Havskildpadder og snorkelsafari

Oplevelsespakke i Indonesien -
 • Balis bedste snorkelområde
 • Menjangan Island enestående verden under havoverfladen
 • Havskildpadde projekt ved Pemuteran

Besøg et havskildpadder projekt og opleve en enestående og farverig verden i havet omkring Menjang Island – Balis bedste snorkelområde

Ud for Balis nordvestlige hjørne ligger Menjangan Island der har ry for at være et af Balis bedste snorkel- og dykkersteder. Her venter der dig et overflødighedshorn af smukke koraller, fisk i alverdens farver og hvide sandstrande. 

Turen byder også på en lille vandretur ind i West Bali Nationalpark og et besøg på havskildpadde center, som først og fremmest arbejder med at beskytte områdets havskildpadder.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Oplevelsespakke i Indonesien

3 nætter / 4 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
Pemuteran
Dag 2
Pemuteran
Dag 3
Pemuteran
Dag 4
Bail

Dag 1

Pemuteran

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Transport til det nordvestlige Bali 

Efter morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til Pemuteran i det nordvestlige hjørne af Bali.
Efter check in på hotellet er resten af dagen til afslapning ved poolen eller på stranden hvorfra der er en flot solnedgang.


Læs mere

Dag 2

Pemuteran

Havskildpadder og snorkeltur til Menjangan Island (M, F)

Efter morgenmad på hotellet mødes du med lokalguiden som først tager dig med på en lille vandretur i West Bali Nationalpark. Undervejs fortæller han om skovens planter og deres medicinske anvendelsesmuligheder. I er måske også heldige at spotte en menjangan-hjort, en flok aber eller en leguan, der soler sig i varmen.

Efter en lille jungletur sejler I til Menjangan Island hvor den står på en svalende dukkert og snorkling på koralrevet der omkranser øen.

Her er flere huler beboet af svampe og bløde koraller, og I kan møde både store stimer af fisk samt muræner, kuglefisk og meget mere. Omkring øen ses også havtasker, store søstjerner, forunderlige søheste, nøgensnegle og dragefisk, og også tun og havskildpadder kan lægge vejen forbi det rolige vand.

Når du har set dig mæt på livet under havoverfladen, kan du nyde den medbragte frokost mens stævnen vendes mod ”fastlandet” igen.

Her besøger du et havskildpadde center, som først og fremmest arbejder med at beskytte området truede havskildpadder. 

Hvis nogle æg er udklækket, vil der være mulighed for at være med til at sætte de kære små unger ud i det fri.


Læs mere

Dag 3

Pemuteran

Tid til egne oplevelser (M) 

Dagen er til at du, på egen hånd kan søge dit helt eget eventyr. Tag fx på endnu en snorkeltur, gå på opdagelse i lokalområdet, lej en mountainbike eller slap af ved hotellets swimmingpool.


Læs mere

Dag 4

Bail

Afrejse mod nye oplevelser (M)

Efter morgenmad på hotellet mødes i med lokalguiden og chaufføren som vil bringe dig til dit næste hotel på Bali.


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser