluderet.

Booking kode: DPS-KAYUN

Varighed: Ca. 6 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 (Sydbali) og kl. 08.30 (Ubud)

Voksen fra kr. 417
Barn fra kr. 417